Yummy mummy » 12 липня 2013, 22:42
Дівчата а що для вас значить чесно заробляти? Бути чесним перед державою? Платити податки державі? Державі яка чхала на нас всіх, яка створила всі умови щоб чесно було просто не можливо заробляти? Вони ж поробили такі закони, що чесно (законно) реально ні в якій галузі не можливо працювати, заробляти, а тим більше до чогось доробитись...Яким би не був вид діальності завжди є якісь служби які його перевіряють, і звичайно як захочуть примахатися то знайдуть до чого, навіть довго не шукаючи......
Чи той працівник якого роботодавець не хоче (зі своїх власних на то причин) реєструвати законно і платить в конверті, то він получається не чесний. Чи навіть сам працівник не хоче оформлятися законно , бо наприклад має якусь допомогу чи ще іншу роботу, і не хоче й так з того мізеру (який так важко дається) сплачувати податки - то він тоже не чесний?
А той держслужбовець, що чесно сплачує всі податки і отримує 1-2-5 тис. кому як повезло, він чесний....? Тільки питання щоб зараз в нас попасти на державну роботу треба сплатити дуже навіть не маленький хабар .....Це ж тоже получається не чесно.....
Щось я не пойму про яку чесність і перед ким ви говорите???
Особисто для мене заробляти чесно ( а на квартиру чи на хліб без різниці) це коли людина просто порядна, не думає як збрехати чи вкрасти обдуривши когось, надути когось, кинути, збагатітися за чийсь рахунок, думаю тут треба бути чесним в першу чергу перед собою....
І взагалі яка різниця як хто заробив ( я не говорю про якісь махінації, крадіжки, кидалово) , чи яка різния чим - хто головою, хто руками, і яка різниця де - в Україні, в Тернополі, Польщі чи то дальній зарубіж....?
Головне що люди прийшли до того що їм необхідно влаштовувати своє життя самостійно, заробити на потреби вже своїх власних сімей, а не надіятися на чиюсь допомогу і чекати коли перепаде щось від батьків, або ще краще що батьки заробітчани мають їх годувати.....