Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення flash-ka » 21 січня 2014, 11:33

ти хотіла мабуть написати на що ще, ми вже не маємо права..... було б смішно якби не було так сумно.
триндець....усі закони складені так,що ті хто і так нас грабує, гвалтує і принижує...мають тепер ще більше повноважень для своїх розваг.... :scare:
Перлинка, часом мені здається,що ти лише фейк для розпалювання діалогів. У цій темі ти лише засуджуєш прихильників євромайдану. не можу зрозуміти, ти підтримуєш владу і її дії?
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Перлинка » 21 січня 2014, 11:47

flash-ka написав:Перлинка, часом мені здається,що ти лише фейк для розпалювання діалогів. У цій темі ти лише засуджуєш прихильників євромайдану. не можу зрозуміти, ти підтримуєш владу і її дії?

Я вважаю по-крисячому підлим прихилятись за чужий рахунок ,їдь туди ,стань з ними пліч -о -пліч і прихиляйся.
Вони чекаюь на тебе.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Мені від початку не потрібна була ця жертва,я не хочу ,щоб за мене хтось постраждав,хоча мене не все влаштовувало в порівнянні з досконалістю,якої нема ніде на планеті земля і я не жила в ідеальній країні.
Але я роблю своє щастя , добробут ,свою Європу своїми руками , і помагаю кому можу, не сподіваючись ні на яку владу ,ні на кучму,ні на помаранчевих ні на білосиніх.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 21 січня 2014, 12:04

Моя подруга була на майдані у грудні ,приїхала така піднесена ,розказувала ,що ам така атмосфера ,всі ввічливі,доброзичливпі ,одним словом рай на землі.Ці люди не вступляться,поки не добються свого ,закликала всіх знайомих не сидіти ,виходити ,їхати уди і пітримати.
Я запитала,якщо почнуться збрйні заворушення ,ти будеш там з ними?
-ні ,а чим я там допоможу?
коли я перерахувала чим можуть бути корисні жінки на фронті,вона сказала
-так я поїду
І я поклала трубку.
Зараз не дзвоню,не питаю ,бо впевнена,що вона дома.

До чого я веду.

Не варто розкидатись словами ,якщо не готові йти до кінця.Бо вас хтось послухав ,вийшов і залишився там сьогодні чомусь у меншості і має тіштись вашою підтримкою онлайн.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sms » 21 січня 2014, 14:02

Мирные граждане в мирной столице.
Мирные каски. Мирные лица.
Мирно ведут себя. Мирно бастуют.
Мирно дерутся и протестуют.

Тем, кто не мирный, нету здесь места.
Мирные лозунги мирных протестов.
Мирно пинают мирные ноги
Тех, кто попался под них на дороге.

Все очень мирно, бело и пушисто.
Мирные шествия мирных фашистов.
Мирные факелы. Мирный Бандера.
В Киеве мира – без счета и меры.

Утром туманным и темною ночью
Миролюбивый Майдан мироточит.
Мирно пьет чай. Мирно требует сыра,
Кофе, лимонов, уборки сортиров.

Каждую пятницу с миром под вечер
Повода ищут для мирного вече
Мирные «дети» в черных террорках.
Мирные цепи для мирной «разборки».

Мирная ненависть просто к прохожим,
Да и к водителям ненависть тоже.
Все, кто за гранью майданного бунта –
«Тушки», «титушки», «банда» и «хунта».

Думал ты, «Мир» – это пение скрипки,
Солнце, объятья, цветы и улыбки?
Как бы не так! Мир теперь с кулачищем,
Дышит он злобой и ложью он свищет.

Мирный Майдан, он не сеет, не пашет –
Мирно поет. Мирно бьет. Мирно пляшет.
Мирно блокирует. Ты несогласен?
Значит, «титушка» ты! Значит, – опасен!

...Мирный Майдан заелозил до дыр
Слово когда-то хорошее – МИР!

@ автор неизвестен
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Любов » 21 січня 2014, 15:05

" ПИШАЮСЯ ТОБОЮ ... , МІЙ НАРОДЕ ! ...
Ти ... - Велетень ... , а не маленький гном ...
Від страху заховалися заброди ...
В Міжгір' ї ... - за високим парканом ...
Стоїть Народ ...! Як мур ! ... Бо в нього ... - П Р А В Д А ! ...
За Україну ... , за дітей ... і за батьків ...
Стоїть народ ! ... Будує своє Завтра ...
Без підлих ... , ненаситних януків ...
Мороз на дворі ... Та серця гарячі !...
Лютує беркут ... Тридцять срібняків ... - Заплатять їм ...
І скажуть : ..."це без здачі ...За кров народних бунтарів ...
" Іде народ ! ... На Київ йде ... , як лава ...
До хрускоту стиснувши кулаки ...
З Тернополя ... , зі Львова ... , Станіслава ...
Й зі Сходу ... йдуть в столицю козаки ...
Пишаюся Тобою ... , мій Майдане ! ...
Де славні правнуки ... своїх дідів ...
За Україну ! ... За народ ! ... І сили стане !!! ...
За те ... , - щоб бити нас ... уже ніхто не смів ! ! ! ... "
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Радмила » 21 січня 2014, 22:52

Перлинка написав:Мені від початку не потрібна була ця жертва,я не хочу ,щоб за мене хтось постраждав,хоча мене не все влаштовувало в порівнянні з досконалістю,якої нема ніде на планеті земля і я не жила в ідеальній країні.

Тобі не потрібна і мені не потрібна, а ще багатьом міліонам українців вона не потрібна, то чого Ви вирішуєте за всю україну. Чому лунає народ України? Я не в Україні, чи я не є складовою її народу? .Чому жертвувати повинні, ті хто не хоче? Чого за Ваші євромайданівські інтереси повині розплачуватись ми, ті хто їх не поділяє.

Ви думаєте, що війна не прийде до Вас, до Ваших дітей? Одна жінка теж так думала. А зараз вона знаходиться в облозі на Грушевського. Там є один житловий будинок, і він попав в той квадрат де проходять заворушення. Я вчора телефонувала своїй подрузі. Вона працює у цієї жінки хатньою робітницею. Вона несла їй пакет з продуктами. Жінка вдома сама і двоє дітей - 2 місяці і чотири роки. Вона не змогла їй принести цей пакет через заворушення. Через події поруч в жінки стало пропадати молоко. Та ще і закінчились продукти. Війна прийшла до неї під дім. Чим завинили малята? Чим завинили інші мешканці будинку, які опинилися в облозі? Ще вони дуже хвилюються, щоб в дім не загорівся, бо будинок старий і має дерев'яні перекриття.
Ви всі матері, уявіть весь жах становища цієї жінки з немовлятком і малюком. Цілу ніч, день жити під вибухи, і не мати чим годувати дітей. Це та Європа в яку ми повинні піти.
А те , що людей незаконо захоплюють і везуть на майдан, бо вони тітушки. Це євроціності? Тітушки вони, чи просто додому йшли. хто це знає, хто докаже. Це порушення кримінального законодаства - це викрадення і утримання людей. І під загрозою життя на камеру себе можна ким завгодно назвати. То як це називається?

Я дивуюсь, я дивуюсь, що Ви це підтримуєте. Що Ви підтримуєте це беззаконня і безлад. Ви фінансуєте це, Ви несете відповідальність за тих скалічених, якими зараз заповненні лікарні в Києві.
Чим пишатися? Чим? Що розпочали громадянську війну? Що уркаїнці воюють з українцями? Чим пишатися? Сотнями скалічених за те, щоб зняли одного царя і поставили іншого? Чим? Тим що зараз на вулиці людей без слідства і суду хапають активісти? А завтра вже дійсно прийдуть до когось в хату, бо буде інформація, що тут живе, тітушка чи неугодний? Чи зайдуть забирати майно, бо то для потреб майдану, так як зарплату примусово стягували. Чим тут пишатись? Тут треба сідати й плакати, що країну руйнують, що люди воюють, що вже діти почали голодувати, і це хай зараз кілька сімей, але вони вже невинно постраждали. Завтра це може вже бути не кілька.
Спиніться. Бо завтра ми всі будемо на руїнах.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Сяна » 21 січня 2014, 22:59

Радимила, вам шкода тільки тітушок? цікаво, чи багато людей (молоденьких навіть, одинадцітикласників) ходять по Києву з молотком і травкою у пакетику і б"ють вікна, машини і т.д.?
а вам не шкода зовсім тих ні в чому невинних будівельників, яких беркутівці обстріляли, бобили і пустили голими бігати? (ще була інфо, що їх обливали водою, але не впевнена, шо то за них мова була)? не шкода журналістів, які виконують свою роботу і попадають під навмисні обстріли беркутівців?
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Радмила » 21 січня 2014, 23:04

Мені шкода всіх. Мені шкода того хлопця, якому руку відірвало гранатою, і тих беркутовців, яких безжально побили - лежачими жорстоко били, і тих будівельників, і підстрелених шкода. Всіх шкода. Але це Ви винні в цій війні. До Вашого Євромайдану в людей не стріляли, не кидали гранатами і коктелями молотова, і каменюками, не поливали водою при морозі. Це ж ви казали, що готові до революції. От і маєте революцію. Чи тим хто по той бік барикад можна робити все, а правоохоронцям треба тільки їм поклони бити? Чи як Ви собі уявляли революцію?
В Європу такою ціною? Як на мене, занадто дорого.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Галина » 21 січня 2014, 23:10

Так само цілком не винних перехожих виловлюють і сажають за активні дії на Грушевського теж без слідства, яких там навіть не було. А ще жорстоко б’ють. Їх не шкода?
От є у мене одна знайома, яка ще пару років назад сказала, що її тату (депутат облради) дозволено не зупинятися на пішоходних переходах і збивати людей, бо ж то можуть бути люди, які покушаються на його життя!!!
То ж нехай далі ганяють, збивають людей, гвалтують, калічать. Бо ж моя хата з краю, я собі в ній створюю свою Європу, а решта не моя справа!
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Галина » 21 січня 2014, 23:12

Радмила написав: Але це Ви винні в цій війні.

Тобто люди, які хочуть справедливості і порядку в державі винні у війні, а влада така біла і пухнаста навіть до людей не виходить!!!
Якби хоч трохи до людей дослухалися і йшли на компроміси, то такого не було б!
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість