. Працювати над образом себе продовжую. Найбільше сподобалося завдання написання оголошення про себе
. Відвідуючи такі тренінги, я стала впевненішою в собі, врівноваженішою, знаю чого хочу від життя, почала більше цінувати себе такою як є
і любити оточуючих людей
. Марі, дякую дуже 

mari написав: ВАША УНІКАЛЬНА СИЛА
Ви мріяли доторкнутись до сили роду, дізнатись:
-про сімейні реліквії
-особливості виховання дітей
-про своє місце в сім»ї і житті
Після заняття:
В свою скарбничку знань Ви покладете власні відкриття
Розуміння себе і дітей
Гармонію в душі
.[/b]

це додає стимулу більше працювати над собою і ставити конкретні цілі у досягненні мрій. вправи із вебінару дають можливість замислитись над тим, як ти живеш і почати робити кроки до покращення свого життя. Аналізуючи участь в попередніх тренінгах, вже є успіхи. Також, я для себе взяла, для того, щоб досягнути мети і здійснення мрій - потрібно завжди працювати над собою.
Я дуже рада, що була можливість ще раз переосмислити все, що відбувалося на протязі цього року і поставити конкретні цілі на майбутнє. Мрії мають здатність. Маю надію, що я таки зможу через 5 років відчути в реальності те, що було в моїй уяві. З нетерпінням чекатиму наступних зустрічей. Вони дуже потрібні і важливі.
: | Думки матеріалізуються. Я якраз збиралася почитати книгу "Хроніки Нарнії", а ж тут вона є в переліку. При нагоді почитаю. |
Повернутись до Психотерапевт, психолог
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей