Глобальні оголошення!

Монтессорі клуб розвитку дитини

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet, irinka

Re: Монтессорі клуб розвитку дитини

Повідомлення Sms » 29 жовтня 2013, 18:27

Дайте будь-ласка контакти Монтессорі в Галичині. ПП стерлися, телефон не записала :(
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Сяна » 29 жовтня 2013, 19:09

ми вже другий місяць ходимо на заняття в клуб коло Обнови. мені подобається і дитині, що головне, теж. ясно, що не ідеально, бо в кожного є своє бачення і ідеального тут, як на мене, бути не може, бо що для когось недолік, то для мене нормально і навпаки. ходимо поки 2 рази в тиждень по 2 години (так в абонементі написано), але ще ніколи не були 2 години, завжди більше (тут нема такого - пробила година - і до побачення! якщо подобається дитині, вона може займатися далі). мені подобаєтьбся облаштування кімнат там, дуже багато різних видів іграшок (чесно, мені самій цікаво займатися там), підхід вихователів, ставлення до дітей, загальна атмосфера. поки ходили разом з дитиною, вчора доця була сама, нормально зреагувала на те, що я пішла (особливо в порівнянні із садком). та головне - я бачу по дитині, що їй там подобається. вона тепер і вдома старається дотримуватися правил, які є в групі, показує, які пальчикові ігри вони робили,показує рухи під мою англійську пісеньку (те, що вчили в групі), дуже гарно там відсвяткувала своє Дн. а ввечері, напередодні того дня, коли маємо йти в клуб, лягаючи спати, питає, чи підем завтра до діток. кажу - так, підемо. вона каже - так, ура! і гарно засинає :yes:
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення flower07 » 03 лютого 2014, 00:16

Сяна написав:ми вже другий місяць ходимо на заняття в клуб коло Обнови. мені подобається і дитині, що головне, теж.

Привіт! Можете дати якісь контакти, щоб туди подзвонти і записатись на пробне. Чи беруть там діток до 3-х (нам 2 рочки 2 місяці)? Ще цікавлять дні заняття і вартість! Буду дуже вдячна!
flower07 Офлайн

Повідомлення Сяна » 03 лютого 2014, 00:22

flower07, контакти є на їхньому сайті:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

ми вперше просто прийшли подивитися (доці тоді було майже 2 рочки) і лишилися на пробне заняття
вартість - залежно від виду абонементу (скільки разів на тиждень і на скільки часу). найкраще - прийти, самому все побачити і поставити усі питання працівникам
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення flower07 » 03 лютого 2014, 21:43

Сяна написав:flower07, контакти є на їхньому сайті: Прихований текст
ми вперше просто прийшли подивитися (доці тоді було майже 2 рочки) і лишилися на пробне заняття
вартість - залежно від виду абонементу (скільки разів на тиждень і на скільки часу). найкраще - прийти, самому все побачити і поставити усі питання працівникам

Дуже дякую! але там ціна 80 грн/заняття, але всі пишуть - 45. і телефонів там немає... не підкажете телефон туди?
flower07 Офлайн

Повідомлення Сяна » 03 лютого 2014, 22:07

* Тел. для довідок: 0679310885

про оплату - мабуть, 80 грн - це коли одне воно (наприклад, ходити не часто, а, наприклад, раз на тиждень\місяць)
ми спочатку ходили 2 рази в тиждень по 2-2.5 години, то за місяць - 500грн (500\8(8 занять в місяць)=62.5грн)
зараз ходимо 3 рази в тиждень, час - то й же, платимо 720грн (720\12 (кількість занять у місяць) = 60грн)
як бачите - чим більше ходити, тим дешевше виходить
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення nelly » 03 лютого 2014, 22:37

а тобі не шкода таких грошей? вибач якщо питання буде для тебе дурне :confused:
Чи бачиш реальний результат? Мала знає набагато більше ніж однолітки її? Не простіше в садок до обіду? :=):
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Сяна » 03 лютого 2014, 23:01

ну, якщо ходити на якісь розвивалки, то ціна за одну годину буде трохи нижчою, ніж тут за ті 2-3години. за цей короткий проміжок часу (2-3 години маю на увазі) дітки і займаються "спортом" (батут, канат, шведська стінка), і мають окремі "роботи" (там дуже багато різних іграшок, гру називають роботою. кожен займається окремо, є правила поведінки і дисципліни), і разом займаються (ходити по лінії різними кроками, пальчикові ігри), трохи англійською займаються, разом перекушують, часом ще на творчу ми встинаємо. тобто графік насичений. (я описую те, що бачила, коли ходили ми разом, зараз доця трохи може теж розказати, що вони робили, але звісно, ще не все).
стосовно того, чи є результати - є (і в плані розвитку, і в плані дисципліни (маю на увазі правила ігор), це для мене одна з найважливіших причин, чому ми продовжуємо туди ходити. чи є велика різниця від інших однолітків? не знаю, не порівнювала... думаю, що всі дітки різні, кожен по-своєму розвивається, і те, що дитина у 2,5 роки читає сама, наприклад, для мене не показник, що дитина у загальному плані сильно випереджає інших. та й ходимо сюди не для того, шоб бути "мудрішим і ліпшим" за інших діток

а про звичайний садок я десь ніби писала... якщо коротко - ми ходили на початку осені по трошки, але то був суцільний кошмар. взяли перерву на півроку,щоб підрости і "прийти" в себе. була ідея домашнього садку, але я такого в нас не чула, щоби діяло. тому я вирішила, що треба спробувати десь походити, поки осінь\зима, призвичаїтися до діток - і натрапила, що недалеко від мене є цей садок. так все й почалося. тепер ті півроку перерви закінчується - і ми знову перед вибором(((
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення flower07 » 04 лютого 2014, 16:16

nelly написав:а тобі не шкода таких грошей? вибач якщо питання буде для тебе дурне :confused:
Чи бачиш реальний результат? Мала знає набагато більше ніж однолітки її? Не простіше в садок до обіду? :=):

Думаю, для дитини не шкода нічого. Тут основне "вписатись" в сімейний бюджет :sad: ..ех.. де та Европа? в Англії такі групи безкоштовні, ще й просять щоб ходили, за таксі гроші повертають. а тут... навіть як є величезне бажання то графік не підходить, то ціна...
flower07 Офлайн

Повідомлення fajno » 04 лютого 2014, 18:20

ага. Ще одне. Ті гроші - то інвестиція в майбутнє дитини. :yes:
А мама тим часом поки дитина вчиться може ті гроші заробляти. І знати, що дитина не просто "штани протирає" в садочку. Всім добре :wink:
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Поперед.Далі

Повернутись до Ранній розвиток

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість