Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення nadusha » 02 квітня 2014, 08:32

Я внезапно понял кого мне украинцы напоминают.Они-как ПЧЁЛЫ.Так же летают себе мирно, работают, пыльцу собирают, мёд производят, малышей растят. С цветка на цветок-собрал - и домой понёс. Мирные и пассивные такие. Никого никогда не трогают... Пока в ИХ улей не полезешь за ИХ добром. Они превращаются из пахарей в воинов. И каждый -по своему - боевая единица. И чем больше их атакуешь - тем больше они объединяются и защищают своих. Начинаешь резиновой палкой их бить - они начинают жалить по одному. Начинаешь их газом пытаться разогнать - они объединяются в «сотни». Ющенко - пытался пчел просто «разводить» Янукович-вор - пытался воровать мёд - рой поднялся. Путин-большой российский медведь (хотя-какой он большой) пытался улей на пасеке перевёрнуть и на себя этих «жужжащих» заставить мёд носить. Поднялись сотни со всей пасеки. И ведь не прекратят жалить пока справедливость на пасеке не восстановится-до последней живой сердитой пчелы. Так уж у них заведено. Они жалят за своих беззаветно, мчатся туда где терпят потери - сотнями, тысячами, миллионами. Они отдают жала при одном лишь укусе - не задумываясь что погибнут после укуса. А когда враг отходит весь опухший и озадаченный их единством - так же мирно продолжают своё мирное дело. Я обожаю наш народ. Горжусь тем что я - украинец, маленькая пчела из нашей пасеки-Украины. (с)Pavel Belokopytov
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Перлинка » 02 квітня 2014, 09:17

Як ви любите собі лестити.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 02 квітня 2014, 09:30

Справедливості в цьому світі нема не було і не буде.
У всіх правда відносна , в свободи, правого сектора, бізнесу,церкви і т.д
От про це ми кричатимем, що несправедливість, бо нас це не стосується, ми в цьому не замарані, а про це змовчимо ,чи покриємо.
Всюди так, навіть в США, Британії та Європі, які ми всі так любимо до яких тягнемось і мріємо прирівнятись.

И ведь не прекратят жалить пока справедливость на пасеке не восстановится-до последней живой сердитой пчелы. Так уж у них заведено. Они жалят за своих беззаветно, мчатся туда где терпят потери - сотнями, тысячами, миллионами. Они отдают жала при одном лишь укусе - не задумываясь что погибнут после укуса. А когда враг отходит весь опухший и озадаченный их единством - так же мирно продолжают своё мирное дело. 

Який тоді напрошується висновок?сенсу життя нема , гайда всі помирати за справедливість.чого дурно чекати?
Ой, вірніше вбивати.
Востаннє редагувалось Перлинка в 02 квітня 2014, 09:37, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 02 квітня 2014, 09:37

Замовником тексту про бджоли був Ющенко :ha:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Nin4ik » 02 квітня 2014, 19:01

Найпростіше: знайти винного і його покарати, якщо це не допомогло, то треба ще когось винного зробити і знову ж таки покарати... хоча причина може бути зовсім не там! причина може бути набагато ближче, ба, навіть, в своєму оточенні, в собі!
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2014, 12:30

Они-как ПЧЁЛЫ.Так же летают себе мирно, работают, пыльцу собирают, мёд производят, малышей растят. С цветка на цветок-собрал - и домой понёс. Мирные и пассивные такие. Никого никогда не трогают... Пока в ИХ улей не полезешь за ИХ добром. Они превращаются из пахарей в воинов. И каждый -по своему - боевая единица
.
Все набагато прозаїчніше.
Хто збирає пилок, виготовляє мед не піде все трощити і ломати в своєму вулику, бо розуміє, що потім йому не буде, як і де малюків ростити.
А якраз ті хто нічого не має , ні малюків, ні меду, ні пилка, ні вулика , або не мають в цьому ладу-залюбки.
Правда є ще такі, яким видається замало того що є, але переважно то мед і пилок, а не малюки.
Це, зрозуміле бажання людини, яка почувається невдахою, змести все що вже хтось побудував, зрівняти шанси, і почати все заново з білого листа, в надії , що вже цього разу все буде по-іншому.
Мої діти найменші так роблять, коли бачать що програють старшим у грі ,вимагають анулювати результати і грати заново.Але знову програють, ну якщо їх не пожаліти і не піддатись (але життя воно ж не таке, воно зовсім інше :confused: )
Востаннє редагувалось Перлинка в 03 квітня 2014, 12:38, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2014, 12:36

Я вважаю, що ніхто ні в кого не перетворюється.
Воїни то воїни, а пахарі то пахарі.
Просто першим комфортніше існувати в війні, а другим у мирі.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flash-ka » 03 квітня 2014, 14:25

десь прочитала, цитую: "Сейчас людей объединит только война против инопланетян. Тогда они поймут, что все мы - ЛЮДИ!"
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2014, 14:41

flash-ka написав:десь прочитала, цитую: "Сейчас людей объединит только война против инопланетян. Тогда они поймут, что все мы - ЛЮДИ!"

І шо це розуміння дає?
А потім людей обєднає тільки війна з інопланетянами нашої галактики ,проти інопланетян з чужої .Тільки тоді всі вони зрозуміють,що жителі однієї галактики і так можна до безкінечності.

А в чому сенс,лиш би повоювати та знайти в цьому хоч якесь благо ?
Чого ж ви тоді йшли воювати,замість обєднатись проти ,якоби попередньої влади ,не бачили в них людей ?
Чи може таки бувають виключення ?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2014, 15:10

Флешка, а ти ще не дозріла до того , щоб попросити вибачення за те, що обзивала мене в пп, хто виявився правим, а хто обманювався? :wink:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей