Глобальні оголошення!

ГВ - скільки ж йому тривати?

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: ГВ - скільки ж йому тривати?

Повідомлення Перлинка » 13 січня 2011, 01:03

mala-karta написав:
Перлинка написав:Naya
Просто якщо ви вважаєте себе першопрохідцями ,носителями прогресивних ідей природнього материнства

:extesi:
Хто вважає себе першопрохідцями???? Я знаю людей, які годували майже до 5.
НАвіть в Тернополі є такі! (особисто не знайома)

Перлинка написав:Може вам то і байдуже,але я думала що ви переймаєтесь,бо часто читаю таке ,що вам шкода тих діток, яких несвідомі мами виховують по іншому ніж ви .

:extesi:
Ну де, ну де і хто таке писав?

мала-карта ,пробач ,але кілька останніх твоїх постів і гри у цій темі я взагалі не читаю,так як там практично завжди товчеться одне і те ж ,то вони мене просто втомлюють,тому і це коментувати я не буду.І взагалі мені вже давно є бажання закруглитись в цій темі :flag: ,але пістійно хтось заходить і має до мене запитання :girl_hospital: .

Якщо вже так потрібні докази,то лишу чоловіка сьогодні без сексу і буду колупатись у ваших писюльках до ранку,аби надати докази правдивості своїх слів.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 13 січня 2011, 01:05

mala-karta написав:Перлинка!
Перлиночко!!!!!

Он там вище була перепалка Наї і Аліси ;)

До речі, Аліса також не розуміє ГВ більше 3 років.
Так само як і мешканка, Оксана, Марта, Леся і ще дівчата (вибачайте, кого не написала).

Перлинка, в цій темі говорить море людей ;)

Згідна ,я про це писала вище

Цікаво що мою думку розділяє тут багато людей,а загальні претензії чомусь лиш до мене
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 13 січня 2011, 01:08

давай :)

значить, маєш подати докази, де:
1. хтось з форумчанок вважає себе першопрохідницею у годуванні більше 3 років
2. як хтось з форумчанок, які підтримують ГВ більше 3 років, чи слінгоносіння, чи висажування пишуть, що інші мами несвідомі, бо виховують своїх діток по-іншому.

а якщо серйозно, лягай краще спати ;)
тут всім вже давно все ясно ;)
І, мабуть, всі залишилися при своїй думці.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 13 січня 2011, 01:10

Перлинка написав:
mala-karta написав:Перлинка!
Перлиночко!!!!!

Он там вище була перепалка Наї і Аліси ;)

До речі, Аліса також не розуміє ГВ більше 3 років.
Так само як і мешканка, Оксана, Марта, Леся і ще дівчата (вибачайте, кого не написала).

Перлинка, в цій темі говорить море людей ;)

Згідна ,я про це писала вище

Цікаво що мою думку розділяє тут багато людей,а загальні претензії чомусь лиш до мене

Тобто, коли коментували мешканку, Лесю, алісу, оксану, марту - ти не помітила?

За твої пости - питають з тебе, за мартині - марту, за лесіні - лесю, за алісині - алісу.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 13 січня 2011, 01:19

Коментувати та мати претензії ,типу того що ти взагалі тут робиш?Твоя присутність тут незрозуміла і т.д ,то різні речі ;-)
Мала-карта ,йди вже тоже лягай спати,бо відчуваю,що єта музіка может длиться вечно :zybu:
Добраніч :beer: :kiss girl:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 13 січня 2011, 01:21

:kiss girl:
йду ;)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення гра з вогнем » 13 січня 2011, 01:28

гру з вогнем не читає, але пише про неї і пише, до того ж в цій темі :zybu: :zybu: :zybu:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mala-karta » 13 січня 2011, 01:30

:lol:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Natalinda » 13 січня 2011, 02:22

Перлинка написав:Коментувати та мати претензії ,типу того що ти взагалі тут робиш?Твоя присутність тут незрозуміла і т.д ,то різні речі ;-)

:head: :head: :head:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Tajga » 13 січня 2011, 02:35

Перлинка написав:На рахунок того що писала тайга чого я взагалі сюди прийшла ,заходжу в ці теми та ще й берусь щось коментувати якщо я апріорі не згідна з методиками що тут культивуються.Відповім:
Форум називається" школа щасливого материнства св Анни".
Так як я є щасливою мамою і з повагою відношусь до св.Анни ,то подумала ,що маю право тут перебувати і висловлювати свою думку,навіть якщо вона когось не влаштовує.Цікаво що мою думку розділяє тут багато людей,а загальні претензії чомусь лиш до мене,при тому що я особисто не дозволяла собі не коректних висловів щодо довгогодуючих матерів та їх дітей,окрім жартома"кабанчик" на 4 -річного грудничка ,але так можу і свою дитину назвати .

А я все чекала, коли вже в мою сторону полетить якійсь тапок. Шкода тільки, що повідомлення не було процитоване, бо насправді, Перлинка, чому Ви вирішили, що все написане адресоване особисто Вам? :head: З якого взагалі переляку я би мала вказувати форумчанкам, де їм писати/читати а де ні. Я сама тут без року тиждень спілкуюся. :) Хочеться, щоб це спілкування було приємним і корисним не тільки мені, а й співрозмовницям. Через це тей пост і виник:

Tajga написав:
Перлинка написав:Дівчата,чесно,все було б добре,якби без фанатизму.
Просто неприємно навіть заходити в ці теми які тепер стали способом вашого життя.ГВ,Слінги ,випісювання.
може не постійно не відкритим текстом,але вскользь часто відчувається який снобізм.Які ті мами темні :ugeek: ,чому вони не хочуть прислухатись :ugeek: ,егоїстки ,мордують дітей в памперсах,відлучають насильно від грудей,дич -не знають шо таке слінг і т.д.

Ну, бувають, "перегибы" на местах. :hz:
Але, як зберуться, наприклад, фанати довгих спідниць, то звичайно, щось від тих та й буде перепадати тим, хто носить короткі. Я не розумію іншого: навіщо прихильнику короткої спідниці не тільки читати, що там пишуть фанати довгих спідниць а й сперечатися з ними. Хіба хтось когось може переконати? Напевно лише пересваритись і лишитись при свої думках, та ще більше в них ствердитись. Але в цьому процесі може бути сказано багато неприємних і образливих слів і одною і іншою стороною. З огляду на це, я не вважаю, доказ своєї точки зору за будь-який кошт, замість розумного діалогу, якщо він можливий, не принесе жодної користі ні дописувачам, ні форуму загалом. Як любила казати моя бабця, хтось має бути розумніший і спинитися. Все ІМХО.
Це так, оффтоп. Наболіло.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість