Глобальні оголошення!

УЗД - де краще робити?

Re: УЗД - де краще робити?

Повідомлення Dribchuk » 13 лютого 2013, 11:39

Marichka домовся з лікаркою що будеш їй телефонувати щотижня і повідомляти про свій стан - вагу, тиск, температуру. Я зі своєю так і домовлялася і приходила лиш коли треба було здати кров-сечу , точно не частіше як 1 раз на місяць. Зараз можна про все домовитися. Просто не пропадати, а телефонувати, розказувати як і що. В мене і кума так робила бо ходила вагітна 3ю дитиною, а з 2ма сиділа вдома.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Marichka » 13 лютого 2013, 11:46

2 сумки занесла,але ще не домовилась:) Чекаю на результат ТОРЧів,перероблю УЗД і буду домовлятись конкретніше,якщо все буде добре:)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Dribchuk » 13 лютого 2013, 12:36

Marichka щасти, я думаю получиться, навіть як торчі не дуже, всерівно можна буде домовитися. Головне щоб узі показало нормальне прикріплення плаценти, бо опущення плаценти це дійсно не хороший діагноз. Будем надіятися що Попадин помилилася і там все добре.
Доречі про торч. Мене з першою вагітністю з тими торчами так замучили що просто капець. До вагітності я здавала той стандартний набір аналізів на торч інфекції, все було в нормі. На 24 тижні в мене на узд виявили потовщену плаценту, направили здавати торч в Синево. Здала - все добре. За місяць плацента ще більше потовщилась і був якийсь там ступінь старіння плаценти. Відправили до інфекціоніста (така старенька бабулька в 2й лікарні - прізвища не памятаю), подивилась мої аналізи і каже "то точно торч", відправила перездавати в Благовіст з направленням з своїм номером телефону. Здала - герпес зашкалив. Виписала мені антибіотики і колоти імуноглобуліни. Я вдома почитала і про антибіотики і про імуноглобуліни (які ще випробовують на вагітних в країнах 3го світу :scare: ) і поговорила з подругою яка теж ходила вагітна в Німеччині, зробила висновок що нічого робити не буду. (вичитала що у всьому світі торч інфекції не лікують під час вагітності) Так я і нічого не приймала, не колола. За місяць контрольне узд і мені сказали що є покращення від лікування :hi: Вже під кінець вагітності знов хотіли капати мені антибіотики, бо сильно зістарена плацента і потовщена, лякали що дитина задуситься, обмотається пуповиною, буде з малою вагою. Я знов відмовилася. Врешті народилася моя дівчинка з вагою майже 4кг, зовсім не обвита пуповиною. Потім десь вичитала що потовщена плацента може бути свого роду спадковим явищем характерним для деяких жінок. Отаке. Для себе вирішила що з 2ю дитиною як Бог дасть писатиму відмову від ТОРЧ. Ні в якому разі не раджу нікому йти "по моїх стопах" і не слухатися лікарів - бо ситуації бувають різними, просто написала свій досвід. Єдине що раджу це мати голову на плечах і не дозволяти нікому заробляти на своєму здоровї і здоровї своєї дитини.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Катруся » 16 березня 2013, 17:11

Дівчата, порадьте де зараз краще зробити узд в Хміля чи в Медікусі, де кращі спеціалісти (вагітність, друге планове узд). Не хочу робити в районній, де я на обліку, бо там черги - просто жах. Перший раз я простояла 3 години, а з дитиною не дуже є кому посидіти. Робила колись з малим в Хміля - гарне ставлення, бачиш все на екрані, але написали мені завелику ступінь старіння плаценти для мого терміну, то лікарка як подивилася, водила переробляти до Малевич.
Може іти в Медікус? Водила недавно туди синочка, то лікар такий ніби хороший, але який він спеціаліст по вагітних?
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення Dribchuk » 16 березня 2013, 21:54

Катруся я б ішла до Хміля однозначно, лікар в Медикусі хороший але він спеціалізується саме на органах ШКТ а не вагітностях. Або сходіть до тої ж Малевич (правда я не знаю як там з чергами)
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marichka » 16 березня 2013, 23:21

А щодо Малевич,то краще до неї НЕ ЙТИ!!!!!!!
Я ходила недавно,по запису,людей море,черга і жива,і по записах,а насправді йшли свої всякі-різні...Дівчина стояла від 8 год ранку,то попала біля 12 год і то я пропустила,бо їй було вже зле там.Ні сісти,ні нормально встати...Коли дивиться,то ще купа дзвінків має-гірше базару!!!Але найбілуьше мені не сподобалось,що пише у висновках всякі вади плоду і то досить таки лякає!!!Моя знайома ледве до дому доїхала,потім ми разом лежали в денному стаціонарі,капали антибіотики і ще багато чого.Поїхала до Львова на наступний тиждень в Інститут Вади плоду(чи щось таке,на Лисенка) і там все спростували їй і ще таких випадків було декілька з тими,з ким спілкувалась тепер.Шкодую,що і я не поїхала через погодні умови і запис наперед.А будучи лікарем,то казала б робити одне УЗД як робить Канада наприклад.Воно дає лише 60%інформації...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Nymydora » 17 березня 2013, 08:55

Була у Хміля, а потім ставала на облік на Бам. То там мені сказали, що у Хміля - все не так, і нормально там не роблять і Хмільове УЗД у них не дійсне!!!! :dash: :dash: :dash: Зробили мені ще раз на БАмі :dash: :dash: :dash: - і виявили помилку в терміні на 2 тижні. (термін, який поставили на БАмі зійшовся з тим, який поставили, коли робила на підтвердження вагітності в Медікусі). І будь тут мудрий :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Marichka » 17 березня 2013, 09:42

Так-так.І таке буває.Моя знайома зараз вагітна і спостерігається на Замковій,то робила УЗД в Медікусі,то теж його не хотіли приймати.І відправили до Малевич.Таке враження,що і там бізнес і лікарі діляться між собою відсотками.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Повідомлення Nymydora » 17 березня 2013, 10:51

висновок для пересічної вагітної - не умнічати і робити зразу в консултації
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Marichka » 17 березня 2013, 11:09

Але якість буває різна.Знайома потім показала УЗД з Інституту Львова і попереднє від Малевич своїй лікарці(яка до неї посилала) і нічого не підтвердилося:ні багатоводдя,ні вади плоду,ні старіння плаценти-а вже почали лікувати і пішло купа грошей і пережиттів.То навіщо писати,якщо ти не впевнена(та сама Малевич),то що план якийсь по лікуванні мають здати?!Чи приємно,щоб вагітна переживала і думала про аборт?!Мені сказала,що запізно я в неї,ще скрінінг би зробила.Я кажу:Мені не має значення,вагітність і так була б збережена.Вона:А,тоді добре,раз так.І тими словами одну четверту(це точно) можна відправити не зберігати життя.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість