Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Anjuta » 02 березня 2014, 16:35

Lenysa написав:анічка, ти мене трохи заспокоїла, але надіємось, що будуть йти добровольці

надіємось, що все мирно налагодиться, бо як ні....воювати точно не дозволю......досить що бабці все життя сухарі сушили про всяк випадок і згадували війну зі сльозами......
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Natalinda » 02 березня 2014, 16:38

Lenysa написав:тоже не знає))))) :hi: :dash: :dash: :dash:

Мда і смішно і грішно(((( А де він взяв того квитка?
Обмежено здатний це справді той кого на передову не пошлють, ну так мені тато каже. Ті що по віку не проходять, все одно їх можуть викликати, бо в армії служили і навики мають певні, то вони організовуватимуть роботу на місцях.
Так що ваш чоловік може не переживати дуже сильно, першим ділом мають йти ті хто підтримував і підтримує майдан((((((( А на Заході таких досить.....
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення олеся » 02 березня 2014, 16:48

Мені знайома казала що в її чоловіка теж таке пише в квитку то їй пояснив так що на війну в разі чого викликають а в мирний час на навчання ні, але там ніби можуть бути обмеження по зброї........
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Semka » 02 березня 2014, 16:48

Перлинка написав:перший мій допис на сторінці

перечитала
або неуважно читала раніше, або забулося((((((
і оце вкотре обдумую, ну ж і серед політиків мали бути люди, яким в голову приходили такі думки...... закрадається думка що ми ще багато чого не знаємо(((((
І страшно слухати представників духовенства, мало хто говорить адекватно і відповідно до заповідей, або я погано заповіді знаю

мій чоловік готовий йти куди скажуть, а мені страшно(((( і це нікого не обходить((((
Semka Офлайн

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 16:49

Lenysa написав:анічка, ти мене трохи заспокоїла, але надіємось, що будуть йти добровольці

Як майдан зачинали, то добре. А як їхати, то в мене діти малі, то що. А як воювати, так хай добровольці їдуть.

Хай їдуть всі ті хто цю кашу заварив в Україні. Жили погано, але ще так з 20 років би прожили. І люди були б живі. І війни не було. Так ні погано Вам жилось. а тепер сидите за чоловіків трясетесь. Сидіть трясіться. Бо в цьому є Ваша вина. Армії не має. Зброю розтягнули. Будуть патиками воювати. А через Вас, маю тепер всі відгрібати. І діти, і старі. Всі через ваші амбіції тепер постраждають.
І попереджали ми Вас. І пояснювали. Ні були гонорові. Де ж тепер Ваш гонор?

Мені байдуже де буде той Крим і Донбас. Хочуть в Росію, хай відєднуються. Я хочу, щою бомби не кидали, і в дітей тато був живий.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення sky » 02 березня 2014, 16:54

Обмежено придатний в мирний час, а в військовий час придатний!!!! Треба молитися щоб не почалась війна бо всім буде не солодко, і на передовій і в нас в квартирах! Ось чула слухи що дитячих грошей не буде приблизно пару місяців, таке саме і з зарплатами державників!!!! А як жити???? Ось вам і Європа і Євромайдан!!!!
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Semka » 02 березня 2014, 17:03

sky але ж справді, якщо оглянутися назад - то до цього йшло((((
Молитися тим - хто не підтримував і не підтримує майдану, а тим хто за - згадувати чого вчили в армії :cry:
Нажаль Радмила права, і ті хто не підтримував майдану з самого початку мають моральне право незявлятися у військомат
Semka Офлайн

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 17:06

Моральне? А реальне? А реально мого чоловіка як офіцера запасу призвуть одним із перших. І відмовитись він не може.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення sky » 02 березня 2014, 17:07

Ось про що я говорю, що такого поняття як не пущу чоловіка не буде, це не дитячий садок, всі підуть!!!!!!
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення nadusha » 02 березня 2014, 17:13

Радмила написав:

Мені байдуже де буде той Крим і Донбас. Хочуть в Росію, хай відєднуються. Я хочу, щою бомби не кидали, і в дітей тато був живий.

А Путін так не хочуть! ВОНИ (Путін) хочуть показати де ваше і наше місце і використовують силу, брехню, дезінформацію і все інше. Захапають Крим - мало, захапають Південь і Схід -мало, а там і до вас-нас доберуться - це питання часу... Не ми з вами об"єднували Україну, щоб таке писати і думати.
Треба буде - будуть наші чоловіки захищати нас-вас, я свого під спідницю ховати не буду...
Вірю, молюся, що ситуація стабілізується! Як на мене, то добре, що деякі військові частини зупинили окупантів, не здали зброї, не допустили їх на свою територію.
Страшно - вмикайте Марсель - і плачте, як вам зле в Україні, нагнітайте обстановку далі, гавкайте на всіх, дразніть - нікому від того краще не буде...

Декілька статей
Кравчук "Мне 80 лет, но я возьму оружие", - заявил он.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Российский "Первый канал" рассказывает о беженцах в Россию, показывая очереди на украинско-польской границе

Опубликовано видео автобусов, на которых российские боевики вторглись в Харьков

У зв'язку з рішенням РФ про введення своїх збройних сил на українську територію, Україна має право зупинити виконання будь-яких своїх зобов'язань за двосторонніми договорами з Росією, зокрема щодо тимчасового розміщення Чорноморського Флоту Російської Федерації на території України.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей