Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Sms » 29 листопада 2013, 19:05

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
власне іншого я не чекала. Дуже шкода. Однак маю визнати, що революція має бути підкріпленна фінансовими вливаннями. І ніякі студенти, ніякі робітники без матеріальної підтримки революції не зроблять. Те саме стосується і Києва
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Радмила » 29 листопада 2013, 20:52

taranjka написав:а ти колись стояла за свої переконання?

Я не стояла за свої переконання, але я добилась того щоб сусід не палив у підїзді, хоча це багато чого мені вартувало. Я добилась, щоб не ставив машину під підїзд, а ставив де є місце для парковки. І в нас тепер тільки приїжі таке роблять. А свої бояться, бо знають, що будуть мати скандал. І до речі я вимагала лише те, що вимагає закон: не можна палити у підїздах і паркувати авто блище 5 метрів від смітника. А вони блокували і підїзд, і смітник, і ті хлопці, що забирали сміття, тягнули його через пів двору.
Я не ходжу на площі, бо вважаю, що треба почати з себе. Я вчу своїх дітей культури і моя дитина не кине сміття на землю, а шукатиме смітник. Чоловік пройшовся по поверхах і пояснив, що викидати не можна окурки у вікно, бо це пожежонебезпечно.
Я знайшла інформацію про пільговиків, і не промовчала, а виклал її на загал і написала листа до шеф-редактора.
Це моя громадська позиція і я не вважаю її пасивною. А часом занадто активна, бо там де інші пройдуть і зроблять вигляд, що то не їх справа, я зжену і тих хто палить і випиває з дитячого майданчика. І пляшки заставляла хлопців 20-річних з трави підняти (ті що вони туди закинули). І на майданчику дитячому скло збирала, бо там діти граються.
Просто кожний по різному розуміє, що значить бути свідомо активним. Хтось пішов, покричав і забув. І живе як живе, і на владу нарікає. А хтось кожний день старається зробити той світ хоч трішечки кращим.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення flower » 29 листопада 2013, 21:09

Радмила Молодець! Не всі такі, що
Радмила написав:пішов, покричав і забув. І живе як живе, і на владу нарікає.

А є і такі
Радмила написав:А хтось кожний день старається зробити той світ хоч трішечки кращим.
але і на майдан вони пішли!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Радмила » 29 листопада 2013, 21:11

Прочитала статтю СМС. Нарешті з'явились тверезодумаючі люди.

"Я ніколи не поїду за кордон. Я буду працвати тут. Я не буду робити це необдуманими рішеннями, лозунгами, які нічого не несуть. У нас не буде нації, якшо ми вчитимемо лише англійську мову і програмування, аби їхати в Америку чи в Китай. Бо тоді на нашу землю приїдуть китайці. Перспективу ми маємо собі зробити самі. Навіть якби вчора підписали асоціацію – то нічого б не змінилися. Такого не буде, щоб зникла корупція і всі перестали смітити на вулицях. То довгий шлях"

Значить майдан був не даремно. Тепер тільки до роботи.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення westa » 29 листопада 2013, 21:24

Ми сьогодні не змогли прийти на дитячий майдан :sad:
Вже були в дорозі , коли подзвонили і викликали на роботу. Все затягнулося і ми не встигли. Ось так.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Перлинка » 29 листопада 2013, 22:39

чи тим хто за хлібом і одягом в чергах стояв ночами бо не було що купити

Я за Європу ,звісно були такі часи за союзу шо й з голоду вмирали ,але в 80-тих мій дідо,звичайний селянин хлібом худобу годував.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 30 листопада 2013, 00:46

Слухайте ,а вам подобається робити щось,якшо завідома зрозуміло ,що це безтолково?Тут буде Європа,хіба як в Росії закінчиться нафта,або коли ця нафта стане нікому не потрібною.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 30 листопада 2013, 10:10

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

майдан розігнали - близько 2 000 силовиків проти кількох сотень мирних демонстрантів. десятки побитих, десятки затриманих.

так, звичайно добиватися шоб тобі в підїзді не смерділо дуже важливо :aplo: :aplo: :aplo:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення flower » 30 листопада 2013, 10:17

То це нормально? Законно? Жах... У нас скоро і муха не пролетить без дозволу Яника.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 30 листопада 2013, 11:05

відео розгону. коли беркут бив всіх підряд, заганяючи в кутки, дітей (а в більшості там були студенти) рятувала міліція, яка розсувала щити і допомагала тікати. вони самі були в шоці з того, що відбувається...
phpBB [video]

ще до початку мітингів дивилася фільм про 70-ті роки в Німеччині, там страйк розганяли кийками і били всіх підряд, вразило. ніколи не дуитисмала, що таке може повторитися.

хіба позиція - я буду робити тільки те, що вмію, починати з себе і робити навколо себе і не є та "хата скраю"? Радимила, ти стільки написала, що ти зробила, так, ніби ніхто крім тебе не починає з себе. ти не знайома з тими, хто стояв на майдані і уявлення не маєш, що вони роблять в повсякденному житті, але для тебе вони вийшли тільки "покричати".
ІМХО, але це все було не даремно, хоч з багатьох поглядів виглядає як карнавал
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей