Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення ОлесяСО » 03 вересня 2013, 17:36

Дівчатка! Хто мав Кр в Сидорчук в 2 роддомі? Які враження і в скільки це вам обійшлося? Бо маю в неї планове КР і хотіло б ся знати яку суму готувати?! :pardon:
ОлесяСО Офлайн

Повідомлення Катруся » 13 вересня 2013, 20:10

Всім привіт! Пишу відгук про пологовий будинок на Замковій. Сам роддом закритий на ремонт, всі події відбувалися в корпусі, де була колись патологія вагітних. Родзали знаходяться на 3 поверсі, там зроблені гарні ремонти. Знаходишся в свому родзалі від початку і до кінця, а не бігаєш, як колись, з передродової в родову. Народжувала я в Лимар Л.Є. з якою домовлялася і в акушерки Лесі Михайлівни (до неї попала на зміну і дуже задоволена, якби не вона я б знов порвалася, а так вона дуже акуратно прийняла дитинку). Потім мене перевели в палату на 2 поверсі, нас там була троє і ще одне вільне ліжко. На всіх породіль один унітаз, біде і душ - умови не дуже, але хоч була гаряча вода. Ставлення персоналу по-різному, хто заходив постійно і питався чи чогось не треба, хто без грошей не хотів навіть глянути. Дуже сподобалася палатна лікарка Олена Володимирівна, молода і привітна. А не сподабалася дитяча - все з неї треба було витягувати як кліщами, добре хоч не страшила, що з дитиною щось не те.
Якщо порівнювати з першим разом (індивідуальна палата), то умови не ахті. Але цього разу я була якась живіша і не замучена, тай веселіше 3м в палаті :wink:
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення lydmulka » 22 вересня 2013, 15:11

Хто кесерився в Волошина В.Г. Напишіть будь-ласка про нього відгуки!!!
lydmulka Офлайн

Повідомлення Dribchuk » 22 вересня 2013, 18:00

lydmulka Я лежала в Володимира Григоровича на збереженні перед пологами 3,5 роки тому. Кесерила мене начмед, але В.Г. приходив до мене навіть після пологів, він мені дуже сподобався як людина, і як лікар також. Моментами буває строгий, може і висварити як треба, бачила що до своїх пацієнток ставиться по-батьківськи, так що рекомендую.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення basya » 25 жовтня 2013, 21:24

дуже задоволена Кузьмінчук Н,М, і 4-м поверхом 2-го пологового.
Першу дитинку народжувала на 2-му поверсі на Замковій - не до порівнння: ні ставлення медперсоналу, ні самі умови перебування в пологовому.
basya Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: мама двох сонечок)

Повідомлення taranjka » 25 жовтня 2013, 22:08

цікаво які умови зараз на замковій? і чи багацько люду там :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Liza » 25 жовтня 2013, 23:09

не пам"ятаю, чи я писала, але напевне в такому формулюванні ще ні.
я першу дитину (2009 рік) народжувала на 2-му поверсі, після чого лежала на 3-му, а другу дитину (2012 рік) - всьо на 4-му.
на 3-му поверсі було більше дисципліни, як то регулярне провітрювання палат, медсестра мене водила вперше після пологів, як рідна мама (міні-екскурсія по поверху, в туалет завела, нагадувала не робити різких рухів, щоб не впасти). про цю чорняву панянку я вже десь писала, що дуже вдячна їй. справді досі вдячна і шкодую, що не запам"ятала її імені.
а на 4-му поверсі - я прийшла в палату, де вже були породілля+дитина з вчорашнього дня, а в них ще не провітрювали (то я там комусь нагадувала, що в нас треба провітрити), і після пологів на ноги мене не ставила "рідна мама", а просто прийшла медсестра чи то хто, щось там робила в палаті, і сказала, що мені вже можна встати. не доторкнулася до мене, а лише поглядувала, як я, опираючись на підручні предмети, почала пересуватися по палаті. не пам"ятаю, чи запитувала вона про самопочуття. але ж добре, що я почувалася чудово, порівняно з тим, як було після перших пологів.

завідувачі цих поверхів - окрема тема. маю за що дякувати Кузьмінчук Н.М. ( :rose: )
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Dashko » 17 листопада 2013, 18:29

Дівчата, а на суворова пологовий працює зараз?
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Kskz » 18 листопада 2013, 00:06

Даша, працює)
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення taranjka » 18 листопада 2013, 00:13

хе хе, я тож туди хочу. з того що я чула, то працює. правда чула що нема індивідуальних палат. ну цікаво як там з "наповненістю" :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість