Глобальні оголошення!

чи можна торгувати в храмі ?

Модератори: олеся, Tajga

Re: чи можна торгувати в храмі ?

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 16:43

дякую я знайшла багато позитивного в твоєму останньому дописі :)
Востаннє редагувалось Перлинка в 22 січня 2012, 16:45, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 16:44

Тань написав: Ти нагадуєш мені спраглого в пустині, а вірніше інтелектуально спраглу людину, яка довго не може знайти духовну поживу, або заряджається енергією від "розмов на духовну тематику"

а що тобі дають ці розмови,чим ти заряджаєшся?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 17:27

Тань написав:
Перлинка написав:
Тань написав:Волю Божу, Його промисел в стосунку до мене намагаюся розуміти із свого внутрішнього Я, із глибин своєї віри, свого серця, внутрішнього голосу..... тобто "... в Дусі і Істині"

Вважаю що нема більшої помилки в духовному розвитку як слухати власного Я

Саме це Я -Его зводить християнина на хибний шлях

ще Сократ говорив "Пізнай самого себе", наш праведний філософ Сковорода переконував, що треба копати кирницю з власного серця..., бо серце це і є душа людини.. Виходить що я не повинна себе пізнавати, а отже аналізувати і вдосконалюватися і таким чином наближатися до Бога? Якщо боятися свого внутрішнього Я, значить боятися реального життя, а "в страху не має любові". Христос окрім заповіді любові ще й казав "Не бійтеся", а отже будьте впевнені "Я світ переміг..."

Св ап.Павло писав до Галатів 2,20

Живу вже не я, а живе в мені Христос. А коли тепер живу в тілі, то живу вірою в Божого Сина, що полюбив мене і віддав себе за мене.

хотіла б наслідувати його приклад,а це можливо ,якщо зректись власного Я і пустити Госрода в серце,інакше Йому не буде місця ,або буде - лиш на задньому плані
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 17:45

моя мета не похизуватись своєю широкою обізнанністю в духовних питаннях ,а запалати як в форумчан так і в собі бажання читати Слово Боже ,досліджувати і шукати там істину.

бо насправді сама вже дуже давно цього не робила
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 22 січня 2012, 19:27

Shalimar написав:
Перлинка написав:Бог Отець,Бог Син і Дух Святий

Это святая Троица?
так в Библии говорится, что Бог - триедин?
я, как православная, привыкла верить в это. Но.... не все ведь конфессии это признают? почему?

мабуть тому, що в Біблії таки нема слова "трійця". А не признають, певно тільки Свідки і ше кілька їм подібних. Зазвичай всі решта признають. грекокатолики, православні, римокатолики, євангелісти...
От не скажу. чому є ті, хто не признає. Бо я шось не питалася в них. Один тільки раз мені вдалося поспілкуватися зі Свідками. То я всі відмінності ще не побачила ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 22 січня 2012, 19:59

дівчата, а чо ви так часто згадуєте в темі свідків?
я щось недорозумію?

також мене зацікавило запитання чому святкування різдва 25 грудня це шось на кшталт відступництва (писало в темі типу:"я ж їм не заважаю своє Різдво святкувати") чи я не так зрозуміла?

щодо продаж в церкві, я не знаю як це все організовуться. чи це продажа чи пожертва. напевно пожертва.
не виженуть з зсвоєю свічкою, та і як грошей нема дадуть...

в катедрі мене хрестили без грошей і взагалі там дуже хороші священники, розуміючі.

в почаєві памятаю, не можна свої свічки приносити.

ще була в римокатолицькому, але там не було продавань (але то не був великий храм такий як катедра а тим паче почаїв)

в лютеранському, де Андрійко ходить нічо не продають і як хто бачив фото там нема образів, це перше на шо я звернула увагу. коли зайшла, але це вже в ін тему.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 21:23

гра з вогнем написав:щодо продаж в церкві, я не знаю як це все організовуться. чи це продажа чи пожертва. напевно пожертва.
не виженуть з зсвоєю свічкою, та і як грошей нема дадуть...

може це лиш стосовно свічок,але є ще духовна література та інша атрибутика,цього не роздають ,на все є фіксована ціна

хіба роздаається щось передбачене для роздачі,чи яку газетку копієчну в окремому випадку як Олеся розповідала можуть подарувати
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 22 січня 2012, 21:25

гра з вогнем написав:також мене зацікавило запитання чому святкування різдва 25 грудня це шось на кшталт відступництва (писало в темі типу:"я ж їм не заважаю своє Різдво святкувати") чи я не так зрозуміла?

я не изучала этот вопрос (как, в принципе, и остальные), но сейчас мне кажется странным - НГ, а потом Рождество.... )))) :?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 21:26

Цікаво чи в католицьких церквах Тернополя роздають безкоштовно Нові Завіти ?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2012, 21:28

Shalimar написав:я не изучала этот вопрос (как, в принципе, и остальные), но сейчас мне кажется странным - НГ, а потом Рождество.... )))) :?

а що тут дивного?

я готова і європейське і наше святкувати ,чим більше свят тим краще,веселіше :кайф: :смакота:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість