yultsya клас не вибирали, я нікого з перших вчителів особисто не знала, коли була на практиці там то з ними не стикалася, про всіх чула тільки позитивні відгуки, нам повезло бо Аня попала до тої вчительки що її вчила в недільній школі, то мені трохи спокійніше бо за півроку і мала її добре знала і вона малу. З англійської попали до іншої, я теж не вибирала, так думаю що вона вибирала бо мене знає особисто, то думаю захотіла малу вчити, а може і ні. Нашому класу повезло вцілому, там всі 3 вчительки дуже хороші. По грошам, чесно дешевше ніж садік

, харчування плачу 50грн в міс, в класі вже все було, єдине що дошка була дуже стара але там батьки зголосилися придбати для класу. Здали по 200грн до нового року на зошити, крейду, на 1 вересня діткам з тих грошей купували кексики декоровані і клас кульками прикрашали. З мінусів - нема продовженого дня, але в мене ітак мама забирає, ну і підручники з англійської дорогі, але оригінал купувати не заставляють, я і більша половина батьків замовили копію роздруковану на кольоровому принтері, то вийшло вполовину дешевше. Ну там кожного тижня якісь соціальні завдання - то макулатуру збирали, то на ярмарку вареники варили, то для стареньких продукти носили, ну ще коли я вчилася то так було. Так що покищо мені не страшно. Мені здається що питання грошей великою мірою залежить від батьківського комітету, знаю що в паралелі здають значно більше. В нас в класі переважно діти вчителів і лікарів з нас не дуже то і зібєш гроші.