mari » 20 лютого 2010, 11:45
Я радію своїм життям, тому що я живу,дихаю,відчуваю і кохаю.
Я радію великій можливості жити, адже життя-самий дорогоцінний дар,який існує. І я ціную і дякую за цей дар!
Я радію тому, що в кожній ситуації є вихід,завжди є правильне рішення. Воно справді є. Я радію тим, що наділена силою витримки,яка не раз виручала мене, тоді, коли вже не залишилось ні сил, ні надії, але я ніколи не здавалась. І в результаті перемога входила в моє життя, даруючи гідну нагороду.
Я радію тому,що в житті є стільки цікавого і надзвичайного! І стільки всього потрібно встигнути!
Я радію,що моя віра в Любов пройшла різні перешкоди у вигляді страхів, сумнівів, розчарувань. Я радію,що можу наповнювати любов"ю і дарувати її усім тим, хто навколо.
Я радію.що в житті є стільки можливостей для творчості і реалізації, і я можу вибрати те, чим мені приємно займатися.
Я радію.що в моєму житті поруч є надзвичайні люди, які завжди можуть допомогти.
Я радію що зі мною БОГ.
Я радію тому,що пам"ятаю себе маленькою дитиною, яка вірить, що Життя чудове, вірить в добро і радість.
Дякую тобі Життя, за твої розумні уроки, за щедрі дари і за можливість жити і любити, творити свою долю-з любов"ю, радістю і вдячністю.
- Приєднані файли
-

Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.