Я вірю))))
І те що навчилися розуміти то для мене не спорідненість, то звичка, бажання навчитися, ще багато чого, але не те інтуїтивне.
Я таких людей зустрічала в своєму житті. Зараз в мому житті таких людини є дві, одна з них з форуму до речі))))
Ми маємо подібні смаки, ми телефонуємо одночасно, ми говоримо одні й ті ж речі, ми купуємо дітям однакові іграшки, навіть було таке що наші діти одночасно гралися в одне й те ж, з точністю "до міліметра", причому будучи далеко одне від одного. Ми розуміємося практично з півслова, причому не знаючи одна про одну дуже багатьох речей, але це не заважає.
Від ще однієї такої спорідненої душі нещодавно повернулася з гостей))) Теж ми "знайшли" одна одну практично з першого разу, з того ж таки першого разу змогли довірити одна одній багато наболілого і так само поділитися морем радісного. І саме основне що нема жодного сумніву що в стосунках є фальш.
Так можливо це не на все життя, як пише
TaniaPicaSSo, але якось думати про це потреби наразі не відчуваю, просто вдячна Богу і цим людям за те що вони є в моєму житті