І в мене потрохи справа пішла. Правда якби не мої сестри, то були би вікна грязні. Ми помили на тому поверсі, де був ремонт. Вікна там були жахливо грязні, ще відколи їх поставили їх ніхто не мив

То вони були і в штукатурці і в грунтовці.
Доречі грунтовка із скла змивається ацетоном. Ми так мучились, здирали як могли і чим могли ту грунтовку, аж поки мені в думку не прийшло попробувати ацетон) Але всерівно 7 вікон мили ими 3є цілий день. Це було для мене найважчим і найпроблемнішим, бо сама я би мила ті вікна місяць. Тому тепер зітхнула з полегшенням і залишилось всього нічого, лиш відмити ще решту 14 вікон в будинку

Але там простіше, лиш від пилюки.
Вчора я теж прикупила собі вдітися, 2 плаття найшла вільних на живіт. В Подолянах переміряла все що можна, як не в грудях тісне, а на животі гарно лежить, то навпаки

То Юмакс виручив) З одягом проблема, вже мало в що влажу. Ще якщо на кожен день є достатньо в шо вдітися, так святкове абсолютно все мале. За готування не думаю зовсім ще, тай і не дуже буду готувати, бо всерівно на свята ми постійно по гостях, то в село, то до батьків... Лиш точно планую пасочки пекти, а решта буде видно.