Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення mariana » 17 березня 2014, 00:59

Дівчата,ви думаєте Путін зупиниться в Криму? Він всіми силами буде йти далі.аж до Києва! Ця людина насправді є хвора, він думає що всесильний і чхає на думку світу, але він забув що ходить під Богом,і рано чи пізно всіх диктаторів чекає один кінець! І я погоджуюся з Dribchuk, шкода що Україна опинилась в епіцентрі, де дві сторони будуть з"ясовувати хто є впливовішим та сильнішим.. :cry:
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Sms » 17 березня 2014, 01:42

TaniaPicaSSo написав:П.С. Sms, то ти вже визнаєш, що Росія втручається у внутрішню політику України?

хіба я колись казала, що підтримую втручання Росії у Крим? :crazy:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 17 березня 2014, 02:13

Я просто згадала собі, що в нас на форумі не так давно була дискусія про те, хто виручається в Україну. Одні казали, що то ЄС і США, а інші, що Росія. І ти стверджувала, що Росія взагалі ніяк не втручається в Україну, казала доказів нема. А Крим планувався не за один день. А тепер, як ти сама кажеш, Європа тільки пальчиком махає, в той час як Путін гребе під себе все, що бачить.
Тому я спитала тебе, чи тепер на твою думку Росія таки втручається чи все ж ні?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення nadusha » 17 березня 2014, 09:28

Ми готові? Я не про людей, про державу. Наглухо закрити кордон, залити паливо в баки, негайно вирішити (за всяку ціну) матеріально-технічні проблеми, відкликати контингенти через кордон, перекинути ЗРК і літаки із західних областей на Схід і в Центр, поставити на бойове чергування ракети, захистити аеродроми Південного Сходу, завантажити оборонні заводи й привести всю наявну техніку в порядок, оперативно доукомплектувати до штату воєнного часу найбільш боєздатні частини, поставити чіткі завдання розвідці, негайно задіяти всіх розумних колишніх військових, здатних і готових допомогти, зрештою — призначити командуючого сухопутними військами. Що з цього було зроблено? За нашими даними, майже нічого. Як це назвати — недалекоглядністю, недолугістю, малодушністю, непрофесіоналізмом, дурістю? Яка різниця. До неминучого слід готуватися.

Sms, як на мене - то перелічені дії більше підпадають під захист своєї території, адекватну поведінку під час загрози від брата-сусіда. Я теж проти війни, проти кровопролиття, проти вбивств, каліцтв, сирітства... Я мрію про той час, коли все залишиться в минулому, і це буде згадуватися як поганий сон. Найбільше мені болить за тих заблокованих українських військових в Криму: здатися для них рівноцінно зраді, протистояти - нема чим (в інтерв"ю була фраза "Оборонятися наявними засобами зможемо 5-7 хвилин...")
Ще йдеться про надто невпевнену реакцію ще "неопереної" влади. Всі ми мудрі заднім розумом, але якби при перших спробах проникнення чужоземних військ була гідна відсіч (так, збити чужий військовий літак-вертоліт, що незаконно порушив кордон, не пускати, затримувати російських провокаторів),то не було б такої концентрації російських військ і не було б "хероїв"-росіян, що гордо вивішують свій прапор на українських держустановах, знімаючи синьо-жовтий стяг... Багато мудрих військових стратегів в нас є, зібрати на нараду, знайти першочергові умовномирні заходи (перекрити відразу кордон наглухо, навіть замінувати)... Хоча, може то тільки б погіршило ситуацію.
То, певно, тільки мої емоції, бо хочу вірити, що там, нагорі знають краще, що робити... Але збоку виглядає дуже невпевнено.
Ще насамкінець - колись в якійсь публікації було порівняння Росії і України з братом-переростком і беззахисною сестричкою, брат так і норовить, то за коси посмикати, то силу застосує, а мама (збірний образ країн), тільки пальчиком грозить і боїться дати доброї прочуханки (може і сама вже боїться того переростка)...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення sky » 17 березня 2014, 09:39

Я знаю точно що Кримом вони не зупиняться, бо в Крим з материка і вода і світло надходить, то сам Крим нічого не вартий
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Радмила » 17 березня 2014, 10:57

Надя, все що Ви написали було б правильним, якби не одне але. Варто подивитись, як люди святкують своє приєднання до Росії, і зрозуміти, що вони щасливі від того, що тепер будуть в Росії. Як то кажуть "насильно мил не будеш". Чи як вони пишуть: "Ви казали чемодан - Москва. Вмовили. Від'їжаємо цілим півостровом".
Думаю що нам треба це прийняти як факт і відпустити. Наданий час є багато своїх проблем. Нам треба відбудовувати свої землі. І підніматись економічно, бо дефолт не за горами. ВІдхід Криму, це найменші жертви. Якби вся країна не розвалилась. Якщо не буде, що їсти, от тоді буде страшно. Весна прийшла. Треба посівну починати. Чи дасть держава кошти на паливо с/г? В нас і так кожної весни солярка несподівано дорощала, а зараз? Мені здається, що ці питання більш актуальні.
Що до того де зупинеться Путін, то думаю це знає лише він сам, що тут гадати. Побачимо.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Dribchuk » 17 березня 2014, 11:07

Я думаю Крим не кінець. Донецьк і Луганськ також відєднаються. Ну що ж, як люди того хочуть значить так їм і треба. Ми спілкувалися з тими кримчанами, які більш-менш благополучні - мають свої будинки відпочинку, непогано заробляють, то вони проти Росії, але кажуть що пенсіонери аж кислотою плюються хочуть в Росію, свято вірять що буде їм житися як при Союзі, хліб по 10коп. Вони не розуміють що і Росія вже не та що тоді. Мені тих людей шкода.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Галина » 17 березня 2014, 11:27

В мене в Херсоні свекрухи сестра з родиною живе, то їм усім всеодно Росія чи Україна, вони навіть не в курсі, що в них російські війська є... Але якби то Путін Кримом задовільнився, він всю Україну хоче.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення олеся » 17 березня 2014, 12:13

Тут підходить вислів: апетит приходить під час їжі))))) Я не думаю що він задовільниться Кримом...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення nadusha » 17 березня 2014, 12:48

Радмила написав:Надя, все що Ви написали було б правильним, якби не одне але. Варто подивитись, як люди святкують своє приєднання до Росії, і зрозуміти, що вони щасливі від того, що тепер будуть в Росії. Як то кажуть "насильно мил не будеш". Чи як вони пишуть: "Ви казали чемодан - Москва. Вмовили. Від'їжаємо цілим півостровом".
Думаю що нам треба це прийняти як факт і відпустити. Наданий час є багато своїх проблем. Нам треба відбудовувати свої землі. І підніматись економічно, бо дефолт не за горами. ВІдхід Криму, це найменші жертви. Якби вся країна не розвалилась. Якщо не буде, що їсти, от тоді буде страшно. Весна прийшла. Треба посівну починати. Чи дасть держава кошти на паливо с/г? В нас і так кожної весни солярка несподівано дорощала, а зараз? Мені здається, що ці питання більш актуальні.
Що до того де зупинеться Путін, то думаю це знає лише він сам, що тут гадати. Побачимо.

Погоджуюсь з Вами, Радмила. Так, є люди, котрих манить могучая Росія, їх справді багато на півдні і сході. Підтримую Комаровського (Смс викладала відео), який говорить, що з ними треба домовлятись. Бракує їм свобод, повноважень у Криму - законно оформляйте запит у Київ про доцільність змін у Конституції, збирайте підписи, ініціюйте громадські обговорення, запускайте процес в правовому руслі... Зрозуміло - не під дулом пістолета!
На рахунок сходу - всі ті заворушення, на мою думку, - це вміло розіграна вистава із залученням засланих козачків-росіян, грамотно все розіграно по нотах, зіграно на протистоянні сходу і заходу, на антимайданівських настроях. В мережах багато пишуть, що готелі міст заповнені гостями-братами.
Святкують перемогу референдуму теж вкупі з братами. Але, боюсь, щоб не було "недолго музыка играла..." Перша ластівка
Перші ознаки щасливого життя у Криму: Персоналу держсанаторію вказали на двері. Бо завезуть свій, з Росії
​З держсанаторію «Україна» на Південному березі Криму повідомляють: персонал, від лікарів до прибиральниць ,зібрали окупанти та заявили, що вони і подібні санаторії Криму працюватимуть до 30 березня, а після цього – на вихід.
Про це повідомляють у соцмережах.
Завезуть свій персонал, змінять статуси санаторіїв.
Попросили також звільнити приміщення, що числяться за відомствами, в яких персонал проживає разом із родинами, бо завезеним росіянам теж знадобляться хатинки і в них теж є сім’ї.

Звідси
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Я підтримую Вас, що відхід Криму треба сприйняти як факт, але незаконний і тимчасовий. Як Скарлет з "Віднесених вітром" - "Я подумаю про це завтра", а сьогодні треба орати, сіяти. Паралельно укріпити східні і південні землі (щоб орати і сіяти не прилетіли зелені помічники). Схожий варіант пропонує британське видання, як третій можливий сценарій
Британська преса розмірковує про можливі наслідки кримського референдуму. Що робити Україні – боротися за Крим чи змиритися з його втратою? Як зупинити Путіна? Якою може бути відповідь Росії після введення проти неї санкцій?
Після референдуму
В переддень кримського референдуму британський тижневик Economist радить, що мають зробити країни Заходу та новоспечена українська влада, аби знівелювати його заздалегідь відомий результат.
Видання не має жодного сумніву, що під час цього "бутафорського" та "фіктивного" плебісциту, за яким стоїть Кремль, буде прийнято рішення про приєднання автономії до Росії.
Яким же чином можна зламати сценарій "капризного автократа" Володимира Путіна, дії якого важко передбачити?
У уряду Арсенія Яценюка є три варіанти дій, пише тижневик. Щоправда, жоден із них не є ідеальним. Перший – збройний конфлікт з Росією. Але це, вважає Economist, стане катастрофою для України.
Другий – протестувати проти референдуму та оскаржувати його результати. Проте це може відволікти нову владу від більш нагальних справ. Сценарій третій і, на думку видання, "найменш неприйнятний" – на якийсь час змиритися з фактичною втратою Криму, домовившись про виведення з півострова українських військ та про дотримання прав кримських татар.

Захід, у свою чергу, має ще рішучіше засудити дії Росії та запровадити дуже жорсткі санкції проти всієї путінської номенклатури та компаній, пов’язаних із Кремлем. А ще необхідно щедро допомогти Україні фінансово, аби вона стала дійсно демократичною та процвітаючою. Тоді, резюмує Economist, кримчани самі захочуть стати громадянами такої оновленої країни.

Вся статя тут
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість