Лабораторні роботи є чудовим способом роботи над собою! Після прочитаного слід відразу приступати до дії.
(Написані тут роботи часто є взяті з інших посилань і джерел.Якщо ви знаєте адресу головного посилання чи автора- будь-ласка повідомте мене і я з радістю доповню статтю зсилкою на офіційну адресу. Так як інколи статті беруться вже далеко не з першоджерела, його встановити важко. Дякуємо за співпрацю.)
РОБОТА №1. Назва роботи-Щастя вже сьогодні.Злови його.
Умови виконання-відразу після прочитаного.
Не відкладайте щастя на потім.Не асоціюйте його з певними людьми,не ставте йому умови.
Щастя не буде завтра. Воно є вже,тут,поруч з усіма нами.Станьте режисером власного життя.Навчіться цінувати життя таким,як воно є.Багато людей не вміють цього робити в результаті виховання чи власного песимізму, а може то епідемія грипу повпливала .Такі люди кажуть-" О ,і чого мені радіти. В мене повно проблем і ... і таке..."
А що,якщо ви будете переживати з приводу цього-вони зникнуть... :P Чи як...
Проблеми-окремо,вони є у всіх без виключення(Ті чи інші). А щастя-окремо.!!!!Мухи від котлет окремо!!!Проблеми нам даються щоб ми могли знати різницю,отримали досвід і знання і навчились радіти. Усе,що ми маємо-є причиною для радості. Ми живемо- і це причина. Ми любимо-причина. Вчора звільнились-причина порадіти,що скоро відкриються нові двері. Загубили рукавиці- супер,будуть нові. Чоловік забув позвонити,що затримується-чудова нагода відпочити насамоті і почитати книгу. Є гаряча вода в душі-щастя велике яке. Є голова на плечах і руки з ногами-що ще треба!!!
Не треба бути несправедливими до життя, і тоді воно не буде несправедливе до нас. Кожний день нас оточують зранку до ночі дивовижні речі,потрібно лише їх оцінити і помітити.Тут і зараз.Щастя поруч.
...................................................ЛОВИ його..................................................................