Було дійсьно дуже гарно і мило.
krapk@ розкажу тобі про конкурси, ті шо я бачила, бо з Юрчиком стояти на одному місці неможливо.
Повзункові пергони. В них брало участь дуже багато дітлахів. З тих кого я знаю це Хепімама з Юрчиком і Мала Карта з Ромчиком. О, як повз Юрчик то треба було бачити! Як кулька маленька! Але всі були чудові!

Ще був татко з малючком які повзли разом! Шкода мені що мій Юрчик ще так і не повзає.
Конкурс сімейної пісні. Співали Оленка з чоловіком і синочком Назарчиком. Таааааак класно!!!!!!!!!!!!!

Ше співали дітки самі, і навіть дідусь.
Ще був конкурс в якому майбутні татки зізнавалися в любові своїм вагітним дружинам і діткам в животиках. Стоячи на коліні. О, це було так зворушливо!
Ще був конкурс де діти з татами їли піцу, і де тати заплітали донечкам косички і вплітали в них стрічки. Нажаль було лише два тата учасника :( Але плели вони косички справно.
Ще тати моталися в слінги. ОООООооооооооо!!! Побачив це мій чоловік. Бачили б ви його вираз обличчя :shock: А потім як Оленка показувала майстер-клас на Назарчику з татком, то мій так знаюче почав коментувати, мол "так-то і так-то, а тепер напевно назад, а потім вперед... О я так і думав! Так там нема нічого складного!"
Ну і останнє що я бачила, це одягання ляльок в багаторазові підгузники і чоловічки, звісно татами.
Гарно було! ДУЖЕ-ДУЖЕ!
mari уклін за ваше натхнення!!!