Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення Радмила » 22 серпня 2014, 09:05

erinaceus написав:Радмила Ні, не читала. А ви? Але в поглядах Бандери знаюся. Постать безперечно неоднозначна, як і всі інші постаті в історії України. І Хмельницький, і Мазепа, і десятки інших. Попри весь його радикалізм, деякі ідеї Бандери заслуговують на увагу. А щодо цитат, усіх художніх творів усіх на світі письменників теж неможливо перечитати, але ж їх цитують :wink: І Достоєвського, і Екзюпері, і Шекспіра. Так що це не показник.

А я читала. І Бандеру і Шекспіра, і Достоєвського, і Екзюпері, а також багатьох інших класиків та письмеників минулого і сучасного. Почитай їх. Ти багато для себе відкриєш.
Цікаво чи то тепер така стала шкільна програма, що вже замість класиків, лише Парфюмера діти читають. Власне , навіщо нам класики. Краще хай буде Гарі Потер. Неграмотним народом легше керувати.(Ну це так роздуми в голос.)
Варто цитувати те про що ти знаєш.

Щодо Бандери, то моя думка про його праці , що це марення, які небезпечні для суспільства. І власне багато того, що відбулося зараз є настановою в його працях. І якщо розглядати процеси в Україні, то видно, що це його послідовники , спонсоровані заокеанським друзями замутили переворот. Ні для кого зараз не секрет, що були військові табори радикал-націоналістів. скільки грошей вклалось в "Україна вставай" і інші акції. Суспільну думку роками ліпили. Щоб було підгрунття для так званої революції. Власне 1 етап за Бадерою.
1, 2 етапи революції по Бандері можна сказати що відбулись. А далі, далі те що і варто було чекати. Власне Росія не чекала втілення третього етапу. Думаю в них теж є ті, хто читали ці праці і знають куди наші радикали дихають. І що планують.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення erinaceus » 22 серпня 2014, 14:20

Перлинка О, я бачу ви знавець української мови. Вітаю! Я сама філолог, тому не треба мене вчити. До речі, інтерпретація пишеться через дві "е". Це так, для замітки.
Щодо війни, то у всеукраїнському масштабі її поки нема. Тих, кого не призвали, чи хто не пішов добровольцем, війна на Сході поки не сильно торкнулася. Запитайте у своїх бабусь чи прабабусь, що таке війна. Коли бомблять хати, все горить, люди залишаються абсолютно без нічого, хлопців забирають у концтабори. Була би така війна на нашій території, ви би на форумі не сиділи.
Картинка Радмили теж схожа на гасло, чи може ні? :wink:
Радмила Ви знаєте, і я читала багато. Не тільки ви такі розумні. І не треба переходити на персоналії. Ми з вами особисто не знайомі, тому не треба судити про мій розвиток, ок? А взагалі, якщо вам так далекі погляди Бандери, то чому ж ви читали його праці? Щоб потім похвалитися? Вітаю!
Ви ще скажіть, що апельсини під час Помаранчевої революції американці чимось накололи :ha: Бачу, вам таки більш близька матушка-Расея...
А взагалі, мій найперший допис був ні не про Майдан, ні про АТО, а про те, що варто сподіватися на краще і вірити у світле майбутнє для своєї країни. А якщо вам всім тут так погано, то чого ж ви досі тут живете?! Кордони всі відкриті. Можна їхати у будь-яку країну світу і будувати нове життя у цивілізованій країні. Успіхів!
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Радмила » 22 серпня 2014, 15:09

Я читала Бандеру, бо дуже хотіла знати, що ж такого написала ця людина, що це так хвилює націоналістів. Зрозуміти, що відбувається навколо, звернувшись до історії.

І щоб розуміти це треба не лише дивитись новини, а і аналізувати ситуацію в світі. Бачити ті процеси, які спричинили всі ці події. І те кому насправді вигідно.

Під час війни теж не всі міста бомбились, але це не означає що війни не було. Скажіть людям зі Сходу, що війни не має, скажіть матерям, які гроби отримали замість синів, що війни не має.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Naya » 22 серпня 2014, 15:32

Щодо майбутнього....тема ж так називається?

Тільки сухі цифри, та й в цій статті ще багато чого не згадано. Здобульцям, щоправда цифри мало що говорять, бо вони думають не логікою, а емоціями. Та все ж...порадійте здобуткам
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

А там і "зима близко"....
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2014, 16:30

erinaceus написав:Перлинка О, я бачу ви знавець української мови. Вітаю! Я сама філолог, тому не треба мене вчити. До речі, інтерпретація пишеться через дві "е". Це так, для замітки.
Охолонь,тебе ніхто не вчить,а пояснюють,що ти сказала не те ,що мала на увазі.
Або сказала,те що хотіла сказати,а потім замість визнати помилку,як будь-яка слабка людина, стала викручуватись.
А за замітку дякую,тільки я не почервоніла :ha: ,на звання філолога не претендую.
Головне ,що ти зрозуміла ,яке слово я хотіла написати ,а що ти насправді мала на увазі принймні декілька людей не здогадалось .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2014, 16:33

Слухай,ти тут вимагаєш не вчити тебе і на особистосі не переходити ,а сама все це робиш.
То по якому ?Або тримайся і не чини так,якщо вважаєш,що це погано і не гідно ,або чим ти краща?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2014, 16:37

Запитайте у своїх бабусь чи прабабусь, що таке війна. Коли бомблять хати, все горить, люди залишаються абсолютно без нічого

Запитай у жителів донбасу ,вони тобі скажуть є війна ,чи нема,бомбляь і все горить,чи ще поки не дуже.
А ,я ж забула,по Бандері то не українці ,не наші ,нам яке діло до них,головне землю рідну повернути.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 22 серпня 2014, 16:37

erinaceus написав:Лиш би не було війни... Як казав Бандера, коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб.

Поверхнево перечитавши я не вдавалася в суть написаного... А тут вияснюють... Перечитала ще раз. Дійсно якщо обираєш перше то тоді з другого людина яка не хоче війни обере все ж хліб...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2014, 16:39

хлопців забирають у концтабори

так,війни нема,хлопців забираюь не в концтабори ,а на передову ,через три дні після вручення повістки ,голими босими та беззахисними ,а ше через пару днів в труні привозять,то ,звісно ,краще ніж концтабір
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2014, 16:53

Ви ще скажіть, що апельсини під час Помаранчевої революції американці чимось накололи :ha: Бачу, вам таки більш близька матушка-Расея...

Мені близьке життя ,здоровя та безпека ,не тільки мої,мені дуже шкода людей ,невинних людей ,жінок дітей і взагалі всіх обманутих їхньою пропагандою,нашою ,які щоденно гинуть пачками і ніхто їх вже не рахує.А могли би ще жити довго ,так як ти собі плануєш пожити ,а може ще й довше.
От паріоти наколотили ,а вони заплатили ,не соромно ,совість не мучить,як ночами спиться?
Чи знову винний,путін ,якби не він ,то всьо було би добре .
А то шо він є ,ніхто ніби не й знав,амнезія на два місяці напала
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість