Модератор: Сяна

То вони були і в штукатурці і в грунтовці. Доречі грунтовка із скла змивається ацетоном. Ми так мучились, здирали як могли і чим могли ту грунтовку, аж поки мені в думку не прийшло попробувати ацетон) Але всерівно 7 вікон мили ими 3є цілий день. Це було для мене найважчим і найпроблемнішим, бо сама я би мила ті вікна місяць. Тому тепер зітхнула з полегшенням і залишилось всього нічого, лиш відмити ще решту 14 вікон в будинку
Але там простіше, лиш від пилюки.
То Юмакс виручив) З одягом проблема, вже мало в що влажу. Ще якщо на кожен день є достатньо в шо вдітися, так святкове абсолютно все мале. За готування не думаю зовсім ще, тай і не дуже буду готувати, бо всерівно на свята ми постійно по гостях, то в село, то до батьків... Лиш точно планую пасочки пекти, а решта буде видно.flower написав:І в мене потрохи справа пішла. Правда якби не мої сестри, то були би вікна грязні.
flower написав:Milichka а в тебе який тиждень? Бо я ще з своїм можу все поки робити, але вже круглий добряче як на 6му місяці за першої вагітності, а цю вже в 3му було видно.
Повернутись до Великодні свята
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей