Глобальні оголошення!

Чи можливо заробити на житло самостійно?

Re: Життя з батьками і окремо - що краще?

Повідомлення flower » 12 липня 2013, 12:36

kruana правильно, я і про те писала, що щоб заробити то треба свій бізнес хіба вести, але для нього потрібен стартовий капітал!!!!!!!!!!! І всерівно при наших всіх податках і щорічних змінах законів і плата за газ та світло для підприємців набагато вища, мало що лишається, а ще роздачі всім провіряючим інстанціям (бо придруться завжди як хочуть). Є свої підводні течії і повністю чесно якби всі працювали то з того не мали б нічого. Я не буду посвящати в всі нюанси, щоб зняти з вас рожеві окуляри. Дай Бог, щоб ви заробили ЧЕСНО не на одну квартиру і будинок і машину!!!! Поділіться потім і нам, багатьом теж би хотілось....
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 12 липня 2013, 12:48

Ага, і мені хотілося б потішитися бодай за когось хто розкаже як мав в кишені ну хоча б 10 тисяч і заробив на хоч одну квартиру і хоч на одну машину.
kruana про злодіїв взагалі в темі ніхто не писав. Хоча тре розібратися що для вас злодійство. Якщо піти обікрасти банк - то одне, а якщо займатися бізнесом в обхід податкової, чи навіть платити ті ж таки хабарі - то в принципі теж якщо абстрагуватися можна назватися злодійством. Хоча в нас переважно кажуть що це або виживання, або кожен крутиться як може.
Знаю таких людей що мають свій бізнес, що будуються, їздять по курортах, але справа зареєстрована на бабцю 80-ти річну і працівники офіційно отримують мінімалку, а решта в конверті. І працівники не скаржаться, бо краще так, ніж заплатити податок із зарплати. Особисто для мене це боляче, але сказати що засуджую - не скажу, бо моя думка в даному випадку - "кожен крутиться як може" і я рада що такі люди є. Я не ризикова настільки, я б незмогла робити ковбасу, додаючи в неї спорчену, непродану ковбасу, я б не змогла перепродувати речі куплені за копійки в тому ж таки Китаї - за шалені гроші тут. Ні в якому разі не жаліюся, ні. Ми обрали для себе шлях, який нам підходить, так, розуміємо що собі житло придбаємо не скоро, воно буде не нам, а дитині, але нас таке влаштовує :yes:

kruana написав:Та не так багато в нас високопосадовців, які можуть брати великі хабарі.

Якраз на ту кількість заміських будиночків :hi: Бо без житла в рази більше
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення kruana » 12 липня 2013, 12:52

Ой, дівчатка, зараз і самій смішно і незрозуміло,як згадаю, як починала. 200 доларів - стартовий капітал був (курам на сміх). Починала ще до кризи, орендні плати були вищі, ніж зараз, податки, правда, менші. Пенсійного податку не було. Спочатку сама з подругою працювала. Потім з'явилися наймані працівники, тут уже відповідальна і за них, бо зарплату треба дати в будь-якому випадку. Перевірки є, не так часто, як про це лякають. А працювати чесно доводиться, бо якщо маєш найманих, то податки за них треба платити. Що саме ви маєте на увазі, під "не чесно"? Flower, а у вас в цій галузі був негативний досвід? А рожеві окуляри в моєму віці вже важко на себе приміряти, реалії навчили.
kruana Офлайн

Повідомлення Natalinda » 12 липня 2013, 12:57

kruana то за скільки часу ви заробили на квартиру якщо не секрет?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення kruana » 12 липня 2013, 13:01

Не секрет.5 років. Не я сама. Ще є чоловік. А от на машину сама. За ті ж роки.
kruana Офлайн

Повідомлення Dribchuk » 12 липня 2013, 13:26

kruana тоді подільться в якій сфері бізнесу? бо чоловік якраз почав свою справу і каже що без хабарів при чому постійних та справа скоро закриється так і толком не розпочавшись. Чоловік все робить сам, раніше з братом, грошей ні від родичів ні від батьків ні кредитів не брав, до того відкладав з зарплатні. Але бачить як йому зараз важко і хоче вертатися працювати "на боса" , хоть то йому дуже неприємно, адже справу таки почав. Хабарі треба платити всім - від податківців до санепідемстанції, а робити на них то собі дорожче. :ireful:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення kruana » 12 липня 2013, 13:30

А взагалі, про що сперечаємося? :wink: Ясно, що важко у нас в країні живеться, і закони не такі, як хотілося б, і просвіту, здається, немає. Але були ще гірші часи. Просто не кожен здатен ризикувати і жити у стресових ситуаціях, не кожен сміливо може змінити усталений спосіб життя, відмовитися від тихого спокійного життя. Питання - що краще. Кожен тут обирає сам. Це як у школі. Хтось не уявляє, як можна не вивчити чогось, пасти задніх, а комусь байдуже до всього. А ще багато що залежить від емоційної налаштованості людини. Я у різних життєвих ситуаціях залишалася оптимісткою. На початку підприємницької діяльності було важко. У найскрутніші часи траплялися люди, які чимось допомагали: порадами, новими знайомствами, неоціненним досвідом. Мені дуже щастило на людей, які були поряд:працівники, клієнти, випадкові знайомі, які ставали добрими приятелями. Думаю, що і спілкування на цьому форумі дасть якийсь новий поштовх, а, можливо, я комусь стану у пригоді. :rose:
kruana Офлайн

Повідомлення kruana » 12 липня 2013, 13:33

Dribchuk, це сфера послуг і торгівля. Докладніше, звичайно, не хочеться поширюватися. Плекати конкурентів :hi: Санепідемстанції доводилося платити. Але це були дуууже мізерні суми раз на рік. А податківцям за що?
kruana Офлайн

Повідомлення Dribchuk » 12 липня 2013, 14:04

kruana Податківцям - а хто в нас не платить податківцям? :dokter:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 12 липня 2013, 14:06

kruana написав:У найскрутніші часи траплялися люди, які чимось допомагали

думаю, вам дуже пощастило, що вас підтримували, ви праві - головне оптимізм і підтримка, тільки от бувають часи що опускаються руки бо де не візьмешся - всюди тебе хочуть присадати, вказати що ти сам ніхто((((((
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн