Сьогодні у нас були налисники. Сестра дала трохи молока. Тільки попереджала, шо воно певно вже підкисше. Ну, але, думаю, яка різниця, я ж не кефір даватиму в тісто. :? Вобшем, дівчата, налисники тре робити
таки з солодкого молока. :) Що я помітила:
1. На сковорідку воно лилось дуже туго, хоча консистенція була така,як завжди. Таке враження, що на ходу застигало. І по черпаку бачила, що даю на одну порцію більше тіста.
2. Після смаження відчувався кислуватий запах і присмак, який потім вивітрився,і налисники стали такими ж смачними, та все ж.
3. При загортанні з начинкою лєнта тріскала. Так ніби я в тісто води долила.
Короче, їсти їх можна, але більше я експериментувати не буду.