Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Радмила » 04 січня 2014, 00:05

taranjka написав:тобі шкода парканчика медвечука?
якби він відкрив коли стукають, то б не поломався :hi:

Не в тому річ. Паркан Медведчука чи когось іншого.

Що відбувається?! А відбувається те, що завтра скажуть, Таранька причетна до розгону майдану, в неї чоловік омоновець , який бив студентів. І Майданці підуть бити Таранці вікна. І ніхто не буде проводити розслідування, чи перевіряти інформації.Омоновець в Тараньки чоловік, чи неомоновець.

Ось, що мене обурює. Власне це вже сталось і яскраво продемонстрував підпал під час смолоскипної ходьби.
Ви розумієте це чи ні? Завтра ті хто керує майданом кидають клич : "бий євреїв, бо то вони винні" І підуть бити. Бо порушений основний принцип, що спершу має бути провина доведена, доведена в законом установленим порядком. А так виходить не потрібно ні суду, ні розслідувань нічого, достатньо показати ворога, а все решту зробить натовп. Де ж тут демократія і євроцінності?
І любе правопорушення можна тепер під амністію підвести - захоплення адмінбудівель, напад на правоохоронців, блокування доріг, повалення пам'ятників, примусове стягнення зарплати - все під амністію, бо це майдан.
Підуть паркан поламають - демократія, вікна поб'ють - демократія. Тільки демократія і вседозволеність це дещо різні речі.

І щодо майдану, перш чим їхати помирати, треба хоч знати за що ти їдеш і для чого? Ну стоять, стоять, стоять.... А толку? Чого добились? Періодично заважають працювати тим чи іншим службам. То прокуратуру заблокують, то ДАЇ. Ну і що? Що далі? Як це наблизить Україну до Європи? Чи поки там стоять хтось буде розбудовувати нашу країну? Чи воно само розбудується?
Ну хай ще з місяць, другий постоять, може до весни достоять, а там поїдуть городи садити. Я так думаю, що майдан вже навіть влада в серйоз несприймає.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 04 січня 2014, 00:51

тобі прям орден від януковича тре дати :hi:

Не в тому річ. Паркан Медведчука чи когось іншого. - та якраз в тому річ. це не паркан твого сусіда і не твій, бо ви не розкрадали державне майно ен років, не приватизовували державні землі, не причетні до розгону майдану...

завтра скажуть, Таранька причетна до розгону майдану, в неї чоловік омоновець - в майданівців є список беркутівців які розганяли майдан. багатьох адреси відомі. і що, побили комусь вікна? побили вікна ахметову чи ще комусь? все зводиться до мирних протестів. паркан не вважаю сильною шкодою. а леніна тим більше

Завтра ті хто керує майданом кидають клич : "бий євреїв, бо то вони винні" І підуть бити. дуже примітивне порівняння - майдан це суміш різних культур і поглядів, тому таке просто не можливо. так там є расисти, ще інші радикали, але це меншість. вони є всюди, в будь якому суспільстві, але вони не кістяк, не основа, і не керівництво майдану. і опозиція не основна в керівництві.

порушений основний принцип, що спершу має бути провина доведена, доведена в законом установленим порядком - це напевне найсмішніша фраза у всьому тобою написаному. було б дуже смішно, якби не так сумно. ти пробувала судитись і українських судах? особливо, якщо твій суперник має більше грошей? а якщо він провладна сила? ти читала, як відбуваються судові засідання проти майданівців? ти читала, за що садять людей? а як відбуваються затримання? і взагалі, ти віриш в законодавство і судову систему нашої держави?

І любе правопорушення можна тепер під амністію підвести - захоплення адмінбудівель, напад на правоохоронців, блокування доріг, повалення пам'ятників, примусове стягнення зарплати - все під амністію, бо це майдан. - не діє той закон про амністію - чергова мулька влади

І щодо майдану, перш чим їхати помирати, треба хоч знати за що ти їдеш і для чого? - те, що ти не в курсі чого там стоять, не означає, що не в курсі ті, хто там стоять.

Чого добились? - звісно, менше, ніж хотілося б. але вони показали владі, що не така вона вже й владна. що не зважаючи на залякування, проти неї можуть виступати. можуть захищати окремих людей, які долею випадку потрапили "під гарячу руку влади". що "своїх так просто не здають". що багато людей хочуть змін. не зміни обличчя влади, а системи. ще можна багато чого написати, але ти ж всеодно не хочеш цього читати.

заважають працювати тим чи іншим службам. То прокуратуру заблокують, то ДАЇ.
- блокують роботу тих структур, які порушують закон. хоча, може ти вважаєш нормальним, те як вони працюють і якими писаними і не писаними законами керуються. от нова фішка - даішник приносять протоколи писані невідомо коли, прям додому - прям служба доставки

Чи поки там стоять хтось буде розбудовувати нашу країну?
- якщо все вдасться, то розбудують. завдяки майдану створено ряд незалежних профспілок, в тому числі студентська. зараз координаторами створюється проект можливих реформ

а там поїдуть городи садити казали шо "на празники різдвяні" розїдуться, але ж ще є

Я так думаю, що майдан вже навіть влада в серйоз несприймає.
- невже? а чому тоді переслідують, судять, блокують урядові квартали, і "ховаються по норах"?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 04 січня 2014, 00:56

ЕКОМАЙДАН Окрім участі у барикадних боях, організації відвідин домівок різноманітних катів тощо, у громадського сектору Євромайдану є і конструктивна сторона дій. Навіть – інноваційна, як відповідь на те, у що ми маємо перетворювати наш Майдан. У нашому баченні Майдан слід розвивати як мініатюру майбутньої країни (майбутнього світу). Майбутня країна нами запроектована не як генератор сміття, а як дружня до довкілля спільнота людей. Це настільки важливо, що навіть у цих військово-польових умовах ми примудрилися зробити дещо, що має стати взірцем для нашого Києва і для інших міст. Питання сміття на Майднаі є питанням політичним, тому - 26 грудня 2013 р.: ЕкоМайдан відправив для подальшого сортування та переробки на Київміськвторресурси 570 кг текстилю, зібраного у Жовтневому палаці, та 40 кг пластику, відсортованого волонтерами у КМДА. Не зважаючи на активну протидію ДАІ Шевченківського району (машина з контейнерами була заблокована на проспекті Перемоги), контейнери все ж таки вдалось встановити. 27 грудня 2013 р. спільно з однією з компаній було встановилено три контейнери для роздільного збору сміття, два з яких для збору пластику, а один для скла і бляшаних банок. Один з них можна побачити біля Київради, а два інших – у самому серці Майдану, біля флагштоку. Контейнери оснащені інформаційними плакатами. 29 грудня активістами ЕкоМайдану було проведено флешмоб «Я збираю пластик!», який мав на меті привернути увагу громади до необхідності сортувати пластик. Розроблено інформаційну листівку "Бережи Україну". 30 грудня 2013 р. проведено повторний флешмоб щодо пресування та сортування пластику. Якщо у вас є пропозиції щодо впровадження передових екологічних (і не тільки) технологій на Майдані - звертайтеся! Ми мріємо про сонячні батареї, передову техніку з переробки відходів, міні-хлібопекарні тощо. (с) з фейсбуку
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Радмила » 04 січня 2014, 13:47

taranjka

Бо мусять хоч якось реагувати, взагалі давно треба було навести порядок. Бо пішла така тенденція, що можна робити все, і це називається боротьба за євроінтеграцію.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення taranjka » 04 січня 2014, 14:48

робити все, що завгодно можна відколи унітаз золотий собі поставив "глава". правда те можна тільки обраним. але тобі таке підходить, і ще кільком мільйонам. а мні і ще кільком мільйонам не підходить
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 04 січня 2014, 19:42

Смішна ти, чесне слово. :yes: Покажи хоч одного президента, який бідося. Та життя таке, що багаті керують простими, і хто доривається догори, той годується з корита. І незалежно, якої він партії буде чи переконань. Можна подумати, що опозиція бідося - без грошей сидить. Це навіть у природі в тварин таке є хто сильніший, той має привілегії.

Я просто не бачу, яким чином отой бардак, який почався з майданом може допомогти розбудові країни. Що можуть зробити ті люди, які розвалили і розікрали свої землі? Ну реально, хто там зараз на майдані? Більшість з Західної України. І що тут у нас рай земний? Та порозкрадали, прикриваючись національними ідеями, підприємства, парки позабудовували. І все це місцеві не чужі. І людей відповідно заробітку позбавили не донецькі, а свої. Мали великі підприємства і що? Комбайновий на металолом порізали. Що україні не треба комбайнів? Текстерно тільки того ще дихає, що його київські власники купили, Оріон теж розікрали розвалили. Колгоспи були і де ж те майно колгоспне? Корівники стоять розвалені. Гарно місцеві хазяйнують. Мало своїх земель? Поїхали всю Україну вчити господарювати? Як щось робити, то зробіть тут порядок. Покажіть, які ми круті. Що тут у Тернополі, де такі свідомі націоналісти працють закони, що машини не паркують в центрі на тротуарах, платять людям зарплати не в конвертах. Що тут у нас класно. І вся країна захоче так жити як Тернопіль. А так в себе вдома порядку не можете навести і поїхали у цілій країні наводити.
Своїх казнокрадів у вишиванках посадіть, а тоді за Київ будете братися.
Нічого майдан не дасть. Бо на майдані всі ті хто Галичину на коліна поставив.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення taranjka » 04 січня 2014, 22:55

ок, нехай тобі мої погляди смішні, мені це не важливо.
не в курсі, чи є бідні президенти, але всьому має бути межа. Україна одна з найбідніших країн Європи, а президент живе чи не найбагатше в цілій Євразії. Міністри теж. Сумно, що таких як ти, так багато. Таких, які вважають себе нездатними щось змінити крім свого підїзду (а підїзд міняти ще менше хоче). Таких, що вважають нормою, що держиморди можуть красти, бо ж вони держиморди, бо то такий "неписаний закон джунглів".
а далі знов стіна. ти пишеш про опозицію так, ніби я тут їх захищаю в кажу які вони красіві :crazy: мені не подобається жодна з опозиційних партій, і я жодну з них не підтримую. і майдан тримають не вони, не вони керують.
а чим тобі майдан мішає? навіть києвляни не жаліються, а ти тут за 500 км сумуєш, що влада його ще не розігнала :crazy:

іншу частину твого "писання" коментувати не має сил і натхнення :hi:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 04 січня 2014, 23:42

Радмила написав:Покажи хоч одного президента, який бідося.

Не бідося, але в цивілзованих країнах хоч мають межу, або хоча б мають совість не показувати свої приховані доходи, а в нас не соромно виставляти напоказ свої золоті унітази.
Наприклад, в Англії парламент щороку скорочує витрати на королівську сім"ю, постійно наголошують, що вони дорого обходяться країні. А в нас депутати самі собі виділяють по 10 тис. грн на рік тільки на канцтовари. Кожному.
Як от дачі президентів, вже певно бачили всі в неті, але все одно покажу:
| +
Зображення
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2014, 23:56

Не виправдовую путіна і януковича, але не вірю, що в ангели меркель така дача.який сенс тоді брати на себе таку відповідальність, якщо на кіосках з шаурмою і то можна краще мати?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 05 січня 2014, 00:02

думаю німецькі папараці б одразу засікли куди вона їздить і як живе, це б попало у всі газети і порядні німці б її за короткий термін відправили в відставку. просто ТАМ народ вибирає , а в нас народ купляють
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей