Перлинка написав:мешканка написав:Перлинка написав:happymamiто це в єдиновірній церкві ,служителі якої вимагають називати себе" Святими Отцями",ше треба знати "точки" де релігійні ритуали прийняті в ній можна отримати без грошей?
Чого тобі так подобається "обпльовувати" КАТОЛИЦЬКУ ЦЕРКВУ? Отримуєш задоволення, чи заспокоюєш голос сумління?
Ми тут спілкуємось і шукааємо істину ,задаємо питання на які не хочуть відповідати священники
чому ти думаєш що всі так як ти мають сліпо приймати все чого вчить церква ,яка апріорі грішна,люба,як католицька так і православна чи протестантська ,бо складається з людей
ще в діях апостолів Св.апостол Павло звертався до церков різних міст ,які по своєму у різному були грішними
зауваж ,що то були перші християни,які ,можливо,бачили на свої очі Ісуса та апостолів , чудеса і знамення які ті робили ,але всеодно дуже швидко падали в гріхи
Священники не хочуть відповідати на ТВОЇ запитання, бо тобі відповідь не потрібна.
Я не "сліпо" приймаю, я ВІРЮ, і, наразі, саме Католицька Церква веде МЕНЕ до Бога, якщо ти маєш якийсь "прямий" зв"язок -користуйся ним, і дай Боже тобі спастись через нього.
ВСІ люди -грішні, будь-яка Церква складається з людей, тому в кожної, як ти кажеш, є вади і прогрішності, а ту "єдиновірність" і "непомильність", яку ВСІ протистанти закидають католикам, то тут мова йде про
догми, а не про порбутові речі, людей, течії і т.д.
Конфлікт між католиками і протистантами тягнеться вже сотні років і ми тут, на форумі, його не вичерпаємо. І шкода що наша віра в спільного Бога, в Христа, нашого Спасителя, не є настільки сильним аргументом, щоб припинити розпалювати всякі недоречні конфлікти, тільки аби сказати своє "фе", тій Церкві, з якої колись "вийшла" і твоя конфесія.