Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення flower » 03 лютого 2012, 22:53

nadia 2311 бажаю щоб все пошвидше минулося і забулося! Виздоровлюйте пошвидше!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ira » 03 лютого 2012, 23:59

nadia 2311, тримайтесь!!!!! Нехай малеча пошвидше відійде від того щеплення!!!!!
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Re: Щеплення - дві сторони медалі.

Повідомлення Олександра » 20 лютого 2012, 19:46

Naya написав:Я не робила і не буду.
Принципово.
Взагалі вважаю це неправильним, невірним.
Звідси в нас і статистика - діти реально не вакциновані, але з записом, що привиті не хворіють. І статистика кричить, що вакцини то класно, то оберіг від хвороб.
І допоки в нас будуть оті куповані записи, доти і буде брудна, неправдива статистика, доти і буде корупція в цій галузі.
Якби всі, хто не хоче прививати своїх дітей, принципово відмовлялися, не купляли записів ситуація була б кардинально інша. І було б добре видно, рятують прививки від епідемій чи ні..

На жаль, без нього дитину просто не приймуть в дитячий садок
Олександра Офлайн

Повідомлення mari » 22 лютого 2012, 13:01

ЕХ, цікава ця тема. Особливо зараз коли кір палає дійсно по Тернопільщині і коли якраз тепер найшла ось такі дані.
Між іншим з мед.ресурсу.

Механізми токсичності алюмінієвого ад’юванта та автоімунні реакції у дітей.
| +
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22235057

Tomljenovic L, Shaw CA.
Neural Dynamics Research Group, Department of Ophthalmology and Visual Sciences, University of British Columbia, Vancouver, BC, Canada. l

Імунні виклики на ранньому етапі розвитку, включно з пов’язаними з вакцинацією, можуть призвести до шкідливих змін функцій мозку й імунної системи. Дані експериментів також показують, що одночасне введення хоча б двох чи трьох імунних ад’ювантів може побороти генетичний опір до автоімунних реакцій. В деяких розвинутих країнах у віці 4-6 років діти отримують загалом 126 антигенних складових з високим вмістом ад’юванту на основі алюмінію (Al) шляхом рутинної вакцинації. Згідно норм американського Управління з контролю за продуктами і ліками (FDA) дослідження безпеки вакцин часто не включають належне дослідження на токсичність, тому що вакцини в принципі не розглядаються як токсичні речовини (ця теза викликала в мене ступор). Все це породжує обґрунтовані застереження щодо загальної безпечності існуючих сьогодні програм вакцинації дітей. Під час дослідження токсичності ад’юванта для дітей слід розглянути декілька ключових моментів.
1) в контексті токсикологічних ризиків немовлят і дітей не можна розглядати як „маленьких дорослих”, оскільки їхня унікальна фізіологія робить їх більш вразливими до токсичних уражень;
2) у дорослих алюмінієвий ад’ювант у вакцинах пов’язують з рядом серйозних автоімунних та запальних процесів (наприклад, „ASIA" - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20708902), в той час як діти постійно отримують суттєво вищу кількість алюмінію, ніж дорослі;
3) часто припускається, що периферійні імунні реакції не впливають на функції мозку. Проте, зараз однозначно встановлено, що існує двосторонній нейронно-імунний взаємозв’язок, який відіграє ключову роль в імунорегуляції та мозковій діяльності. В свою чергу, спотворення нейро-імунних осей спостерігалося в багатьох автоімунних захворюваннях включно із “ASIA”, і вважається, що їх спричиняє гіперактивна імунна відповідь;
4) алюмінієві ад’юванти сильно впливають на ті ж компоненти нейро-імунних осей, які відіграють ключову роль у розвитку мозку й імунних функцій.

Загалом, дані досліджень показують, що зростаючі застереження щодо існуючої практики вакцинації дійсно мають під собою ґрунт. Оскільки діти найбільше підлягають ризику вакцинальних ускладнень, необхідно терміново здійснити докладний аналіз шкідливого впливу вакцин на здоров’я дітей.

Від себе ще додам, що алюмінієвий ад'ювант містять більшість сучасних вакцин, в тому числі пентаксим і інфанрикс.
Щоб прийняти рішення, треба не стільки углублятися в аргументацію, скільки углублятися в статистику. А саме, порівняти конкретно ймовірність ускладнення від хвороби ПРОТИ ймовірності ускладнення від щеплення. Статистику добувати окремо по кожному пропонованому щепленню.
Якщо по деякій хворобі встановлено, що щеплення робити доцільно, тоотримати всю інформацію, яку тільки можна, не тільки про саму вакцину, але й про умови її зберігання і транспортування ( що малореалістично, на жаль...).

коли дивишся кількість ускладнень серед невакцинованих, потрібно тримати в голові, що більшість з них невакциновані через важкі хронічні захворювання, що безумовно, впливає на перебіг інфекційного захворювання.

таблиці ВООЗ
Статистика захворювань
| +
http://apps.who.int/immunization_monitoring/en/globalsummary/timeseries/tsincidenceper.htm

Охоплення щепленнями
| +
http://www.who.int/immunization_monitoring/en/globalsummary/timeseries/tscoveragebcg.htm

Мій висновок: Здорову дитину я б щепила якісною вакциною , жетально вивчивши її, після 3-х років( лише АКДС, і ККП) але точно не в державній установі і в ідеалі не в Україні. Свою доньку з 5 років не щеплю, зараз їй 11, постійно пишу відмови, таким чином відповідальність перекладаю на себе, як і має зробити кожен. Щодо лікарів- є чіткі рекомендації щодо показів і протипоказів і юридично-кримінальна відповідальність за те, що якщо не має відмови мами, а дитина померла від наприкилад кору чи т.і.- відповідає лікар. А лікарю це треба? Для чого?
Тому особистість лікаря( і чи вона вас розуміє і чи має своїх дітей і яка вона класна) до дитини не має взагалі ніякого відношення.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення oksana.tesliuk » 22 лютого 2012, 13:44

пересічній мамі доволі непросто робити висновки про якість вакцини
для цього потрібна відповідна освіта та знання, як на мене
особисто я, знаючи, що таке дежрзакупівлі і як вони проводяться в нас, перестала своїх дітей вакцинувати
тим більше, був негативний досвід зі старшим сином - побічні дії, - добре, хоч не такі важкі, як он в Наді
лікарям теж просто пишу відмови і повідомляю, що я достатньо поінформована, щоб так діяти
а з оформленням в садок потім можна розібратися

і ще хотіла додати, що більшість захворювань, від яких пропонують вберігатися щепленнями, не є вже аж настільки важкими, особливо у порівнянні з наслідками невдалого вакцинування
а оце вакцинування проти грипу - взагалі смішне
може ше давайте будемо собі і своїм дітям щось колоти, щоб соплів не було?!
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Sawwku » 22 лютого 2012, 22:20

а ми купуємо вакцини.
ккп і грип то дійсно дурість, а от АКдП то мене дійсно страшить. тому на такий ризик, щоб не щепити від реально смертельної недуги, я не піду
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення мешканка » 05 березня 2012, 22:34

[youtube_code]http://www.youtube.com/watch?v=H66S-7vfxs8&feature=related[/youtube_code]
Рекомендую!
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Anjuta » 05 березня 2012, 23:03

мешканка. дякую!
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Alisa » 12 березня 2012, 13:27

Дівчата, як влаштувати дитину в садочок без щеплень.
В кого який досвід.

Хто пише протипокази, дільничний педіатр чи якийсь спеціаліст?

А записи про щеплення робить дільнична медсестра чи в маніпуляційній.
Поділіться інформацією назагал чи в пп.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Ksenija » 20 березня 2012, 14:32

Дівчата, а відмову можна написати тільки раз чи потрібно перед кожною плановою вакциною писати?
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість