Глобальні оголошення!

Догодовування або перехід на суміш

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Догодовування або перехід на суміш

Повідомлення mala-karta » 08 травня 2010, 20:40

mukha написав:в мене в другого синочка - Тіма ( Тимофій),9 міс. - 3 місяці не набиралася вага й не збільшувався ріст...

дуже прикро за вас :(
Ви не "облажалися", Ви - хороша мама і хотіли дати найкраще, 9 міс - це дуже добре!
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Русік » 18 лютого 2013, 19:16

Вчора була присутня при розмові про догодування через "недобір" ваги.
Одна з співрозмовниць видала:
"Я своїй малій передавала всі суміші, які знайшла, а вона не хоче. Мусила повернутись до грудного!"
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Галина » 18 лютого 2013, 19:20

Русік написав:"Я своїй малій передавала всі суміші, які знайшла, а вона не хоче. Мусила повернутись до грудного!"

Я в шоці!!! :crazy:
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Любов » 18 лютого 2013, 19:24

я теж таке колись чула. чесно, навіть не хотіла вступати з такою мамою в дискусію :impossible: . можу сказати тільке одне - добре, що дитя мудріше за маму :():
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Сніжинка » 19 лютого 2013, 03:26

Русік написав:"Я своїй малій передавала всі суміші, які знайшла, а вона не хоче. Мусила повернутись до грудного!"
- ото дитина розумна!
Сніжинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 54 раз.
Діти: дівчинка Мартуся

Повідомлення Фіона » 08 жовтня 2014, 20:10

Ми перепробували багато сумішей, сподобалася малютка преміум, вона на смак дуже приємна і коштує не так дорого як інші
Фіона Офлайн

Повідомлення Dashko » 08 жовтня 2014, 20:51

Нагадаю, про що ця тема ;)
Мене цікавлять ситуації, в яких вам хтось з медичного персоналу рекомендував догодовування сумішшю, або перехід на штучне годування, або ще якісь поради, які викликають у вас сумніви :shock: Давайте розбирати такі ситуації, наскільки дії медперсоналу були адекватні. Щоб ті, хто буде надалі зустрічатися з такими "порадами", не поспішали їм слідувати.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Тиха » 08 жовтня 2014, 21:40

Мене в пологовому неонатолог переконувала нагодувати дитину сумішшю, "шоб не був голодний, бо в грудях у тебе пусто". Чоловік вже навіть купив ту суміш, але в мене рука не піднялась її дати. (Хоча, підозрюю, синочок спробував її, коли був не зі мною - ми родились шляхом КР) :impossible:
Тиха Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Повідомлення Vikibee » 08 жовтня 2014, 21:49

В перший день після народження моєї другої дитини, коли педіатр побачила його (синок народився з вагою 3900) сказала, що його обов’язково :impossible: потрібно догодувати сумішами, бо вночі будуть "гастролі". В принципі, так і сталося....))) маю на увазі "гастролі". Цілий день малий спав, а от вночі почалося....реально, бачила, що дитя хоче їсти, то було щось....він так кричав, що спали ми з цицьою в зубах, так дожили до ранку....знову прийшла мудра пані-дохтурка і спитала, підсміюючись як ніч, сказала, що нормально, пережили, не догодовувала. Знову сазала нагодувати, щоб дитина не була голодна....друга ніч - те ж саме....я вже молилася над тим молочком, щоб прибуло....благо, що мала досвід з гв і розуміння того, що і як потрібно робити, бо інакше - 100% вже нагодувала б......на 3-тю добу прибуло молочко і малий заспокоївся))))) от і вся любов.....як - то кажуть. Мене от дивує, що пологові, доброзичливі до матері та дитини, вже стільки про гв говорилося - писалося, а вони далі своє знають, абсолютно не вникаючи в ситуацію всім радять одне і теж....не люблю я такого страшно...треба ж якось рости, розвиватися, а не отак - от :sad:
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення TYulia » 08 жовтня 2014, 22:11

Мене, дякувати Богу, ніхто в роддомі докормлювати не заохочував, може через то що була там в найдальшій кімнаті від дит.відділення, і через вихідні лежала, то персоналу було мало. Малий теж народився великий, молоко хоть якось почало появлятись аж на третій день, до того чуть не постійно на циці висів, та й після - як вже ніби молоко і було, то в нього довгий час "режим" був кожну годину і вдень і вночі. Якось я до того нормально ставилась. А знайома каже, що мол їй молока не хватає, і вона на ніч дає малій суміш, щоб краще спала, бо як засне з грудьми, то що 2 години просинається. Отак люди собі життя полегшують чи як то сказати. А я щось на таке не наважилась чи не додумалась. Отак мене Школа материнства загартувала :wink:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей