Глобальні оголошення!

Сповідь при використанні контрацепції і ППС

Модератори: олеся, Tajga

Re: Сповідь при використанні контрацепції і ППС.

Повідомлення Лада_Ладочка » 05 квітня 2012, 00:16

[mod]Тема прейменовується. Бажаючих дізнатись більше про ППС, тощо загляньте в Розділ "Архів" . Для того, щоб підняти тему з Архіву зверніться до модератора. Дякую[/mod]

Я зрозуміла що питати далі щось не сильно варто, щоб необразити нікого (хоча ніяк не розумію чим я могла образити віруючих людей, невже тим що хотіла більше дізнатися :sad: ) та все ж скажіть будьте добрі, де той архів, щоб можна було б бодай почитати :sad:
Лада_Ладочка Офлайн

Повідомлення Tajga » 05 квітня 2012, 00:35

Ну от, набігли і збили людину з пантелику... :confused:
Перлинка, Shalimar, краще, ніж пояснювала на попередній сторінці мешканка я вже не зможу.
Lesya написав:Я півгодини потратила, щоб все це перечитати і хочу вставити свої 5 копійок.
Якщо уявити, що тут дописувачі герої коміксу, то кого ви бачите?
Дехто схожий на мавпочку з закритими очима і вухами, дехто на сову з закритими очима, дехто на наляканого зайчика, хтось супергерой, що порятує і допоможе, хтось суддя....... одним словом прикольно виходить.

:ha: :ha: :ha:
добре, що твоїх півгодини не пропали дарма. :wink: силюся вирахувати, хто я в твоїх коміксах

Лада_Ладочка, ви краще заходьте в ту тему, яку самі створили про досвід використання ППС, тема хороша! :wink:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Re: Ви ходите до сповіді?

Повідомлення Лада_Ладочка » 05 квітня 2012, 00:46

олеся написав:Якщо взяти до уваги те що використання контрацептивів чи ПСА і не бажання відмовлятися від цього в майбутньому є великим гріхом, то виходить що більшість людей не можуть йти до сповіді, тому що після сповіді всеодно користуватимуться цим??? Чи я не правильно зрозуміла???

Оце я й хочу зрозуміти!!!
Я не готова народжувати аж допоки не настане менопауза, не готова ні морально, ні фізично, ні матеріально, врешті решт. Так само і мій чоловік, хоча народжувати звісно не йому.
Перебоала сіх знайомих і малохнайомих людей, яких вважаю віруючими і більш менш практикуючими християнами, більше трьох дітей немо ні в кого. Невже вони так ідеально знають ППС??? Мало віриться в це.
Щоб прийняти відмову чоловка чи відмову жінки від інтиму, не конче користуватися ППС. Ми часто один одному відмовляли, але ніхто з того трагедії не робив. Я тебе зараз не хочу, і прошу поважати моє бажання, бо я тебе люблю і не хочу обманювати. ВСЕ!!! Просто треба мати любов один до одного і не важно є презерватив чи немає, але то лише моя скромна думка.

Судячи з того що написала Lesya розумію що незавагітніти за допомогою ППС впринципі дуже важко. Що ж тоді робити?

Дівчата, крім Перлинки, ті що користуються ППС, ви всі готові народжувати поки не настане менопауза??? Ваші чоловіки теж до цього готові і щиро цього хочуть??? Я щиро вам заздрю, і дуже б хотіла так навчитися сприймати життя. Не подумайте я зовсім не карєристка, я дуже люблю дітей, зокрема свою дитину, ал екожних 2-3 роки народжувати....я не уявляю цього....

Два дні тому зустріла знайому яка йшла до сповіді, питає вона мене чи я йду. Кажу ні, не йду, бо ми користуємося контрацепцією, а коли так живеш, то до сповіді ходити не можна, так я в священника запитувала. Почула пораду - піди до іншого священника(((((

Прикро(((

На разі не йду, ні до сповіді, ні в ліжко до чоловіка((((

Дякую вам усім за ваші думки!!!
Вибачаюся перед модераторами за те що чимось образила. Вроді невинне питання задала, а у відповідь про те що на голову не потрібно вилазити(((((
Все одно дякую, бо є над чим думати...
Лада_Ладочка Офлайн

Повідомлення олеся » 05 квітня 2012, 01:05

А якщо контрацепція чи ПСА великий гріх, то чому священники не говорять про це? Була в різних священників і жоден про таке не говорив :pardon:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Re: Ви ходите до сповіді?

Повідомлення Shalimar » 05 квітня 2012, 01:05

Лада_Ладочка написав:Вибачаюся перед модераторами за те що чимось образила. Вроді невинне питання задала, а у відповідь про те що на голову не потрібно вилазити(((((

да то, наверное, не Вас касалось))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Tajga » 05 квітня 2012, 01:09

Лада_Ладочка написав:Перебоала сіх знайомих і малохнайомих людей, яких вважаю віруючими і більш менш практикуючими християнами, більше трьох дітей немо ні в кого. Невже вони так ідеально знають ППС??? Мало віриться в це.

А якби ви на 100 % знали, що ті ваші знайомі користуються засобами контрацепції, стало б простіше? Навряд. Кожна людина сама несе за себе відповідальність перед Богом за те, як вона розпоряджається власним життям. А людина все шукає собі якогось іграшкового, зручного бога, щоб можна було доставати, коли припеча, а коли ні, то ховати в кишеньку... :sad:

Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Re: Сповідь при використанні контрацепції і ППС

Повідомлення Лада_Ладочка » 05 квітня 2012, 01:20

Tajga ні легше б не стало(((
Звісно кожен за себе несе відповідальність і я нівякому разі не хочу і свою перекладати на когось, хоча так в рази легше. В мене взагалі прблеми з відповідальністю, я її забагото беру на себе, хочу шоб все було ідеально, а ідеально в мене не виходить(((
Поки про оці інтимні питання не почитала, то якось до сповіді йшлося легко і із задоволенням, і жаль щирий був, і сльози текли не раз, бо справді відчувалося полегшення і каяття, а зараз нема того, шукаю і не можу знайти(((
Такі думки в голову приходиь погані, типу я сама винна, треба було шукати собі чоловіка, віруючого, практикуючого християнина, а не такого який ходить до церкви і до Сповіді для годиться.
Оце кілька останніх днів лише й думаю про те замкнуте коло своє((( Спати чи не спати, от в чому питання, сказав би Гамлет...
Лада_Ладочка Офлайн

Повідомлення ЗІрка » 05 квітня 2012, 01:22

сорі за офтоп, але не можу стриматися - наскільки легше бути "як всі" і не заглиблюватися в сутність багатьох речей
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Tajga » 05 квітня 2012, 02:08

Ну.. "розум, здатний породжувати думки, не здатен зробити свого власника щасливим"... :pardon:
Лада_Ладочка написав:Такі думки в голову приходиь погані, типу я сама винна, треба було шукати собі чоловіка, віруючого, практикуючого християнина, а не такого який ходить до церкви і до Сповіді для годиться.

А чи не можна було б якось посприяти чоловікові в наверненні?.. Звісно, то не справа одного дня, але ви ж його дружина і іншої йому Бог не дав.
Наразі бачу для вас і чоловіка хороший шанс щось змінити в своєму житті. Якщо вже вас так сильно зачепило питання контрацепції і ви про стали думати, значить, можливо, така ситуація і той вихід, який є зараз вас не влаштовує і потрібно шукати інших шляхів.
Моя скромна думка, вам треба-таки сходити до сповіді, поговорити зі священником. Адже зріє в вас якась певна настанова на зміну ситуації... І саме тепер потрібна підтримка та Божа благодать. Господь милосердний і ніколи не вимагає від людини більше, ніж вона в силах зробити, головне, не закриватись на його милосердя.

Tajga Офлайн

Я тут живу

Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення мешканка » 05 квітня 2012, 08:21

Лада_Ладочка написав:[mod]Тема прейменовується. Бажаючих дізнатись більше про ППС, тощо загляньте в Розділ "Архів" . Для того, щоб підняти тему з Архіву зверніться до модератора. Дякую[/mod]

Я зрозуміла що питати далі щось не сильно варто, щоб необразити нікого (хоча ніяк не розумію чим я могла образити віруючих людей, невже тим що хотіла більше дізнатися :sad: ) та все ж скажіть будьте добрі, де той архів, щоб можна було б бодай почитати :sad:

:confused: а чо образити? Тему перейменувала бо тут вже не тільки про сповідь, а й про багато-багато іншого. В архіві в нас містяться багато цікавих тем про проблему ППС. Архів в нас на першій сторінці форуму в самому низу. (клацаєте на список форумів і гортаєте вниз)
І не сприймайте все так близько до серця тай на власний рахунок. Якщо ви почнете чимось когось ображати вам модератори про це повідомлять. :В):
Спілкуйтесь собі на здоров"я!
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей