Глобальні оголошення!

ЖАХ : Як вам садочок в Швеції?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: ЖАХ : Як вам садочок в Швеції?

Повідомлення Shalimar » 30 червня 2011, 20:42

Sawwku написав:я за музичні субкультури, бо розумію їх і була їх частиною. геїв і лесбійок не розумію (тьфтьфу-тьфу щоб не наврочити). в тому і вся різниця, і тому я буду свою дитину берегти від таких впливів.

так гомосексуалистами не становятся, а рождаются.

интересно, ярые противники и ужасающиеся, как Вы себя будете вести, если Ваш ребенок окажется из секс-меньшинств
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 30 червня 2011, 20:51

Sawwku написав:

я за музичні субкультури, бо розумію їх і була їх частиною. геїв і лесбійок не розумію (тьфтьфу-тьфу щоб не наврочити). в тому і вся різниця, і тому я буду свою дитину берегти від таких впливів. а ти будеш берегти від панків, скінів і т.д.
в результаті кожен буде досягати своєї мети. але це не повинно робитися методом образ!!!
що ті що ті ЛЮДИ перш за все

пробачте може не дуже в тему,але ти вроді під цим підписувалась

готів можна замінити на секс-меншини,адже ж то також форма самовираження :tipok:

Marta написав:
Перлинка написав:най ваші діти дружать з готами,я для своїх шукатиму інше середовище.

Перлиночка, знаєш, як буває, те, чого категорично неприємлиш- таки входить в твоє життя для того, щоб розширити твій кругозір і стати менш категоричною в любих питаннях. Ти не можеш зі 100% гарантією захистити дітей від цього, просто не можеш. Варто з дітьми дружити, налагоджувати добрі стосунки, на довірі, приймати вибір дітей з повагою, тоді і до тебе будуть прислухатися. (це я не до тебе особисто, а й до себе на майбутнє)..
Бо в любому середовищі дитина як захоче, то знайде т е, що їй потрібно, а от чи будеш знати про це ти- то вже не факт....(
Я забороняти самовиражатися не буду, забороняти пити чи курити не буду, я просто буду пояснювати, чим це чревато.

дивно що в цьому випадку , ви проти розширення свого кругозору :grin:
хто дає нам право засуджувати?

не зовсім поняла хто кого засуджує,ви геїв,чи я вас :beauty: ?
Востаннє редагувалось Перлинка в 30 червня 2011, 20:53, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sawwku » 30 червня 2011, 20:51

Shalimar написав:интересно, ярые противники и ужасающиеся, как Вы себя будете вести, если Ваш ребенок окажется из секс-меньшинств

краще звичайно ж без того :grin: .
я буду намагатися довести до донечки її роль у суспільстві, але якщо все-таки вона обере не те, чого б мені хотілося...ну що ж, мені доведеться змиритися. це краще, ніж через власні принципи втратити дитину
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Sawwku » 30 червня 2011, 20:55

Перлинка написав:не зовсім поняла хто кого засуджує,ви геїв,чи я вас ?

та не засуджую я геїв. це ти проти субкультур.
я кажу, що нам всім треба бути толерантними до того, чого не розуміємо
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
01,01,2011

Повідомлення Перлинка » 30 червня 2011, 20:56

Sawwku написав: але якщо все-таки вона обере не те, чого б мені хотілося...ну що ж, мені доведеться змиритися. це краще, ніж через власні принципи втратити дитину

дивно,а що третього не дано ?і чому лиш такий сумнофатальний варіант ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sawwku » 30 червня 2011, 20:58

Перлинка, а який третій? я його просто не побачила
ап.с. варіант теж змінити орієнтацію не розглядається :lol:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

01,01,2011

Повідомлення Перлинка » 30 червня 2011, 20:58

Sawwku написав:та не засуджую я геїв. це ти проти субкультур.
я кажу, що нам всім треба бути толерантними до того, чого не розуміємо

А як бути толерантними до секс-меньшин ?може віддати до такого садочку,буде найвищим проявом толерантності :beer: !

і з чого ти взяла що я не розумію що таке субкультура ?Чи хто такі геї?
Востаннє редагувалось Перлинка в 30 червня 2011, 21:00, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sawwku » 30 червня 2011, 20:59

Перлинка написав:А як бути толерантними до секс-меньшин ,може віддати до такого садочку,буде найвищим проявом толерантності !

а ти віддаш дитину до субкультурного садочка?
якщо так, то і я віддам ;-)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

01,01,2011

Повідомлення Перлинка » 30 червня 2011, 21:02

Sawwku написав:
Перлинка написав:А як бути толерантними до секс-меньшин ,може віддати до такого садочку,буде найвищим проявом толерантності !

а ти віддаш дитину до субкультурного садочка?
якщо так, то і я віддам ;-)

Я вже писала що шукатиму інше середовище, на що мені відповіли цитатою,яку я навела вище і під якою ти підписалась .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 червня 2011, 21:03

Перлинка. на мій погляд справа в іншому.
Можна формувати повагу до особливих людей, людей з певними переконаннями, людей з певною сексуальною орієнтацією.
А можна формувати бісексуалів.
Ото "воно" формує швидше не повагу до гомосексуалістів, а ідентифікацію власної статі.
Тобто шлях формування поваги до субкультур обраний в корені неправильний. тут формується не повага. а сама субкультура.
Тому я категорично проти подібного. Дівчаинка має усвідомлювати себе дівчинкою. хлопчик - хлопчиком. Вони мають знати і поважати свою стать і протилежну стать. А не бути одностатвими. Це якийсь маразм.

Шалімар, гомосексуалістами не лише народжуються, ними можуть й стати під впливом обставин.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей