Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення taranjka » 06 листопада 2015, 20:29

Щодо статистики, то ті хто каже, що епідемія є - кажуть про 15% вакцинованих, є дані лікарів епідеміологів (якщо не переплутала), то вони називають зовсім інші, більші цифри.
Але ти ж сама розумієш, що тих хто відкрито відмовляється від вакцин і не пише їх в картку менше, ніж тих, хто буцім робить. Тому говорити про якусь статистику складно.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Галина » 07 листопада 2015, 09:42

Мої діти мають всі щеплення. Після останнього Вероніка мала судоми... Імунулог сказала, що дасть довідку про те, що їй більше не можна ніяких щеплень. Коли прийшла з лікарні до неї по ту довідку, вона мені каже прийдете перед школою, вам раніше все одно ніяких щеплень робити не треба. Тепер оця непланова вакцинація. В моєму будинку живе моя медсестра дільнича. Усно мене попередила про вакцинацію. Але я була з подружками, то тільки сказала, що прийди напиши відмову, якщо не будеш робити, бо в тебе така ситуація. Коли писала ту відмову дала зразу бланк на відмову старшій, їй з грудня мили б робити. Каже нащо воно тобі, не відомо що за вакцина і які будуть наслідки. Не знаю чи каже так усім чи тільки мені, бо ми з нею нормально живемо.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Sms » 07 листопада 2015, 10:33

Marichka написав:Відпишіться,якщо вже хтось зробив чи планує

Ми зробили.

TattyMummy написав:Якщо ця вакцина захищає ТІЛЬКИ від дикого вірусу поліомієліту, а його в Україні немає,

Де Ви таке прочитали?

westa написав:Терммін придатності вакцини до 9 листопада.

До травня 2017 року

Ні з ким не сперічаюсь, нікого не переконую. Ми маємо всі щеплення по графіку крім гепатиту. Всі 4 дози від поліомеліту отримували ІПВ. ОПВ не робили. Зараз отримали 2 краплі ОПВ.
1. Вакцина терміном до травня 2017 року. В поліклініці любязно надають документи.
2. Вакцина не Французька , про яку стільки шуму! :crazy: Точно забула країну, але в документах, які мені надали вказана інша країна виробник. І на самій баночці, з якої ми отримували свою дозу вона вказана, як і термін придатності.
3. Всі індикатори на флаконах є. За моїм проханням мені без проблем все показали і розказали. Я перевірила і умови зберігання, і сертифікати відповідності,і країну походження, і терміни придатності. Вакцинація першої хвилі триває 2 тиждні. Наслідків не було жодних.
Наступна хвиля буде за місяць. Ми підемо. Перевірю знову всі документи і щепимося. :yes:

Всіх мама, які не щеплюють дітей і пишуть відмови, попереджають в поліклініці, що дітки з ОПВ можуть бути потенційно заразними. Але не щеплених дітей переводять в карантин. А навпаки :yes: Якщо Ви прийняли рішення не щеплюватись, то і маєте бути готові, що 8 тижднів дітки щеплені можуть виділяти вірус. :pardon:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Marichka » 07 листопада 2015, 13:49

Ми вчора зробили Тадейчику 2,4р.Йому кололи,бо до того ще від поліо не мав.Все добре.Без змін.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення erinaceus » 07 листопада 2015, 14:48

Трохи несправедливо виходить. Досить того, що нещеплені діти і так в зоні ризику, то ще й можуть заразитися від щеплених. Дурня якась :sad:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 07 листопада 2015, 14:59

erinaceus написав:Досить того, що нещеплені діти і так в зоні ризику, то ще й можуть заразитися від щеплених.

Я чогось не розумію може, але я справді не розумію. Нещеплена дитина - це в 90% вибір батьків. Ви самі робите вибір бути в зоні ризику. До кого претензії? Можна ж зробити щеплення і перестати бути в зоні ризику.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення erinaceus » 07 листопада 2015, 15:11

TaniaPicaSSo А 10% або й більше це ті, кому щеплення протипоказані. То в чому ж вони винні? А претензії до розробників вакцини, які зробили її потенційно небезпечною для нещеплених і ще й можливо такою, що сама може спровокувати епідемію. Логіки не бачу ніякої :dash:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Sms » 07 листопада 2015, 17:11

erinaceus написав:Трохи несправедливо виходить. Досить того, що нещеплені діти і так в зоні ризику, то ще й можуть заразитися від щеплених. Дурня якась :sad:

Це особисто Ваш вибір, а не дурня!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Параїл Юля » 07 листопада 2015, 17:13

Нам робили минулої пятниці. Отримали 2 краплі ОПВ. Все пройшло добре. Термін придатності перевіряла, також до 2017 р. і не французька. Малий має всі прививки і дякувати Богу ні разу не було ніяких побічних дій. Прививати чи не прививати це вибір кожної мами. І в першому і в другому випадку ми йдемо на деякий ризик. Говорити що хтось правий, а хтось робить не правильно не можна. Кожний хоче як найкраще для своєї дитини.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Повідомлення Sms » 07 листопада 2015, 17:13

erinaceus написав:TaniaPicaSSo А 10% або й більше це ті, кому щеплення протипоказані. То в чому ж вони винні? А претензії до розробників вакцини, які зробили її потенційно небезпечною для нещеплених і ще й можливо такою, що сама може спровокувати епідемію. Логіки не бачу ніякої :dash:

Протипоказом до щеплення є складні щахворювання нервової системи та імунної! Такі діти як правило в стаціонарі 100% часу. Про що Ви пишете?
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість