Ага, і мені хотілося б потішитися бодай за когось хто розкаже як мав в кишені ну хоча б 10 тисяч і заробив на хоч одну квартиру і хоч на одну машину.
kruana про злодіїв взагалі в темі ніхто не писав. Хоча тре розібратися що для вас злодійство. Якщо піти обікрасти банк - то одне, а якщо займатися бізнесом в обхід податкової, чи навіть платити ті ж таки хабарі - то в принципі теж якщо абстрагуватися можна назватися злодійством. Хоча в нас переважно кажуть що це або виживання, або кожен крутиться як може.
Знаю таких людей що мають свій бізнес, що будуються, їздять по курортах, але справа зареєстрована на бабцю 80-ти річну і працівники офіційно отримують мінімалку, а решта в конверті. І працівники не скаржаться, бо краще так, ніж заплатити податок із зарплати. Особисто для мене це боляче, але сказати що засуджую - не скажу, бо моя думка в даному випадку - "кожен крутиться як може" і я рада що такі люди є. Я не ризикова настільки, я б незмогла робити ковбасу, додаючи в неї спорчену, непродану ковбасу, я б не змогла перепродувати речі куплені за копійки в тому ж таки Китаї - за шалені гроші тут. Ні в якому разі не жаліюся, ні. Ми обрали для себе шлях, який нам підходить, так, розуміємо що собі житло придбаємо не скоро, воно буде не нам, а дитині, але нас таке влаштовує

kruana написав:Та не так багато в нас високопосадовців, які можуть брати великі хабарі.
Якраз на ту кількість заміських будиночків

Бо без житла в рази більше