От я собі думала.....думала........і придумала :tipok: :tipok: :tipok: :tipok: :tipok: :tipok: :P :P :P
Треба!!!!!!!!!!!!!
Чому???????? Приклад сьогоднішнього дня...............
Моя Марго - РОЗБИШАКА

прийшла до нас в гості моя подружка з доцьою, яка на рік старша від Марго. Дівчинка вихована, чемна, послушна, весела, цікава. Вже ходить в садочок пів року. Не знаю чи це від темпераменту чи від виховання залежить, но..........побачила я сьогодні свою дитину з боку..........коли вона не з мамою. а з іншими дітками(по віку майже така як вона)........і шо ви собі думаєте???????Б*ється!!!!!!!!!Копається))))))Не дає іграшки!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Я задумалась..................раніше в неї такого не було.........бо з дітками і раніше зустрічались...........але от підросли трохи.........і всьо............Я, як мама її, багато її дозволяю...Хоче моб телефон - даю, хоче пульт - даю...... :oops: :oops: :oops: Правда кажу, що не можна, но як починає кричати

то таки даю..........про іграшки мова не йде.......бере все, що хоче, бо то ж її іграшки......і я не мала дитина. В мене в руках крокодил, в неї лялька....Хоче крокодила - я даю...........Думала, що все йде нормально...........але сьогодні...........ЗАДУМАЛАСЬ............Звичайно, я зроблю висновки, і все таки буду більше уваги акцентувати, що це не можна, це мами.........битися не можна(бо мене теж лупить)))))))). Але якщо не буде садочка, то балувана вона буде сильно.....!!!!!!!Чувствую :oops: :oops: :oops: :oops: А так колектив все таки повинен показати, що ти не одна.......Трішки я пограюсь, трішки ти..........ХОЧА, ЩОБ НЕ БУЛО ТРАВМ ДЛЯ ПСИХІКИ ДИТИНИ, ПОЧИНАТИ ТРЕБА З
ДОМУ - ЦЕ Я СЬОГОДНІ ЗРОЗУМІЛА!!!!!!!!!!Бо якщо вдома все можна, а в садочку......все не так...........то дитина точно не захоче туди більше іти......і в соціумі її адаптуватись буде важче........ і друзів найти.......
Кажись.....я знайшла прокол в вихованні...........а я то думала, що вона ще маленька.........що я ще все встигну..........хоча книжку не одну прочитала, що виховувати треба до трьох років...........Отака то сліпа любов..........