Глобальні оголошення!

Як ви ставитеся до різних субкультур?

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Як ви ставитеся до різних субкультур?

Повідомлення Yummy mummy » 20 квітня 2011, 23:29

До різних субкультур ставлюся по різному,вот панки,репери,хіпі,металісти,рейвери і байкери-вважаю достатньо нормальними і цікавими людьми :гуд: , гопніки ,скіни :mrgreen: скоріше відносятся до криміналу ніж до субкультури :x ,
а емо взагалі інша тема, яку не розумію :dash: ...
Я колись не знала і навіть боялася(частково і зараз боюся) всіх цих "групіровок",бо ніколи не знаєш шо від них чекати,,,
Але побувавши одного разу на Кемден Тауні-це маркет де кожен другий перехожий виглядає як панк,гот, чи емо...
Одним словом місце де збираєтся величезна кількість різних субкультур і місце де можна купити магічні (галлюциногенние) гриби :crazy: і всякі цікаві штуки...
Мені сподобалося,навіть дуже :гуд: ....Люди такі позитивні,дружні та дружелюбні.,,
Виложу пару фоток,там навіть вулиці і будинки в їхньому стилі:
| +
Зображення
Зображення
Зображення

Але нажаль не всі неформали позитивні та неагресивні,більшість таки балується травками,наркотіками,водочкою або ж просто півасіком...
Але судити людей через їхню принадлежність до тієї чи іншої субкультури думаю неправильно,достатньо наркоманів і алкоголіків які навіть і нечули про ці угрупування...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 20 квітня 2011, 23:54

Але судити людей через їхню принадлежність до тієї чи іншої субкультури думаю неправильно

а що тут хтось когось вже встиг засудити?
чи хтось писав,що вони погані люди?

достатньо наркоманів і алкоголіків які навіть і нечули про ці угрупування...

згідна,що достатньо,у багатьох людей є шанс захопитись наркотиками чи алкоголем,але в межах субкультури це не шанс,а гарантія 99 %
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 20 квітня 2011, 23:56

а я от щойно про емо прочитала - майже як я, тіки я не маю стрижки моднявої і чорне з рожевим не ношу :?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 21 квітня 2011, 00:03

а як ви думаєте оця краса представник якого руху?
| +
Зображення
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 21 квітня 2011, 00:10

Перлинка написав:Цитата:
Але судити людей через їхню принадлежність до тієї чи іншої субкультури думаю неправильно

а що тут хтось когось вже встиг засудити?
чи хтось писав,що вони погані люди?

А я й не кажу,що хтось тут когось засудив :? ,просто частіше замічають випившого байкера ніж просто алкоголіка...
Перлинка написав:згідна,що достатньо,у багатьох людей є шанс захопитись наркотиками чи алкоголем,але в межах субкультури це не шанс,а гарантія 99 %

99% це не гарантія,а вирок...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення гра з вогнем » 21 квітня 2011, 00:11

весілля готів
| +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 00:53

Дівчата,почитайте звідки ніжки ростуть у всіх цих субкультур ,про їхні ідеї засади чи шо
що несе музика в якій вони кохаються, яке смислове навантаження мають тексти пісень в перекладі ,символіка
І що в тому хорошого?До чого призводить їх наслідування?Та хай вони хоч мільйон раз посміхаються,практично всім притаманна депресивність,хіппі на приколі,але хто затіяв сексуальну революцію як не вони?Растомани веселі ,але лиш під травкою-без неї також депресія.
Одним словом місце де збираєтся величезна кількість різних субкультур і місце де можна купити магічні (галлюциногенние) гриби :crazy: і всякі цікаві штуки...
Мені сподобалося,навіть дуже :гуд: ....Люди такі позитивні,дружні та дружелюбні.,,

Yummy mummy
ти мене дивуєш,народ нахапався грибів і'' всяких таких цікавих штук'',а ти тішишся що вони позитивні

а ти знаєш що ці позитивні й усміхнені ,можуть за три рубля замочити,якщо не матимуть на гриби?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 21 квітня 2011, 00:55

фотки гарні. Але такі вже ті молодята молоді, шо капець. Та і вирази обличчя у них неготичні зовсім, а такі, як у всіх наречених.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Yummy mummy » 21 квітня 2011, 01:21

Перлинка ну не можна за всіх так говорити,я сама не відношуся ні до однієї з субкультур і ніколи не відносилася, і взагалі не бачу в них нічого цікавого особисто для себе..
знаю що більшість таки дійсно тащится або після травки або після грибочків,і що не всі вони адекватні люди,,,,Але знову ж таки не всі, і не завжди в субкультурі діло....
Перлинка написав:Yummy mummy
ти мене дивуєш,народ нахапався грибів і'' всяких таких цікавих штук'',а ти тішишся що вони позитивні

а ти знаєш що ці позитивні й усміхнені ,можуть за три рубля замочити,якщо не матимуть на гриби?

а вот в нас на базарі ні грибочків немає,ні великої кількості субкультурщиків -а буває страшно :scare: --злі,агресивні, в кожного п"ятого скляні очі....І часом 3 рублів не треба- а вбити можуть....
Все дуже індивідуально і залежить від особистості....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Marta » 21 квітня 2011, 02:06

Я відношуся нормально до різних субкультур, поважаю самовираження як таке, і дійсно зачасту- це талановиті і цікаві люди.
От Перлинка, ти кажеш, що в них майже у всіх депресивний стан. Правильно, бо люди талановиті із широким кругозором, іншим баченням- вони зачасту багато думають, в них розвинений і багатий внутрішній світ, вони шукають себе, і депресивні стани- то не дивина в таких людей (творчих, не таких, як всі).
Вони починають шукати себе, виражати, і знаходять однодумців, людей, які їх розуміють, часто відносять себе до тої чи іншої субкультури. Багато хто, шукаючи себе, може належати до тої, а потім до іншої субкультури, хоча от хіппі і скіни- то два протилежних поняття, не думаю, що можна перейти від того до того.)
Але, з іншої сторони, я погоджуюсь з тобою, що субкультура- то вже не САМОвираження, то підкорення правилам субкультури, а то вже також рамки, і ти стаєш тою самою "масою", тільки в субкультурі. )
Чого я не люблю- то це скінів. Бо мій світогляд схожий до хіппі, я не розумію расизму і великої любові саме до своєї нації і таку агресивність до іншої...
Також не подобаються на даний момент готи, сатаністи, металюги, бо то все "морок")), хоча раніше також слухала рок, носила чорне і браслети з шипами)), хоча то було саме вираження, я не була ні в якій субкультурі.
Найчастіше то все приходить в 14-15 років, коли дитина стає дорослою, почувається вже самостійною, проте дуже самотньою, і постійно питає в себе :"Хто я ?",
А от коли поза 30 приходять до котрогось напрямку- то вже обдумано і серйозно має бути...) :tipok:
Я думаю, от на рахунок дітей, не варто забороняти себе виражати, адже не обов"язково це алкоголізм і наркоманія, бо в такому віці і так дуже виражене відчуття, що тебе не розуміють, особливо батьки, а як заборонити-то дитина ще більше замикається, озлоблюється, і таки робить своє, просто батьки нічого не знають,
так що краще знати і непомітно контролювати.)
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість