oksana.tesliuk написав:а не сходу лупити: "яке ж те природне батьківство погане"
якщо ти зрозуміла, що я проти природнього батьківства- то це Не так!я тільки за!
Я згідна, що кожен випадок унікальний, від того і треба відштовхуватись, проте я мала на увазі в загальному, що багато мам, слухаючи про природнє батьківство, розуміють його для себе так, як якусь догму, що ні вправо, ні вліво , що от потрібно дочекатись, поки сама дитина захоче вийти на світ, і вперто стоять на тому, хоча всі аналізи і лікарі кажуть, що варто стимулюватися.
Так само коли говорять про кесарево, а мама вперто стоїть на тому, що вона буде родити природньо....Хоча природньо не получиться по показах....
Я маю на увазі, потрібно тверезо дивитися на речі, і коли це потрібно- робити так, як каже лікар, звичайно, попередньо зваживши всі за і проти, може, проконсультуватися з різними лікарями, тому що теж вважаю, що тільки на нас лежить відповідальність за наших дітей.
А так я дуже позитивно настроєна і відповідальна мама, просто перед тим, як приймати будь-яке рішення, порібно розглянути всі варіанти і всі ризики.