Глобальні оголошення!

Чи потрібен дитині репетитор? (пор ангм. мову)

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Чи потрібен дитині репетитор? (пор ангм. мову)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 21 жовтня 2016, 21:11

Natalinda написав:Мені діти розказували навіть таке, що приховують від вчителів, що на репититорство ходять до когось бо ті на них зїдаються

Знаю повно таких історій.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення nelly » 21 жовтня 2016, 21:35

ну я вжe давно боюся слова школа тому відтeрміную цe залрволeння щe на рік :pardon: , надіюсь що хоч до 4класу моіх наявних знань з англ мови вистачить.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Natalinda » 21 жовтня 2016, 22:05

я тeж надіялася:) тому в прольоті з рeпeтитором:) записалися в чeргу на наступний рік:)
Ну алe нe у всіх так, таки залeжить від дитини, зокрeма від памяті.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення pan_kotskyy » 21 жовтня 2016, 23:10

Natalinda написав:записалися в чeргу на наступний рік:)

в чергу до репетитора?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Natalinda » 22 жовтня 2016, 09:52

У нас не таке різноманіття як в Тернополі :wink: Хороших раз-два та й все. А домашнє задають всім :hi: А в Тернопіль мені ще плюс дорога туди і назад 22 гривні щоразу якщо репетитор буде на Збаразькому :wink:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення eney » 22 жовтня 2016, 10:44

Теж вклинюсь. Мене дивує питання репетиторства в першому другому класах. Ми ж з ними нічого такого не вчимо.
Елементарне про себе :імя прізвище вік адреса.
Слова на алфавіт. Теми :кольори, фігури, іграшки, частини тіла... І більше того в ютубі купа роликів по цих темах. А от питання поведінки діток від мами тата більше залежить ніж вчителя. Пояснювати що вони мають працювати з вчителем, а не говорити, а іграшки.... О.... Нащо ящики іграшок їм в школу давати :dash: настройте їх на роботу на уроках.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Natalinda » 22 жовтня 2016, 13:17

eney так букви і слова я без проблем можу вчити з дитиною, а от вправи робити з кожним уроком стає складніше :impossible: Хто не знає на достатньому рівні англійської, тим дуже багато часу йде на самостійне виконання домашнього. Я колись писала, що в нас норм. англійська була лише в 5-му класі, а потім щопівроку інший вчитель, одну чверть уроків взагалі не було, бо вчителя не було.... ну і багато хто з батьків вчив німецьку, або й взагіл не вчив ніякої(((( Виходить що треба ставити відразу хрест на дитині, якщо мама англ. погано знає і не має грошей на репетитора :impossible:

Ну і мене досі бісить оце навчання з дитиною((((( Ще якби то я одна була така, то не бісилася б, знала б що моя дитина не тягне та й все, але в нас в класі це поголовно, і батьки 3-4 класів теж кажуть що часто сидять з дітьми. Кого не питаю "з вами ваші батьки вчили уроки???" - відповідь "ні"
Сьогодні починаємо робити проект на природознавство і я розумію що це моя проблема, що я не навчила досі дитину користуватися гуглом, замість цього виганяла на вулицю і чекала що цього навчать на уроках інформатики. Я мушу сама шукати.
Наразі нам не реба школи взагалі. Я навчила читати, писати, зараз вчу англійську..... - школа перевіряє що навчили батьки :crazy: В нас наразі так :dash:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення eney » 22 жовтня 2016, 13:35

Я теж сиджу з малим. Вчу його, дописуєм і доопрацьовуєм те що в класі не зробив. Англійську вчить зі мною коли я готуюсь до своїх уроків. Ролики шукаю, розмальовки на урок. Тоді і йде вивчення нової лексики, періодично питаю What is it? показуючи на предмети в домі, карточки з попередніх тем. Так граматика в анг і укр різна, але ви вчились говорити через - що таке підмет присудок, согласовували відмінок рід число...? Діти роблять купу помилок і в рідній мові.
Я сиділа з нами батьки. В мене в класах поголовно сиділи, не школа навчила писати, читати. Мене навчитїла читати погано бачуча мама і разувати тато, тато сидів з математикою до 7 класу зі мною! Просто більшість не памятає 1 клас) більше того, невже вчитель міг 30 діток навчити читати в першому семестрі??? в мене в малого зараз клас на 2 підгрупи ділять і з 29 дітей лиш 3 вміють читати, остальні ще не віхали як склади складати. Я реально розумію що як зараз не сяду з ним за буквар то буде на зразок тих старшокласників що ледь абзац в голос прочитають. Благо зара соц сеті є, і в них виходу нема мусять бути і писемні і читаючі.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Dolorosa » 22 жовтня 2016, 15:31

на рахунок вчити уроки з батьками, зі мною намагалась мама вчити до 2го класу, але то було дуже нервове заняття для нас обох, тому десь так після розбитої хрустальної (то був ще союз) вази в мої уроки ніхто не вмішувався )))
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 135 раз.

Повідомлення Радмила » 22 жовтня 2016, 16:39

Я вчила німецьку, і мені англійська, що в першому , що в десятому однаково складна - через вимову. Це взагалі кошмар, а не мова. в німецькій кілька буквосполучень і читається, як написано, а в англійській , ота вимова, читати невідомо як. Особисто для мене це жах.
То один момент. Можна звичайно піти на курси і вивчити самій, але питання, воно мені треба? На разі не треба. І я маю досить багато інших уроків, які вчу з 2-ма школярками. Якщо старша вже більш-менш справляється, то все рівно часто потребує допомоги, от як раз через оті проекти, і підручники , і програму далеееку від досконалості. Принаймні ми в 5 класі на природознавстів, не мали таких дурних завдань, як ото знайди в інтернеті молекулу оцетової кислоти, і випиши у зошит. Чи зваж сірникову коробку і запиши у зошит. Чим? Чим я маю важити ту сірникову коробку?
Я і так стараюсь делегувати що можна бабусі, дідусю, чоловіку :+++: , бо крім школи ми ще маємо художню, музичну і спортивну школу. І часом буває так, що маю і там дитині помогти. Тоді мама відкриває ютуб і малює глечики, чи розучує пісеньку, чи згадує музичну грамоту. :working:
Отож мені простіше знайти репетитора, який буде виконувати домашні завдання з дитиною, чим вчити англійську мову з нуля, і ще брати на себе це навантаження. Крім того в нас вже з'явилась і друга мова - німецька і це теж моє.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Школярі (від 6 до 17)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей