Глобальні оголошення!

Адаптація до садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Адаптація до садочку

Повідомлення Марійка » 01 вересня 2014, 15:59

Ой, ми завтра йдемо вперше на 30 хвилин. Переживаю трохи. Іринка - така мамина, тільки мамина... Нікого не хоче з тих, кого знає. А зовсім нове середовище...
Хоча, думаю, це на краще. Нам 2 рочки і 3 місяці. Хай звикає. Всі дітки плачуть. Я так думаю, принаймні. І старші, і молодші. Для кожного по-своєму стрес...
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Дві донечки-красунечки

Повідомлення Belle » 01 вересня 2014, 16:06

А ми сьогодні ходили перший раз в садочок.Моя Каріна теж така домашня,"мамина",але як я здивувалася,коли прийшла її забирати додому,а вихователька сказала,що моя дитина одна!!!!!!! зі всієї групи не плакала))) Я була в щасливому шоці)))
Belle Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 10 раз.
Подякували: 14 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Марійка » 01 вересня 2014, 16:10

Belle написав:А ми сьогодні ходили перший раз в садочок.Моя Каріна теж така домашня,"мамина",але як я здивувалася,коли прийшла її забирати додому,а вихователька сказала,що моя дитина одна!!!!!!! зі всієї групи не плакала))) Я була в щасливому шоці)))

Класно. Рада за Вас!!!
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення westa » 01 вересня 2014, 21:40

А в нас сьогодні був перший раз. Зовсім не те , що я чекала.
Настроювала синочка довгий час на те , що в садочку він буде гратися разом з дітками. Прийшли - а там крики в 15 голосів. Малий в мене вчепився , не хотів відпускати. Вихователька забрала , а він в групі почав кричати голосніше за всіх , дертися до дверей. Вихователька витримала 15 хв.
Одним словом , я в шоці. Завтра попробую привести його першого , може як буде менше діток , йому буде легше адаптуватися.
Він в мене зовсім не мамин , легко лишається з малознайомими людьми. Мабуть це так колективний плач його налякав.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Sms » 01 вересня 2014, 21:46

Веста, так!!! Я старалась приводити чи не найпершу. Щоб вона не бачила як там всі ревуть. Тоді вже як до неї приходили і починали плакати, то вона навіть заспокоювала :)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Марійка » 03 вересня 2014, 11:36

Сьогодні в нас був другий день. Чесно кажучи, вчора очікувала гіршого результату, але все "відбулося" сьогодні... Плакали майже всі дітки, моя в тому числі. :dash:
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Vikibee » 03 вересня 2014, 12:05

А я розчарована садком. Минулого тижня доня йшла з охотою, все нормально, лишалася довше даного часу гратися. А сьогодні привів свекор, а там дівчинка впала в ісерику, аж свекор перестрашився, каже сльози не течуть, очі як 5 копіють і так сильно кричала, що мала давай собі з нею, вже і я малого зібрала, приїхала до неї, щоб заспокоїти, а вона каже не піду і все. Приїхали додому дитина чемнюсічка, взяла салфетку, пил витирає, малому тварин показує, бавить, не вередує, каже, я тобі, мамо, все допомагатиму, тільки не веди мене туди більше :impossible: не знаю, що робити, я сама вже захворіла з тим садочком....а ще один неприємний момент, мала вже другий тиждень, відколи прийшла з садочку перестала нормально говорити...... каже (мямя, тятя, погодюй мене, со со?), я вже прошу, і пояснюю, кажу, ти ж обіцяла братика вчити гарно говорити, а тепер як? А вона далі, мене вже аж нерви нападають........якась деградація пішла, я вже сама того садочку не хочу, чесне слово :(
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Марійка » 03 вересня 2014, 14:06

Та моя теж сьогодні, як казала вихователька, більше плакала через те, що привели вперше двох діток, які сильно плакали-кричали. Один хлопчик, поки я переоділа малу, то кулаками товк у двері і кричав за мамою. Відповідно і моя мала, і не тільки моя, "естафету" підхоплювала. А ще коли мене побачила, то ще більше розноровилася, плакала, аж заходилася... :scare:
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення yasinka » 03 вересня 2014, 16:15

от і ми почали з 1 вересня ходити. Стараємося приходити серед перших, щоб плачі інших не заставати, в групу заводить тато. Два дні ходила з 8.30 до 13 з великим ентузіазмом, сама наплічник складала, одяг вибирала. Сьогодні вже не так радо бігла, мабуть таки, втома від нових вражень догнала.
yasinka Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 73 раз.
Подякували: 47 раз.
Діти: Вже великий син і ще маленька доця

Повідомлення Milichka » 03 вересня 2014, 17:05

У нашому садочку запрошують по двоє нових діток кожних три дні, тому колективного реву немає, як на мене дуже хороший підхід, ті, що раніше почали ходити уже трішки адаптувались - граються, а вихователька має можливість приділити час новеньким.

Ми ідемо на наступний тиждень, хвилююсь, а то теж моя доця маминапримамина.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість