Глобальні оголошення!

Розмова християнки з християнами )))

Модератори: олеся, Tajga

Re: розмова християнки з християнами )))

Повідомлення мешканка » 11 лютого 2012, 16:21

Перлинка написав:На даний момент не відвідую ніякої ,бо не маю з ким залишити дітей ,так як моя мама не пропускає недільних богослужінь у катедрі ,ми знаходимось в пошуку церкви ,схожої до описаної в діях апостолів ,так як я колись мала щастя таку відвідувати

ну все ясно. Як знайдеш таку, дай знати :)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mari » 11 лютого 2012, 16:23

Перлинка написав:ніхто не заважає і не заохочує ,звідки взятись тому бажанню,якщо авторитарна церква каже що то необовязково і на спасіння не впливає ,чи я не вірно зрозуміла вас пане мартине та марі?може то ви лиш від себе ,а не від її імені говорили?

Де тут о.Мартин, ??????????чи може думаєш що ми з одної пошти і комп"ютера пишемо.

А бажання з"явиться- якщо заставляти читати, примушувати так? Тоді всі зразу спасуться? Коли таке буде?
На щастя наша УКГЦ церква має катехизації, навчання, і заохочує а не гнобить, заставляє чи інші гіпнопсихотехніки використовує. А обов"язково чи наскільки обов"язково кожен вирішує для себе.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення мамуся » 11 лютого 2012, 16:23

Як "необізнана" християнка хочу відповісти чому ніхто не стає на захист, а зміст? Всеодно заплюють! Може я не так глибоко обізана, але вже говорила мешканці в усній формі, і ще тут кажу я не бачу змісту в таких пустих розмовах, живу так аби мені не було совісно перед собою і своїми ближніми, і ніколи би собі не дорзволила так звертатися до співрозмовника, НІКОЛИ. І не кричу на кожному кроці яка я християнка! Вибачте за втручання!
мамуся Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 70 раз.
Подякували: 214 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 16:24

мешканка,обовязково,а що то тобі дасть?

очолиш як у Польщі боротьбу з протестантизмом?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення мешканка » 11 лютого 2012, 16:29

Перлинка написав:мешканка,обовязково,а що то тобі дасть?
Буду знати з ким маю справу.

Перлинка написав:очолиш як у Польщі боротьбу з протестантизмом?

Зацінила гумор. Цікаво, що серед моїх друзів налічую три сім"ї протестантів, проте сперачаюсь лише з тобою.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 16:37

mari написав:
Перлинка написав:ніхто не заважає і не заохочує ,звідки взятись тому бажанню,якщо авторитарна церква каже що то необовязково і на спасіння не впливає ,чи я не вірно зрозуміла вас пане мартине та марі?може то ви лиш від себе ,а не від її імені говорили?

Де тут о.Мартин, ??????????чи може думаєш що ми з одної пошти і комп"ютера пишемо.

А бажання з"явиться- якщо заставляти читати, примушувати так? Тоді всі зразу спасуться? Коли таке буде?
На щастя наша УКГЦ церква має катехизації, навчання, і заохочує а не гнобить, заставляє чи інші гіпнопсихотехніки використовує. А обов"язково чи наскільки обов"язково кожен вирішує для себе.

Пан Мартин раніше в консультативному розділі писав,що необовязково читати.

Мене ніхто не заставляв,не примушував і гіпнопсихотехніки на мені не застосовував,я вже писала не раз,що спочатку прочитала ,а тоді знайшла церкву .Бо помітила всі ті випадки ігнорування традиційною церквою писання ,по незрозумілим мені тоді причинам які перераховувала вище .

До речі серед християн ,читаючих Боже Слово не знаю зазомбованих та таких що чтають його з примусу

Дивно,охрестити ви примусово можете,а тут такою свободою наділяєте :хм:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 16:38

мешканка написав:Цікаво, що серед моїх друзів налічую три сім"ї протестантів, проте сперачаюсь лише з тобою.

а я з тобою не сперечаюсь ,а ділюсь

ну і ще консультуюсь ,бо мені цікаво чому церква чинить саме так ,а не так,а священники як бачиш сама відповідати не хочуть
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 16:45

мамуся написав:І не кричу на кожному кроці яка я християнка!

мамуся,а де ти бачила щоб я десь кричала яка я християнка?я себе на відміну від добрих католиків епітетами не позначаю,я просто християнка ,маю право так називатись ,бо Ісус Христос мій господь,чого не соромлюсь.
Востаннє редагувалось Перлинка в 11 лютого 2012, 16:49, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 16:48

happymami написав:
Перлинка написав:я не говорю про те щоб дописували ,а хоча би подяками вас підтримували,чого не помічаю

особисто я цієї теми не читаю. Тому й нікому не дякую. думаю, багато хто з форумчан так само. Я не люблю читати книжок на компі. Так само і не люблю тратити час на перечитування 8 сторінко теми, яка росте швидше, ніж я встигаю подумати її читнути. Тому сорі

дивно теми не читєш,то що ти тут зараз робиш?яким чином дізналась що треба зайти та відповісти на моє питання?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 11 лютого 2012, 16:50

Перлинка написав:а священники як бачиш сама

Та вже ж тобі пояснили чому не хочуть, а ти далі з тим самим.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей