Глобальні оголошення!

Контрацепція: спіраль, таблетки, інше

Re: Контрацепція

Повідомлення ЗІрка » 22 липня 2011, 15:05

ой, а про свічки контрацептивні хтось шось знає? на зразок еротексу... мені колись раніше їх лікарка рекомендувала, тепер думаю знов спробувати... :oops:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення georginochka » 22 липня 2011, 15:52

Дівчата, а хтось користувався симпто-термальним методом, як єдиною контрацепцією і при цьому вагітнів тільки тоді коли хотів? Бо я цим методом користувалась швидше, щоб завагітніти :) Як на мене, то тут дуже багато "роботи". Поки що єдиний допустимий для мене засіб - презервативи. Ще колись лікарка порадила фарматекс, але шось вони мені не пішли :?
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Lesya » 22 липня 2011, 16:57

Починаю схилятися до єдино безпечного методу у всіх відношеннях - повне утримання. :(
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Tajga » 23 липня 2011, 17:25

georginochka написав:Дівчата, а хтось користувався симпто-термальним методом, як єдиною контрацепцією і при цьому вагітнів тільки тоді коли хотів?

Ну я. ;-) Перед народженням Давида користувалась рік, бо після завмерлої вагітності лікарі рекомендували утриматись саме на такий срок, а потім пішла "ва-банк". :grin: А після народженння Терези десь біля півроку, здається, лінь графіки шукати...

Lesya написав:А поки користуватись природнім плануванням не виходить, бо стаю до малої вночі кілька разів.

Наскільки я орієнтуюся, то для правильної інтерпретації температурних показів треба не менше 3-х (можу на годину помилятись) годинного сну. Тобто, якщо міряєш в 8 ранку (+/- півгодини), то нормальний сон має тривати десь з 5 до 8 ранку. Якщо так виходить, то показники будуть адекватні і можна цим методом користуватись. А чому встаєш до малої, разом спати не виходить, чи не прихильник того? В мене трохи інша була проблема деякий час. Мала спала зі мною, але я її висаджувала на горщик, і доки часто доводилось це робити на протязі ночі, а особливо під ранок, то я цим методом планування не могла толком скористатися.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення chichka » 28 грудня 2011, 17:18

симпто-термальний метод допомагає думаю разом із контрацепцією. потрібно довший час "прислухатися" досвого організму.
я говорила із духовною особою, то щодо контрацепції (тільки неабортивної), він сказав так: "я не пропоную вам грішити, але як молода сім'я не може втриматися, тим більше після народження дитини, то так і є". бувають в нас і щоденні гріхи. а от важкість гріха вимірюється наміром. Якщо ви хочете мати дітей, але хоча б 2 роки різниці, як це радять лікарі, то тимчасово можна. хоч гріх залишається гріхом. попри те, можна вчитися використовувати природній метод, і як будете впевнені, то вперед. :) .
зараз очікую на другу дитинку, з малою різницею від першої, і дуже переживаю за її здоров'я. до цього використовувала термальний метод. надалі буду обережніша).
chichka Офлайн

Повідомлення Перлинка » 29 грудня 2011, 00:22

chichka

а чого переживаєш ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Tajga » 29 грудня 2011, 02:54

chichka, щоб природній метод спрацював, потрібно не менше як півроку вести спостереження. При цьому час від місячних і до овуляції вважається умовноплідним, і якщо у цей час уникати статевого контакту, то і контрацепції ніякої не потрібно. ;-)
За дитинку не переживайте, добре харчуйтеся, більше часу проводьте з донечкою. Поцікавтесь на форумі та в неті темою дітей з маленькою різницею у віці. Все не так страшно, як здається на перший погляд. ;-)
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Re: Контрацепція: спіраль, таблетки, інше

Повідомлення happymami » 05 березня 2012, 02:46

Чесно кажучи понадивлялася цих малюночків і мабуть в житті б не хотіла такого в себе пхати impossible
Зображення
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 05 березня 2012, 02:54

а нашо ти на них дивилася і шукала?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 05 березня 2012, 03:16

гра з вогнем написав:а нашо ти на них дивилася і шукала?

шукала золоту спіраль, бо прочитала тут в темі, що таке цудо існує. Нінада на мене косо дивитися acute :Р
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість