Глобальні оголошення!

Щотижневі зустрічі для мамусь з немовлятками/слінгоклуб

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Щотижневі зустрічі для мамусь з немовлятками/слінгоклуб

Повідомлення Dashko » 11 березня 2012, 01:26

Дівчата, шкода, що не всім вийшло прийти. І дякую тим, хто все-таки до мене добрався. Мені теж дуже сподобалася сьогоднішня зустріч. Тільки вибачате, що не вийшло довго посидіти :sad:

Нам дуже сподобалось, в тебе напевно якась особлива енергетика, бо мій Матвій сьогодні перший раз їв не вдома і перший раз заснув в слінгу! Ура! я так цього чекала!

Мирося, рада за вас з Матвійчиком. Мене таке, як консультанта з ГВ, дуже тішить :rose: (Знаєш, це як кажуть, що в гарного лікаря пацієнту тільки від одного візиту вже стає краще :wink: )

Поговорили ми з дівчатами, і рішили, що поки ще холодно можна зустрічатися по черзі вдома (кому виходить запросити до себе нашу маленьку форумівку). А потім потеплішає, то взагалі будемо більше часу проводити на вулиці.

Тепер давайте виберемо тему наступної зустрічі. Я пропоную робити по черзі: раз по дітках (слінгоносіння, ГВ, прикорм, висаджування та інше), а раз жіночі хоббі (кулінарія, рукоділля, вязання, ...). Цей раз була по слінгоносінню, то тепер має бути щось з хоббі.

Пропоную - "вязання слінгобус", якраз актуально для весни. Чи таке всі вміють вязати? .Пишіть, тоді свої пропозиції.
Наступна форумівка буде в Оксани (на Східному), але вона ще на початку тижня буде уточняти.

І ще пропоную перенести на четвер наші зустрічі. Щоб не співпадало з пле-групами, бо хтось може захоче і туди, і туди приєднуватися. І на котру годину, пишіть, було б зручно зустрічатися.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення happymami » 11 березня 2012, 03:13

еееее. а я також хочу слінгобуууси)) Так не чесно)))) Мусите ше колись показати і на великій плейгрупі)))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Люся » 11 березня 2012, 11:08

Dashko написав:Пропоную - "вязання слінгобус", якраз актуально для весни. Чи таке всі вміють вязати? .Пишіть, тоді свої пропозиції.
Мені дуже подобається ця тема! Якраз хотіла починати собі буси вязати)) Навчимо всіх!!! Вязати гачком дуже просто і дуже приємно, а вязати слінгобуси просто кайф!!
Мені підходить будь-який день тижня і будь-яка година.
Люся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) жіночі посиденьки (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 248 раз.
Діти: Донечка Катруся :)
(25.10.2011)

Повідомлення Ksenija » 11 березня 2012, 11:54

А я не вмію слінгобуси в'язати..але дуже хочу навчитись! і нав'язати їх собі багато-багато! правда не дуже уявляю, коли це буду робити, моя Христя щось геть не хоче тепер вдень спати. Гачок в мене має бути, а нитки якого складу мають бути? Ще бусинки треба пошукати підходящі..
Щодо дня і часу, то мені теж виходить і в середу, і в четвер.
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення мешканка » 11 березня 2012, 12:01

:) В середу планую бути то візьму гачок і нитку (беріть також) Будем майсткр-класи проводити всі разом :)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Dashko » 11 березня 2012, 12:34

happymami написав:еееее. а я також хочу слінгобуууси)) Так не чесно)))) Мусите ше колись показати і на великій плейгрупі)))

Люба, то приходь!

ОК! Рада, що мая пропозиція сподобалася! Тоді тема наступної зустрічі:
В'язання слінгонамиста.
Зображення

Гачок потрібен маленького розміру, нитки бавовняні, хоча можна будь-які. Я можу бути спонсором форумівки :В): і взяти трошки деревяних намистинок з Кумки :wink: І нитки в мене є різних кольорів. Головне, беріть гачки, хто має.

мешканка, ми, напевно, будемо в четвер збиратися, щоб не пересікатися з плейгрупою. Сподіваюся, тобі теж вийде :wink:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення мешканка » 11 березня 2012, 12:45

Dashko написав:мешканка, ми, напевно, будемо в четвер збиратися, щоб не пересікатися з плейгрупою.

на Гоголя?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Anjuta » 11 березня 2012, 12:56

ооо, я також хочу слінгобуси спробувати зробити!!!
А гачок маленький, то який...там ніби номера є, так? А нитки, може назву мають? Бо я нічого не маю, то треба буде купити.
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Ksenija » 11 березня 2012, 13:03

Dashko написав:Наступна форумівка буде в Оксани (на Східному), але вона ще на початку тижня буде уточняти.

Я таки буду в Тернополі, так що, якщо всім зручно, то давайте зустрінемось в мене.
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення Dashko » 11 березня 2012, 13:19

мешканка, на Гоголя збирається плей-група, а тематичні форумівки вирішили проводити поки що по черзі вдома в різних форумчанок (кому виходить).

Anjuta, я по номерах не орієнтуюсь, бо часто зустрічала гачки однакового номера, але різні по номеру :pardon:
Може, хтось з дівчат підкаже. Є взагалі дрібні гачки, маже як голки, то вони не підходять. А треба такі, досить маленьки, але щоб голівка гачка добре була видна і могла захопити нитку. (Пояснила, як змогла :=): ) Нитки мені найбільше подобаються ось такі: http://pryalka.com.ua/index.php?cPath=30_82

Я таки буду в Тернополі, так що, якщо всім зручно, то давайте зустрінемось в мене.

Ок, супер! Тоді зустрічаємося в Оксани. Пишіть, хто збирається бути, Оксана в пп вишле свою адресу.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Поперед.Далі

Повернутись до Ласкаво просимо на форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість