Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
Kskz написав:то всі нові враження дитина "переварює" вночі на циці, я вірю, що це допомагає дитині краще справитись з цим в психічному стані.
Alisa написав:Kskz написав:то всі нові враження дитина "переварює" вночі на циці, я вірю, що це допомагає дитині краще справитись з цим в психічному стані.
Ще є думка, що такий спосіб переварювання стресу, приводить до компульсивного переїдання.
nelly написав:для мами дитина і в 30 буде дитиною
Kskz написав:Звідки такі дані? Я не бачу зв'язку, компульсивне переідання,
Alisa написав:Kskz написав:Звідки такі дані? Я не бачу зв'язку, компульсивне переідання,
А я бачу досить логічний зв*язок.
Це ж те саме зажовування стресу, тобто засмоктування.
Kskz написав:А якщо пустушку смоктати? Теж саме по-твоєму? Я думаю це не вибада, що дитина прикладається вночі, це іі природні потреби, а як не дати
flower написав:А ми спимо всю ніч не просинаємось, на обідній сон ще годую щодня. Щоб припинити і не було проблем з грудьми можна зразу, чи варто через день 2 ще погодувати? Бо получається шо одна грудь один день на сон, інша наступного. Я боюся тих всіх маститів і лактостзів, не було ні разу за ці роки годування. Мені апринципі от так як є зараз підходить, лиш на обід годувати, то я вже і не спішу.
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей