Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення Dribchuk » 30 травня 2012, 16:35

Я за свою вагітність встигла полежати в обох пологових (читайте патологіях) на збереженні. З ложними схватками попала в 2 ПБ на 2 поверх в окремий родзал. Тоді правда роди не відбулися. :hi: Але оте все оформляння- пройшло нормально, гарно зі мною говорили, в родзалі було все - і ліжко, і мячик і стілець і навіть магнітофона принесли. Але то був фальш старт і за 2 год схватки зупинилися і пішла я спати в палату патології бо як мені сказали "на 39 тижні звідси вже нікого просто так не випускають - або з ляльою, або лежиш пока не вродиш" :ireful: Потім були обстеження і виявилося багато негативних нюансів. Хочу зазначити що майже всю вагітність пролежала на збереженні. Отже я не задоволена роботою більшості лікарів ПБ№2. Пишу чому - ні разу за вагітність мені не поміряли таз (в них виявляється глаз-алмаз і вони попри пузо і то що я сама не худенька бачили широкий таз), не зважали на діагнози кардіолога і рішення про те що не варто вести природні пологи, на 38 тижні мені капали глюкозу (при тому що вага дитини за УЗД вже була 4кг), не писали достовірну інформацію в історію вагітності і в обмінну карту, не зважаючи на результати УЗД і обстеження лікарки в якої я стояла на обліку за якими вага дитини була 4кг, вони постійно писали мені 2500 і всюди писали про природнє родорозрішення. Почувала я себе препогано, просила про КР (не буду розписувати повністю чому - в мене на це було дуже багато причин). На що отримала просто гори негативу і хамства особливо від Білецької (хоча я в неї родити навіть не збиралася, але вона там виявляється велике ЦБ певно ще більше ніж завідуюча). Позитив - прекрасне відношення медсестричок, ремонти, душ, туалет - все в межах прийнятних.
Я на 40 тижні втікла з 2 ПБ і таки народжувала на Замковій. Напишу коротко-мої "природні" пологи закінчилися екстренним КР , сильною кровотечею, і як результат 6 днями перебування в критичному стані в реанімації. Цим я завдячую замовчуванню реального стану речей (стану здоровя) лікарями які вели мою вагітність в ЖК і ПБ №2. З того світу витягала мене Якимчук - все життя буду їй вдячна за здорову доцю і себе живу, також Костик Н.К. і всьому персоналу реанімаційного відділення. Перші 3 доби вони від мене не відходили, потім помогли і на ноги встати і дитину мені часто приносили. В загальному - ставлення і в реанімації і вдородовій палаті і в післяродовій палаті спільного перебування було прекрасне. І лікарі і медсестри ставилися чудово. Грошей ніхто не вимагав і навіть брати не хотіли (може боялися правда після того що зі мною було). Негатив - ремонти "під війну", тішили лиш зручні ліжка, туалет кошмарний, і не сподобалися деякі медсестри дит віділення на 2 поверсі - дуже возмущалися чого мають мені в реанімацію дитину носити, потім возмущалися чого дитина так довго в них лежить (а лежали ми разом 13 днів -6 я в реанімації а потім всі разом в палаті спільного перебування вже з чоловіком ще 7 днів) і не хотіли дитину на ніч до себе брати, а в мене температура була під 40 після переливань крові і я просто не могла її ні годувати ні нею займатися. А чоловік лиш коло мене встигав бігати. Неонатолог нам сподобалася. І ще я дуже не задоволена "зрівнялівським " підходом до всіх. В плані ГВ. Мене заставляли годувати дитину груддю в той час коли капали антибіотики, окситоцини і ще багато інших ліків. Як результат ми виписувалися зі страшними коліками, запорами, розладами травлення в дитини. Майже до 2х років мала страждала на безпричинні поноси, критично не набирає вагу. Я думаю в таких випадках доцільно радити мамі цідитися поки не припинять капати ліки, а не заставляти давати грудь бо в них плани по ГВ :ireful:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення loljka » 31 травня 2012, 17:59

Я теж народжувала у Якимчук, мала була 4700 кг - все пройщло ок...дякувати Богу
Вона , дійсно, непоганий спеціаліст
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення Virchik » 03 червня 2012, 10:55

Я народжувала в 2010 на БАМі, то соск не давали, навіть якщо аж така виникла неообхідність догодовувати сумішшю, то годували зі шприца. Не пеленали, казали вдягати штанішки чи повзунки.
Персонал відносився нормально.
Кварцування не було.
Тільки водіння по довгих підвалах на УЗД було.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення LaScala » 29 червня 2012, 12:56

Я народжувала в центрі, так як пологи були кесарські то малечу докормили зі шприца. Зі мною весь час був чоловік, тому відношення персоналу було досить не погане. На поверсі був душ та гаряча вода була постійно. А так як у любій лікарні, хотілося пошвидше додому, тільки вже в трьох.
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 95 раз.
Подякували: 81 раз.
Діти: Синусик-котусик

