Глобальні оголошення!

Відео/фото ранків у садках

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Відео/фото ранків у садках

Повідомлення Natalinda » 26 грудня 2011, 03:17

А у чиїх діток вже ранки новорічні були? Ви замовляли фото/відео? Індивідуальне? Групове?
Які ціни? ШО сподобалося? А шо взагалі поганюче?
Поділіться досвідом і враженнями!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Відео/фото ранків у садках

Повідомлення мешканка » 26 грудня 2011, 09:46

наскільки знаю то мінімум 500 грн за ранок. (з умовою всім віддати диски з обробленими фотографіями) ну а на друк вже кожен окремо замовляє. Також, знаю що, принаймні в Тернополі, дуже велика конкуренція в тому плані, і, якщо хтось буде ціну збивати, то йому потім ніде заробити не дадуть. Ну і ще залежить який фотограф ( в якому режимі він знмає/фотографує, наскільки він розуміється на фотографії). Бо знаю такі випадки, що платили чималі гроші за перше причастя дитини, а фотограф наклацав всьо в авто з такими страшними помилками, що просто не припустимо.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Русік » 26 грудня 2011, 10:48

У нас новорычний ранок тільки буде - 29. Тому про враження напишу потім. А по цінах - за зйомку нічого, а потім за кожен екзкмпляр диску - 40 грн. (хоча ніхто нама не заважає купити один і всім переписати :tipok: )
За фотки - великі з рамочками всякими новорічними - по 20 грн. Можна замовити загальну або індивідуальну
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Ira » 26 грудня 2011, 11:24

У нас завтра буде перший новорічний ранок в садочку. Платимо 40 грн., оператор має знімати і фотографувати починаючи від того, як діток будуть одягати і саме дійство. Має робити ще якісь вставки з мультфільмів.
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення taranjka » 26 грудня 2011, 11:41

я не в курсі тих всіх штук, хчу трохи пофтопити :oops:
мами, а вам подобаються ці мега оброблені в фотошопі фото з рамками, зайчиками і т.д?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 26 грудня 2011, 13:16

мешканка 500 грн то ти лиш про фото написала? Скільки ж на тому диску фоток має бути шоб 500 грн платити :?

taranjka ну я хіба трохи відредагую перший свій пост і потім перенесу, просто ше хочу вам пару фоточок дитячих показати, а на загал чужих діток якось не дуже гарно постити, то я перше покажу а потім перенесу, ок? Бо теж мене цікавлять оті рамочки

Русік написав:(хоча ніхто нама не заважає купити один і всім переписати :tipok: )

Русік то вам так опертор казав? І думаєте шо він віддасть вам той один диск візьме 40 грн. і подякує за співпрацю?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення гра з вогнем » 26 грудня 2011, 16:13

якщо_наш_досвід_цікавить_30_доларів_за_диск_відеозйомки
ми_провтикали :dash: :dash: :dash:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення мешканка » 26 грудня 2011, 18:13

Natalinda фоток не знаю скільки, але мені голвне, щоб всі професійно оброблені, якісні. Тут не стільки того ранку фотографувати як тої обробки. Я коли Лілі робила фотосесію то в мене зайняло 2 години, а обробляла біля тижня. Ну то може я так довго те все роблю і так переживаю за кожну свою роботу, може інші конвеєром клацають...не знаю
ну 500 грн поділити на 25 чол. = по 20 грн. з людини.
Щодо рамочок-терпіти не можу. :mrgreen: Особливо коли фотка поганої якості і її в рамку пхають :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Максимум: колаж на гарному фоні....
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Natalinda » 27 грудня 2011, 02:29

гра з вогнем а шо провтикали, ранок новорічний чи диск замовити?

мешканка я погоджуюся шо 20 грн з людини це не багато, але знаю шо часто говорять наступне "20 грн. фото, 40 грн. відео, 40 грн подарки, а ше костюм напрокат, а ше вихователям хабарі, то той ранок золотий получається", але то вже трохи не в тему.

Я не сильно поки знайома з таким, але маю сумніви що часто замовляють і фотографа і відеооператора. Зазвичай той хто знімає, той робить ше кільки знимок, тобто шо встигне те і сфоткає, тому мене і здивувала ціна 500 грн. Звісно якшо фотограф працює повноцінно від початку до кінця то 500 грн то не є великі гроші.

taranjka щодо рамочок і зайчиків на дитячих фотографіях, то я не така категорична як мешканка, будь я прихильником рамочок, мене б смайли в мешканкиному повідомленні образили чесно кажучи.

Раніше я скачувала всі підряд рамки які бачила в неті, а коли прийшлося робити Юрчикові фотки, то вони мені перестали подобатися, чато рамка відволікає зовсім від самої фотографії, тому я наразі зупинилася такоє на колажах, а рамки лиш самі прості. Разом з тим більшість моїх знайомих навпаки обожнюють всяку всячину на фотках і просять обробити подібним чином фотки. Тут я притримуюся позиції що попит породжує пропозицію.

Ну я в принципі темку створила шоб послухати яке в кого бачення.
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 27 грудня 2011, 04:03

диск забули замовити :cry:
тре буде після канікул попросити

щодо рамо4ок у мене нема однозна4ної думки, я люблю без
але, знаю4и скільки народу захоплюються скрапбукінгом і оформляють фото дітей в паперові рамо4ки, думаю гарненькі рамо4ки сподобаються багатьом
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей