З точки зору біології належність людини до чоловічої чи жіночої статі визначається з моменту зачаття. Розрізняють хромосомну (генетичну), гонадну і анатомічну та геніальну стать.
Для хромосомної статі вирішальною є наявність чи відсутність Y– хромосоми у в генетичному наборі. Жіноча стать, крім 44 основних хромосом, передбачає наявність двох однакових хромосом, які позначають літерою Х, отже особи жіночої статі мають генетичну формулу 44+ХХ. Чоловіча стать, крім згаданих 44 хромосом, передбачає наявність хромосом Х та Y. Особи чоловічої статі мають генетичний набір 44+ХY. Науково доведено, що хромосомна стать визначає всі решта елементи статі.
Хромосомна стать визначає розвиток статевих залоз (гонад): яєчок у чоловіка і яйників у жінок. Хромосома У або Х активує певні гени, відповідальні за розвиток статевих залоз. Гонади продукують гормони, які впливають на формування статевих органів. Анатомічна стать формується на основі хромосом і гонад. І нарешті – геніальна стать. ЇЇ визначають анатомічні особливості на рівні зовнішніх статевих органів. На ембріональній стадії розвитку зовнішні статеві органи формуються під впливом чоловічих або жіночих статевих гормонів. Отже, якщо прийняти позицію, що людина народжується дво або декілька статевою, і що вона нібито сама може вибирати – бути їй чоловіком чи жінкою, це означає перекреслити всю біологічну науку (генетику, біохімію, фізіологію і т.ін.)! Це– абсурдні речі!
взято звідси
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Гра,наскільки я зрозуміла вище ти написала про гермафродитів,то це швидше винятковий випадок ,і звісно як кожна нормальна людина до кожної хвороби я ставлюсь із співчуттям,а не з огидою.З огидою я ставлюсь,до тих випадків ,коли зі здорових людей хочуть зробити хворих,до того ж масово.
Почитала дещо більше про гендер і мушу визнати,що помилялась на рах.того що нашій країні це лихо не загрожує ,ну і мені та моїй сімї зокрема.
Гендерна політика уже давним давно повним ходом діє в світових масштабах і на кожного з нас в т.ч.
ну і не новина для мене що спасіння себе ,своїх родин від всього цього бруду -лише в християнстві.