Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: До кого ставати на облік?

Повідомлення Oleno4ka » 06 грудня 2011, 10:05

вона справді не погана, от хочу, щоб у мене пологи приймала(може хтось щось чув, або знає)
Oleno4ka Офлайн

Повідомлення SMAK » 21 грудня 2011, 21:44

привіт можете розказати Бриль Г.Ф. я хочу ставати на облік до неї ..........
SMAK Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення irinka » 21 грудня 2011, 22:49

SMAK почитай вище я вже про неї писала. Як лікар вона нормальна і досить спокійна :гуд:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Хороші гінікологи нашого міста :

Повідомлення тетяночка » 28 грудня 2011, 13:11

Воробій Володимир Дмитрович м. Івано_франківськ
тетяночка Офлайн

Повідомлення loljka » 28 грудня 2011, 14:44

SMAK я стояла в неї і на обліку і взагалі вже десь 3-4 роки - хожу лише до неї. приємна, спокійна, хороша як людина та кваліфікований спеціаліст. лишнього,дійсно, не приписує, лише вже на крайняк... можу сказати лише добре про неї... і дуже багато людей ходять саме до неї, великі черги завжди :scare:
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Дякую моєму дільничому лікареві!

Повідомлення Никонюк Оксана » 04 квітня 2012, 19:28

Хочу поділитися своїми враженнями про вагітність.На перший погляд, дівчата, не все так просто як здається. Періодичне відвідування лікарні спочатку мене вбивало, постійні аналізи, узі. Але....все залежить від твого дільничого лікаря. Незнаю як інші лікарі, але мені дуже поталанило. Я була під наглядом Назарук Оксани Миколаївни. Признаюся, на початках була невдоволена, з кожним приходом мене ложила на збереження....попри того, це ж її обовязок....відповідальність,як за нас, так і за наших дітей! Хочеться сказати багато хороших слів в її адрезу, але, боюся замало символів... на протязі усієї вагітності, вона як друга мама...сподобалося те, що вона знає свої обовязки, тобто є професійним лікарем! Але!!! Це так - квіточки. Ми всі не бажаємо лягати у лікарню, запевняючи, що з нами все гаразд. От і я так, нехтувала, якщо можна так сказати... На 8 місяці вагітності, Оксана Миколаївна положила мене на збереження уже до самих родів, ніби відчувала якусь тривогу...але ж я себе нормально почувала!!! Незабаром мене виписали. Якось на вихідні ми з чоловіком роз'їхалися по селах,(проживаємо в Луцьку) чоловік по справах у своє, а я до мами. З неділі на понеділок, в першій годині ночі у мене почалися передчасні пологи, кровотеча, ледве довезли до лікарні. Всю дорогу не могла пробачити собі того, що не послухала Оксану Миколаївну. Слава Богу, все обійшлося чудово, родила здорового хлопчика, правда мене кесирили. Хочеться подякувати тим лікарям, які мене оперували, адже вони мені подарували мого синочка! А Назарук Оксані Миколаївні хочу сказати велике спасибі: за турботу, розуміння, моральну підтримку. Хочу її порекомендувати як хорошого спеціаліста, адже ніхто зараз не панькається з пацієнтами, а вона з тих людей, в якої тривожно бється серце за своїх пацієнтів.
Никонюк Оксана Офлайн

Повідомлення mather » 07 квітня 2012, 12:23

Я стояла на обліку в Гнатюк Л.Б. Дуже задоволена. Нічого лишнього не призначає, пряма, акуратна, досить сучасна лікарка. Після родів теж ходила до неї на огляд.
Зображення
mather Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 22 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Синочок Сашуня

Повідомлення Virchik » 03 червня 2012, 10:42

Я хоч з районного центру, ае на облік ставала в Тернополі і там і народжувала.
Ставала на облік до Гнатюк Л.Б. свідомо і зараз при потребі звертаюсь до неї.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Re: УЗД - де краще робити?

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 вересня 2012, 20:59

irinka написав:TaniaPicaSSo а хто твоя лікарка?

Лікарка Шмайка Наталя Несторівна. Щодо "частіше приходити і гроші тягнути" - не впевнена. Може є якась домовленість між ними, і він з нею ділиться за те, що вона посилає до нього пацієнток. Але що він спеціально вигадує діагнози - не думаю. Бо ніяких додаткових коштів це з мене не витягло. Просто це черговий раз доводить, що всі лікарі помиляються; хто частіше, а хто рідше.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Re: УЗД - де краще робити?

Повідомлення Сяна » 15 вересня 2012, 21:14

ой, і я в неї стояла :crazy:
не буду розписувати шо і до чого, але другий раз не хочу до неї!!! якраз вона і направляла до Помазанського (най-найкращого УЗДиста), навіть записала мене сама (шоб я даремно не ходила і не видзвонювала про запис), тому я сумніваюся, шо тут все "чисто"
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість