Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення Natalinda » 30 грудня 2014, 00:29

Оці розмови про зміни для мене дещо смішні часом...... я наприклад несмітила практично ніколи, на усяких типу пікніках збирала чуже сміття. Нажаль не користувалася знайомствами, бо все мені було незручно напрягати інших ...... ну правда не дивилася чиє виробництвона товарах....
Куди змінюватися?
Дуже хочеться кращого, але в мене особисто чим далі - тим меньше віри у те краще :sad:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення zhuchka » 30 грудня 2014, 21:42

ну бачите, ви вже давно свідомі. не скажу, що і я колись смітила, але ж багато людей так не робили. А зараз починають, хай це дрібниці, але все починається з чогось маленького.
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: донечка Марічка

Повідомлення Радмила » 30 грудня 2014, 21:43

Смішно і сумно читати. Коли рік тому ми писали, що від кожного залежить багато, то ніхто не хотів слухати. Невже для того щоб це зрозуміти треба було розвалити всю країну?
Як каже Наталінда, я завжди так жила.

І ще люди добрі, якщо годуєте овечок на площі, то не кидайте там же кульки, бо з'їдять та здохнуть. Сьогодні ледве встигла витягти з морди в однієї з овечок кульок, що хтось кинув їм у вольєр.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Natalinda » 30 грудня 2014, 22:22

zhuchka написав:ну бачите, ви вже давно свідомі

так от вже не раз сиділа і думала що робити мені далі :confused: далі залишатися такою? до цього часу користі з цього було досить небагато(((( ба, навіть почалася війна :cray: Сьогдні ще 6 хлопців загинули :impossible:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення taranjka » 30 грудня 2014, 22:33

і я свідома, і моя сімя - не смітили, чесно жили, хабарів не давали. таких багато, але при владі таких мало, в тому й проблема. як зробити, щоб вибрали чесних - не знаю. мали шанс - більша половина прийшли ті ж самі. надія - що почнуть впроваджувати зміни системи, яка б поставила дорівнюю між злочином і покаранням. бо в нас зараз стоїть знак більше\менше - залежності від суми грошей в кишені.
я вірю, що зміни починаються з себе, але не вірю в всенародне прозріння :sad:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sms » 31 грудня 2014, 07:20

Кожен українець заплатить 700 гривень за те, що 64 тис громадян набрали валютних кредитів
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення droksanka » 31 грудня 2014, 13:04

taranjka написав:і я свідома, і моя сімя - не смітили, чесно жили, хабарів не давали. таких багато, але при владі таких мало, в тому й проблема. як зробити, щоб вибрали чесних - не знаю. мали шанс - більша половина прийшли ті ж самі. надія - що почнуть впроваджувати зміни системи, яка б поставила дорівнюю між злочином і покаранням. бо в нас зараз стоїть знак більше\менше - залежності від суми грошей в кишені.
я вірю, що зміни починаються з себе, але не вірю в всенародне прозріння :sad:

Мама колись (десь у 4 роки) заставила мене підняти папірець від цукерки, який я кинула на вулиці в болото і довго нести до наступного смітника. З того часу я завжди все сміття викидала у смітник. Мене виховували у патріотичному дусі. І слова "все залежить від тебе" завжди мали для мене неабиякий зміст. Я в шкільні і студентські роки завжди була активним членом суспільства. Зараз вже другий декрет підряд. Я досить скептично ставилася до сучасної молоді: маю наувазі учнів старших класів, студенство. Але за останній рік я прозріла! Мені до них далеко!!! Багато в кого ментальність не змінилася і не зміниться, але сучасна молодь здатна зробити багато кардинальних змін. Ще пройде кілька років і люди, які були при владі за всіх часів остаточно відійдуть.
Я бачу, що вже зараз у Раді не так легко пропихати пролобійовані закони навіть парламентській більшості. Бо є люди, які не мовчать! І чим далі тим зробити це буде складніше... Зміни є і вони - невідворотні! Але кожен із нас навіть у декреті може долучитися щоб прискорити їх. Хтось може в"язати шкарпетки, хтось - накти тісечок для благодійної ярмарки, хтось писатиме листи невідомому солдату, щоб підтримати його а хтось щодня молитиметься, щоб ці зміни стали можливими. Кожен внесок важливий!!! Борімося - поборемо!
Зображення
droksanka Офлайн

Добре орієнтуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 93 раз.
Подякували: 38 раз.
Діти: Макарій-Іван, Антоній-Іван

Повідомлення Ulkanet » 31 грудня 2014, 15:48

не знаю про яке студенство ви пишете, але я живу біля ТНЕУ і його гуртожитків :crazy: і щодня спостерігаю їх ментальність. от зараз канікули - то хоч спокій. а коли навчання - то просто капець. в нашому домі є магазин/кафе - так всі студенти пруть в той магазин на перерві і після пар. в кафе є туалет і в корпусах ТНЕУ також, але ж ні - вийшовши з магазину вони всі йдуть за гір і там справляють нужду і дівки і хлопці. так що за останні 2 роки я вже багато надивилася тої "культури". А після пар - то постійно і пянки - і знову всі за кут: пісяти, какати і бекати :bad: :bad: :bad: я вікна не можу відкрити, так смердить. Я вже задралася щотижня поливати там хлоркою. :ireful:
на роботу я йду біля гуртожитків, не по трасі, а нижньою дорогою - то вже не одноразово нам на голову летіли різні речі. :dash:

то де ж та свідомість??? де та гідність???? де та культура??? люди!!!!! :cry:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Радмила » 01 січня 2015, 02:11

З Новим Роком Україна. Хай 2015 принесе тобі мир.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Natalinda » 02 січня 2015, 00:16

Sms написав:Кожен українець заплатить 700 гривень за те, що 64 тис громадян набрали валютних кредитів

Оці валютні кредити для мене завжди були загадкою :confused: а ще більшою загадкою є те до чого тут ті - хто таких кредитів не брав :dash:
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей