lore1ei написав:А мені чогось здавалось, що сімейні стосунки це буденність, особливо якщо появляються діти.
На щастя це не так :)
А в мене на нещастя саме так............))))
Я сильно ідеалізувала сімейні стосунки, бачила їх в рожевих окулярах..........романтика, повага, розуміння, ніжні слова, підтримка, подарунки маленькі, приємні час від часу, а не тільки по святах.............Ех............
Проблеми були ще й до одруження, але я мабудь закохана була по вуха і не хотіла нічого бачити.............
Та проблеми зробили свою справу........КРОК ЗА КРОКОМ МИ ПОЧАЛИ РУЙНУВАТИ НАШУ СІМЮ...........
Я намагалася втілювати в життя свої плани, чоловік "махав головою"........та висновків не робив............а просто казав "Ну чо ти заморачуєшся".......Мене це бісило......взаємопорозуміння "медленно но уверенно" проходило(((((((
Все літав в небі........ Грошей нема...........Нічо будуть.........і так рік часу....... Звичайно, бісило!!!! Чи є таке глибоке і сильне кохання, якого не зколихне ось така розтановка питання???
Сварки........Примирення.......знов сварки...........
Коли підняла тему "Сумісність по гороскопу", то багато начиталась про Терезів............. Одна з реплік "Якщо хочеш втратити чоловіка - кричи!!!!!!!!" Гг, смішно, аж плакати хочеться...........Спочатку вони терплять, хитають головою, дій суттєвих не приймають, але хочуть підтримки!!!!!!!!!!!!!Зате потім беруть реванш!!!!!!!!!! Їм в один день все надоїдає, вони закриваються в собі І ТОДІ КРИЧИ ХОЧ ЛУСНИ!!!!!!!!!!! ФІГ ТАМ!!!!!!!!! НІБИ ЗАТИЧКИ В ВУХАХ!!!!!!!!!!!!
.
І ТОДІ ЇМ ПО СПРАВЖНЬОМУ АБСОЛЮТНО ПОФІГ!!!!!!!!!!! ТИПУ: "РОБИ, ЩО ХОЧЕШ.....МЕНЕ ТИ ВТРАТИЛА.........."
А я ж хотіла повноцінну сімю, намагалась наставити на свій шлях бачення сімї, якщо ти не проявляєш ініціативи.........ПОЛУЧИЛА........ОХ ЯК ОТРИМАЛА))))))))))))))
Не правильно себе поводила? Факт!! Не знайшла підходу факт!!!! Занадто напосідала??? Факт!!!!!!!!!!!
Висновок))))))))))))))))) .......Це ж треба так психологічно мене обробити, щоб я зрозуміла, що була не права, щоб відчувала себе паскудно???? А натомість йому по барабану.......тук тук............А були такі білі і пушисті.........)))))))))))
І всеодно......випєм за любов

!!!!!!!!!!!!!