Глобальні оголошення!

Що вам приніс Миколай?

Модератор: Сяна

Re: Що вам приніс Миколай?

Повідомлення гра з вогнем » 21 грудня 2011, 00:13

бережаночка цикламен то квітка?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 21 грудня 2011, 14:53

гра з вогнем написав:бережаночка цикламен то квітка?

вазон такий вроді :? . Ну з квіткою то точно

Але я фігєю від ваших миколаїв. Таке враження, шо то нас всіх наперед на три роки обдаровують. такі речі дорогі і так їх багато :гуд: :гуд: :гуд: . На день народження певно менше подарунків дарують, ніж на Миколая ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення TanenRom » 21 грудня 2011, 15:08

гра з вогнем написав:бережаночка цикламен то квітка?

ось такий вазон:

Зображення
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення happymami » 05 січня 2012, 05:50

Ну до нас ще Дідмороз приходив :dance: :dance: :dance:
І приніс більше, ніж Миколай, бо мама я троха забудькувата і дещо на Миколая не доклала дітям :oops:

Ну саме перше, то хочу подякувати Вірусі за дешевші вдвічі, ніж на ринку подарунки. :гуд: :roses: :roses: :roses:
По друге, я таки вас не послухалася, і купила то, про шо питалася в темі Чи варто купувати?
| +
Хтось таке цудо бачив, мацав? А в дитинстві такі іграшки любили? Думаю малій на Миколая купити - заодно й моторику розвиває. Але чи не нудна така забавка, га? Просто вартість близько 40 грн... Ну але воно й не маленьке. Але чи якісне... В нас такого не бачила. Може хтось на великому базарібачив чи по супермаркетах дитячих, шоб піти помацати?
[youtube_code]http://www.youtube.com/watch?v=dcmjRU6X7ag[/youtube_code]

Кулю, в якій лабіринтики і по яких треба кульку котити. Та шо ти. То забавка для всієї сім'ї і для всіх гостей. По перше вона доволі велика. Десь 20 см в діаметрі. По друге - крута. Хоча моя мама на неї матюкається, але я деколи й сама відірватися не можу. Доця теж грається гарно, хоча я переживала шо їй не вистарчатиме терпіння. Інколи таки нею кидає до підлоги. Але загалом - дуже навіть сидить спокійно. Правда просить всіх бути тихо, шоб вона могла зосередитися ;-) . Короче, за тих 40 грн счискільки там воно вартує - таки вартує тих грошей нашій сім'ї :гуд: :гуд: :гуд: :гуд:
Ну а Юрчику приніс кермо балакаюче на укр мові (шо дивувало практично всіх, хто чув). Ну і яке ще й співає і всі діла з лампочками. І якшо на ринку таке вартує 75-100 грн, то я купила за 40 з копійкам його. Тому тішуся неймовірно
А ще завтра нафоткаю всі ті книжечки дуже дуже дуже кльові. які бабуся на гуртовні книжковій в Терні купила. Зимові. Ми щовечора читаємо їх. Це вопше :гуд: :гуд: :гуд: . Ну і свої подарунки зафоткаю, котрі ще не з'їла,які мені слали і незнайомі тьоті іякі я собі сама купила у Сільпо, причому, дуже цікаво купила. Але про це - завтра. А ви розкажіть, чи у вас шось було під ялинкою (ну у тих, хто таки Дідмороза ще чекає ;-) )
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення irinka » 05 січня 2012, 10:52

happymami :tipok: а до нас дід Мороз не приходить, тільки Миколай :Миколай:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення happymami » 05 січня 2012, 11:30

irinka ну та, я пам'ятаю. Судячи з теми про Санта клаусів, нас, з Дідморозами, тута не так вже й багато, но є :lol: :lol: :lol: . Тому я й написала, хай хваляться ті, хто таик ще його чекає того свого Мороза :lol: :lol: :lol:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 17 січня 2012, 04:25

Обіцяла фотку 3D лабіринта-кулі. Блін. Я ще й сама ні разу не пройшла всьої траси до кінця. Там так складно ;) Є три різних траси, по яких треба котити кульку відносно цифр зі стрілочками, котрі вказують напрямок. Общім, тєма :гуд: . Рекомендую людям, котрі не знають як вбити час ;) Наприклад, сидять в черзі до стоматолога :lol: . Чи їдуть в потязі. Там правда хилитає троха. але то таке. Всеодно цікаво ;-) :гуд:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Сяна » 19 грудня 2012, 13:20

який в кого цьогорічний Миколай? що приніс? (думаю. нема тут таких, хто отримав різочку ::Р: )
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення flower » 19 грудня 2012, 15:20

духи DKNY Be Delicious Fresh Blossom, правда запах більше весняно літній ніж зимовий, ну але маємо шо маємо.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення kalina » 19 грудня 2012, 15:48

Мій подаруночок від Миколая сапоги :aplo:
kalina Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 43 раз.

Поперед.Далі