Повідомлення Іриночка » 06 серпня 2012, 13:28

Хочу поділитись про свої пологи, я на обліку стояла в Левенець Лілі Миколаївни, дуже хороша лікарка, лишніх аналізів не призначала (оскільки я дууууже перелякана, кров з пальця здавала з чоловіком, бо втрачала свідомість ну і показників звичайно не було), в лікарню тоже не ложила прокапатись Рибоксинчиком :ha: , всю вагітність я пролітала, і на роботі і вдома. Про пологи домовлялась заздалегідь по відгуках коліжанок, домовилась з Білецькою Людмилою Романівною, вона людина своєрідна, я якийсь час після зустрічі з нею сумнівалась чи правильно я роблю, але подружки заспокоїли...Пологи в мене почались на 3 дні швидше страшною кровотечею, я не знала, що робити, в школі материнства про таке не казали, відразу подзвонила до лікарки (до речі, вона брала слухавку, а якщо не брала то пояснювала чому), вона мені сказала їхати в лікарню (народжувала я в 2-ій лікарні), ми приїхали, лікарка вже попередила всіх про моє прибуття, то мене вже чекали (я наперед нікому нічого не платила). Мене з чоловіком відвели в родову (які на БАМі родові нема слів, в мене на стінах були левенятка, фітбол, всі необхідні медикаменти, тож чоловік не бігав по аптеках поки я народжувала), оглянула чергова лікарка і доповіла Білецькій, вона мені передзвонила сказала що я маю робити, а вона вже виїжджає. Пологи в мене були складні, хоч я і готувалась, в мене все йшло по сценарію пологів моєї мами (мене мама народжувала 3 доби з допомогою щипців), тож завдяки лікарці, мій синочок народився за 9 год після прибуття до лікарні, здоровий :dance: і я більш-менш нормальна виписалась з роддому. Лікарка в палаті навідувала кожного дня, сказала що їсти, що пити, як сціджуватись і малого прикладати до грудей, порадила масажистку на груди, словом я їй дуже-дуже вдячна. А щодо пологового хочу сказати, що не правда, що всі заглядають в кишеню і не добросовісно виконують свою роботу, або мені дуже пощастило. Я лежала в палаті ще з одною дівчиною, дітки були з нами, лікарі і медсестри приходили щогодини так точно, педіатр кілька разів розказувала як ми вдома маєм доглядати за дитиною, якщо мале плакало відразу прибігала медсестра, питала чого він плаче (мій був дуже голодний, народився 3700 гр., тож йому молозива не вистачало)безкоштовно догодували сумішшю, але дякувати Богу на 3 добу появилось молоко і потреби в суміші досі не маємо. Словом ставлення дуже хороше, за вагітність і пологи я не можу щось погане сказати про жодного з лікарів чи медсестер з якими мала справу. Єдине що вразило, це те, що на БАМі з одного боку коридору породілі, з іншого вагітні. Мені пузатиків було дуже шкода, як вони дивились переляканими очима як породіля ледво пересуває ногами по коридору, адже пологи не у всіх були легкі....вони бідаки так на нас дивились....шкода їх було :cray:
Іриночка Офлайн

Повідомлення Liza » 06 серпня 2012, 13:52

Iриночка
На скiльки я знаю, то це на 4-му поверсi "з одного боку коридору породілі, з іншого вагітні", а на 3-му - нi. Чи щось змiнилося?

"чоловік не бігав по аптеках поки я народжувала" - а що, ще бувае навпаки?
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Mysja » 06 серпня 2012, 14:46

Я народжувала в центрі. Мені сподобалось, мед персонал був хороший.
Mysja Офлайн

Re: Слінги,коляски і стрес. Горизонт. і вертикал. положення

Повідомлення Перлинка » 11 серпня 2012, 23:57

smailik_m написав:
taranjka написав:Надіюсь, що через кілька років людей будуть так само шокуваим фотки наших роддомів, де нянечки заливають всіх дітей підряд сумішами з соски, не того що в мама не годує, а замість того щоб взяти на руки і заспокоїти коли маму повели на рентген(причому ніхто батьків не питає чи дають вони на це згоду)

А це в якому пологовому так роблять?Відомі прізвища медсестер?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення smailik_m » 12 серпня 2012, 19:58

Перлинка написав:А це в якому пологовому так роблять?Відомі прізвища медсестер?

я родила на Бамі, прізвища не питала...коли йшла на рентген лишила чоловіка, до моєї дитини він медсестру(чи дитячих якось інакше називають?) з пляшечкою не пустив
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Natalinda » 12 серпня 2012, 19:59

Я тоже не БАМі родила, просила пляшечку -дали шприц.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість