Глобальні оголошення!

Стосунки із свекрухою

Re: Стосунки із свекрухою

Повідомлення бережаночка » 14 травня 2010, 09:48

в нас хороші стосунки напевне томк що окремо живем і бачимось на свята ів тоді коли на літо на 2 тижні з Настею в гості приїжджаєм.тижні думаю найоптимальніший варіант.Вдосталь натішиться внучкою і ми не надоїмо одна одній :)
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення kamisia » 14 травня 2010, 09:52

Сказала моя свекруня шо мала боїться її того шо вона в окулярах (а в мене чоловік і мама тоже в окулярах а їх вона не боїться :lol:) Якби чоловік не ходив до батьків щотижня то вона певно малу і небачила б зовсім
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Alisa » 14 травня 2010, 12:03

Після весілля мої стосунки зі свекрухою були позитивно-нейтральні. Але одного разу трапилося :niger: :niger: :niger: Ми поїхали на море і лишили їй ключі від квартири. А коли приїхали, побачили, що всі речі були перекладені. Каструлі, одяг, спідня білизна - все було перебране. Я не могла знайти навіть сковорідку :dash: Ті речі, які їй не подобались - охайно лежали в смітнику (мої улюблені подрані джинси!!!, чоловікова білизна, косметика, яка майже закінчувалася). Навіть наші заощадження були знайдені, посортовані і складені в конвертик.
Після того, як я їй сказала, що мені зовсім не подобається, коли чіпають мої речі в нас трапився грандіозний скандал. Вона сказала, що це дім її сина (ми жили тоді в чоловіковій квартирі, яку вона йому купила!!! чоловік попросив, щоб ми жили там, бо це ближче до батьків), що вона прийняла мене в свою сім*ю ( а не ми з чоловіком створили свою!), що я маю її слухатися, що їй не подобається, як ми вдягаємося, і купа-купа інших абсурдних претензій претензій!!!
На наступний день ми переїхали до мене (благо, що я теж маю окреме житло!) Тепер бачить синка раз на тиждень :D Пів року після цього я її не бачила, вона передавала через чоловіка свої вибачення, а коли була на 3 місяці вагітності вирішила її пробачити, і раз на місяць прихожу з чоловіком до неї в гості.
Тепер наші стосунки з нею просто ніяко-нейтральні.
Ще хочу сказати, що під час нашої сварки чоловік був на 1000% на моїй стороні, він сам не чекав від своєї мами такого хамства. Але якби тоді він хоч на йоту став би її виправдовувати, нашої сім*ї могло б і не бути.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення kamisia » 14 травня 2010, 12:16

Аліса, обалдеть, грубо говоря, повбивав би
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Alisa » 14 травня 2010, 12:39

kamisia написав:Аліса, обалдеть, грубо говоря, повбивав би

Ну це занадто радикально :D
Просто смішно, що доросла жінка такою недолугою поведінкою стала непроханим гостем в домі своїх дорослих дітей. Ми вже рік живемо в мене, а вона ще жодного разу не була в гостях :P Якось вона напрошувалася нас провідати, то чоловік сказав, що без моєї згоди він її запрошувати не може - і тема відпала сама собою:)
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Любов » 23 серпня 2010, 10:33

Останнім часом чомусь не можу порозумітися зі своєю свекрухою :( . Ні, я нічого проти неї не маю, вона добра. Тільки відколи народився малюк вона змінилася чи то я іншою стала, сентиментальною якоюсь, почала все сприймати не так як колись. Раніше на таке могла і уваги не звернути. Сама себе не розумію. Постійно якісь поради мені дає, як і коли годувати, як одягати, в слінгу не носити, бо на руках вона краще носитиме. :x Не хочу такої допомоги. От плаче дитина, напевно зубки ріжуться, бо тягне в рот все підряд і чухає ясная, стараюся заспокоїти, а вона стане над головою в той момент і допитується чого ж то він так плаче. Не маю вже сили їй пояснювати чого дитя плаче, або чого я не хочу щоб вона знаходилась в кімнаті, коли я годую маля. :cry:
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Natalinda » 23 серпня 2010, 12:12

Ну в мене теж з народженням синочка стосунки змінилися, чи то не стосунки, а я змінилася і моє ставлення до багатьох речей. Материнський інстинкт, як не як ;)
Теж не любила коли вона дивиться, як я годую і говорила про це...
Надіюся що з часом все стане на свої місця :heart:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Marta » 23 серпня 2010, 13:08

Дівчата, а в мене класна свекруха!=) :kiss:
Правда, живемо ми окремо, але в гості ходимо теж як мінімум раз на тиждень. От дивлюсь я на неї, і якщо я буду мати сина, то мріяла б стати такою свекрухою, як вона. Ні до чого не пхається, помагає, чим може, ми приходимо по неділях до них в гості, все нам наварено, салати-канапки, як на день народження, ми з чоловіком поважно сідаємо за стіл, їмо, спілкуємося, дід з бабою граються з внучкою, потім всі разом говоримо-сміємося, підходить час йти додому-вона нам спакує все в пакет величезний те, що наготувала, та й ще щось дасть, аж незручно деколи, але я їй от вдячна просто, що вона така є, що виховала мені такого чоловіка, що в нас такі стосунки, я просто відпочиваю в них, і з радістю туди іду.)
Хочу сказати ще, що в кожної людини, і в мене, і в свекрух, і в мам, є свої "таракани" в голові, але важливо з часом вистроювати добрі стосунки, йти на компроміс, не конфліктувати, розуміти іншу людину, це в любих стосунках важливо, і з часом получиться "ідилія", чого всім нам і бажаю!=) :angel:
Marta Офлайн

Повідомлення Alisa » 25 серпня 2010, 09:48

Любов написав:Останнім часом чомусь не можу порозумітися зі своєю свекрухою :( . Ні, я нічого проти неї не маю, вона добра. Тільки відколи народився малюк вона змінилася чи то я іншою стала, сентиментальною якоюсь, почала все сприймати не так як колись. Раніше на таке могла і уваги не звернути. Сама себе не розумію. Постійно якісь поради мені дає, як і коли годувати, як одягати, в слінгу не носити, бо на руках вона краще носитиме. :x Не хочу такої допомоги. От плаче дитина, напевно зубки ріжуться, бо тягне в рот все підряд і чухає ясная, стараюся заспокоїти, а вона стане над головою в той момент і допитується чого ж то він так плаче. Не маю вже сили їй пояснювати чого дитя плаче, або чого я не хочу щоб вона знаходилась в кімнаті, коли я годую маля. :cry:

Люба, я тебе прекрасно розумію:) Так відбувається тому, що ти стала МАМОЮ, а тебе сприймають, як маленьку дівчинку, яка бавиться в маму:) І постійно складаєш іспит перед свекрухою на профпридатність :dash:

Моя свекруха після народження Іллі теж дуже хвацько засучила рукави і вирішила взяти над нами шевство :crazy: . Навіть халат свій привезла, поки я лежала в пологовому :x Тільки те шефство було таким дурним "Не лізь до дитини руками", "Не гладь його поголові", " не беріть дитину на руки" :evil: і противало це шефство рівно годину, поки розпивалося шампанське за наше повернення з пологового :lol: .
Перед виходом я простягнула їй халат, зі словами "Ви забули" 8-) .
А під час коротких візитів, я мовчки чекаю, доки вона удавано посюсюкається з онуком, на поради не реагую, роблю вигляд, що не почула. Її то бісить, але вона мовчить.
Дуже смішно, коли я виходжу в туалет, а вона швиденько починає вчити мого чоловіка, як в три місяці йому треба давати дитині яблучне пюре :lol:
Взагалі, ще перед пологами я попередила чоловіка, - якщо твоя мама буде діставати мене, то вона лишиться зі своїм сином, а я зі своїм:)

Люба, в твоєму випадку є лише 2 варіанти, або терпіти, або попросити чоловіка, щоб він поговорив з мамою. Самій в жодному разі не треба, щось їй казати - будеш виглядати невдячною невісткою. Раніше ви ділили одного чоловіка. а тепер двох:)
А мій чоловік каже, що стосунки свекрухи і невістки - це всього лише жіночі ревнощі:)
Востаннє редагувалось Alisa в 17 вересня 2010, 13:57, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Любов » 25 серпня 2010, 12:48

Ми вже порозумілися :) , правда не знаю чи надовго. Я сказала, що люблю її, вона відповіла так само і що не бажає нам зла. Просто батьки старіють і нам ніколи їх не зрозуміти з їх надмірною опікою. Може я колись буду така сама, хоча старатимусь всіма силами не дуже вникати в справи свої дорослих дітей.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість