Глобальні оголошення!

УЗД - де краще робити?

Re: УЗД - де краще робити?

Повідомлення Marichka » 11 лютого 2013, 22:43

Чи піти ще раз повторно з таким діагнозом на УЗД? До кого? Трохи запуталась. Сьогодні ще здала на ТОРЧ інфекції,чекаю на результат.Цікаво,де правда.Решта всі аналізи в нормі.І дуже не хочеться в лікарню...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Sms » 11 лютого 2013, 22:56

Marichka написав:Чи піти ще раз повторно з таким діагнозом на УЗД? До кого? Трохи запуталась. Сьогодні ще здала на ТОРЧ інфекції,чекаю на результат.Цікаво,де правда.Решта всі аналізи в нормі.І дуже не хочеться в лікарню...

Я би сходила в платну клініку. Наприклад до Хміля, там дуже сучасна апаратура і лікарі " не зацікавленні". Коштувало ніби 120 грн. Але воно того варте. Мені приділяли хв 15. А не галопом як в Попадин.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 11 лютого 2013, 22:58

я теж другий раз в Хміля ходила. одна з причин - не хотіла палитися, що на обліку не стою)))
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Dribchuk » 11 лютого 2013, 23:55

я теж би радила сходити до іншого спеціаліста на УЗД і не казати що вже був поставлений діагноз. В вас впринципі проблема в низькій плацентації, бо багатоводдя то таке що чуть не у всіх є. Але низька плацентація лікується впринципі лежанням з подушкою під попою і не обовязково в лікарні. Тільки не розумію чого не ставати на облік і "шифруватися"?
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Ulkanet » 13 лютого 2013, 01:19

Marichka а чого то не хочеш ставати на облік???
взагаліто зараз шось помінялося і наших "законах" і тепер хто не стане до 12 тижнів, то потім якісь проблеми з отриманням дородової допомоги. я ше уточню в одної дівчини чого саме до 12 тижнів тре стати на облік.
і взагалі ж на початку вагітності тре раз на 2-3 тижні ходити на "відмічання". і не обов'язково робити все що вони кажуть і пити всі ліки. прийшла для галочки раз в 3 тижні, в тебе совість чиста і в лікарки тоже. можна ж навіть домовитися на день і годину яку прийдеш, щоб не чекати.
люди самі собі створюють проблеми, а потім ходять нервуються, та шей возмущаються що лікарі якось не так до них ставляться. :pardon:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення irinka » 13 лютого 2013, 09:34

Marichka написав:Як дивилась,то все ніби добре.Я питала-вона казала,що все нормально.А у висновку написала,шо помірне багатоводдя і низька планцентація.І заохочувала стати на облік

якщо вона казала, що все добре, то думаю не варто лишній раз хвилюватись, хоча для впевненості можеш піти провіритись(щоб тебе просто совість не мучила :wink: )
В мене теж не раз у висновку УЗД писало "помірне багатоводдя" але її фраза, що це нічого страшоного мене чомусь заспокоювала, тому не було причин хвилюватись. Тай зрештою, вони той висновок для лікарки пишуть, щоб вона собі приблизно уявляла картину. Мене з таким діагнозом ніхто на збереження не ложив, хоча, якби стояла на обліку в іншої лікарки, то все могло б бути.
Marichka якби ти стояла на обліку то могла б хоч висновок УЗД лікарці показати, та й тобі думаю б так спокійніше було. А так виходить, ніхто ні за що не відповідає :pardon:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Marichka » 13 лютого 2013, 10:10

Дякую,що так багато написали.Так цікаво читати різні думки,всі поважаю і розумію,бо в кожного по різному.Розумію,хто з 1 тижня стає і хто йде на 30 чи взагалі відмовляється:)

На облік я стала,вже писала,але щось повідомлення немає.Ще напишу у відповідній темі.

Чому пізніше?! По перше,це друга вагітність і маю уявлення,що таке ходити до лікарів.Перша вагітність протікала ідеально,три роки тому.Мені навіть вітамінів не виписували:)Ходила чемно від початку майже щотижня,відпрошувалась з роботи,стояла по 2год в чергах.Мене тільки важили,міряли і тиск вимірювали старим тонометром,часом перемірювали в сусідньому кабінеті справним.І виписували проходити аналізи.Я все вчасно робила,навіть не думала,що можна по іншому.Пройшла Школу Материнства.Народила на 40 тижні.Все добре.Стояла в ЖК№2 в Шах М.Д.

Друга вагітність запланована.Живемо тепер 50 км від Тернополя,все нормально.Постійно з дитиною,бо садочку в нас немає.Не бачила необхідності так швидко ставати на облік,їздити в морози і епідемії,дитину таскати по громадських місцях і сама ходити по чергах.Для себе знала,що аналізи нормальні.Пила лише фолієву кислоту.На облік стала на 19 тижні.І вже була що через шість днів:)Лікар "не сварився".Занесла вже два пакети,"щоб здружитись",але від щирого серця,зовсім не шкодуючи.Нарікань не маю,але,що їздити часто і часом без причини,то факт:)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Ulkanet » 13 лютого 2013, 10:53

Marichka ну вот і всьо. різ в місяць поїхала для галочки. і всім добре. я до своєї ходила після обіду в 4-5 год. в неї вже майже нікого тоді не було. і не тре було чекати. я наперед ше дзвонила і перепитувала чи буде, а тоді шурувала. бо всі чогось зранку йдуть. з 7-30 чергу займають :crazy:
а у віс там є фельшерський пункт??? ( колись знаю шо там ше тре було по селах відмічатися. і там і дітям прививки давали колись. ) чи де ти ставала на облік??? в районі???
доречі вже йже зараз йде той пік грипу. в лікарнях вже купа слабих. моя мама працює якраз в інфекційному відділі в районі, то каже шо тільки вчора прийняли 6 хворих з грипом. такий "аншлаг" в них був тоді в ту страшну епідемію 2009 року. :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Marichka » 13 лютого 2013, 11:17

Я ставала по місці приписки далі на Бамі,лиш в іншого лікаря,бо та вже не працює.А ходила у вівторок,тоді в понеділок(навіть не через тиждень) і в четвер маю йти(знов не через тиждень)---то зовсім не раз в місяць!!!

А районам я не дуже довіряю,та й тут живу тимчасово.Рахую себе далі в Тернополі і дитину лише там перевіряємо.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Повідомлення Marichka » 13 лютого 2013, 11:25

І до речі,не по темі.Лікар розповідав,як він захворів і пив Колдфлю медсестрі і вона сиділа не дуже здорова,а я між ними.
А тиску за всі рази мені так і не зміряли:) Вагу записали,яку я сказала приблизно...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість