Глобальні оголошення!

Суд над Тимошенко

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Суд над Тимошенко

Повідомлення Перлинка » 25 червня 2011, 08:31

Alisa написав:Тимошенко треба тікати з країни на якісь острови, поки для неї все погано не скінчилося :tipok:

мені здається що якби вона була просто бізнесменом,то так і вчинила б

взагалі її не можу зрозуміти,маючи такі статки ,нашо тобі жінко та політика,життя у стресі 24 год на добу,напевно вона вже залежна адреналінщиця :? ,а на острові як з цим жити :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Alisa » 25 червня 2011, 08:36

Влада - це наркотик міцніший за гроші :)

А може, це черговий спекталь і ніякого реального ув*язнення їй не світить.
А може, її пасуть спецслужби, і злиняти на острови не так вже й просто.
А може, в неї комплекс Жанни Дарк і залежність від думки світової спільноти.
А може... А може... А може :lol:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Перлинка » 25 червня 2011, 08:48

ЗІрка написав:не дивилася. не цікаво... хто - кого, черговий раунд? шо ж, до Юлі знов приковані наші погляди, та чи варто? :o
мені би хотілося забути і її гламурну політичну пику (про тих, що нині "правлять" то взагалі нема мови)
:istereka: :niger:

я не маю до неї такої ненависті ,і сліпого зхоплення не маю

вважаю що з двох зол краще менша

просто засмучує цей бєспрєдєл
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 25 червня 2011, 08:55

Alisa написав:А може, це черговий спекталь і ніякого реального ув*язнення їй не світить.

впевнена ,що ні,все інше допускаю

уявіть собі що її впіймали перевдягненою,замаскованою в якомусь аеропорту

тоді точно засасдять і аргументом буде що на злодієві шапка горить,а так вона ще має шанс поборотись,і навіть з часом вийти переможцем,бо рейтинги її як мучениці зростають,світова спільнота в такому випадку також може вступитись
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 25 червня 2011, 09:21

Може, й не спектакль, дуже вже всіх дістала ця жіночка :)

П.С. Все йде до того, що на наступних виборах буде бюлетень з одним альтернативним кандидатом ;-)
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Ludmila » 25 червня 2011, 10:02

Я так зрозуміла, що предметом розгляду кримінальної справи є газові угоди з Росією, які були підписані Тимошенко як прем'єр-міністром. Цікаво, а чи є "вигіднішими" для України і нас з вами, зокрема, ті газові угоди, що укладені не так давно теперішнім Урядом? :o А судді, який слухає цю справу можна тільки поспівчувати, ні для кого не секрет під яким він тиском зараз.
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення eney » 25 червня 2011, 10:36

як на мене шо влада, шо опозиція- одні других варті, юля при владі- яник поганий, яник при владі- юльку гноблять. тільки нам з вами від того з кожним разом все гірше та гірше. а взагалі ваша влада саранча- вони б з високорозвинутої країни за 2- 3 роки б зробили бідосю!
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення oksana.tesliuk » 25 червня 2011, 11:46

А мені з тої всьої справи найбільше імпонує воментар Посла ЄС Жозе Мануель Пінту Тейшейри:

"Я не можу давати політичну оцінку цій справі, але умови, в яких проходить розгляд, нелюдські", - сказав він після виходу із залу судових засідань Печерського суду. :lol: :lol: :lol:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення eney » 25 червня 2011, 14:04

oksana.tesliuk, а ті умови шо вони створюють(політики не залежно від партії, всі вже при владі були) звичайним людям - людські? коли починаються вибори і вони подають довідки про дохоти то аж смішно, з їхніми зарплатами вони б не змогли вчити свої чада в самих престижних вузах світу! ніодна б душа не купила сумочку за 20тис зелених зайців, чи 60 костюмів (дизайнерських). не кажу про віли, яхти, машини... позавчора їздила в село, 38 км від тернополя, сльози на очі, коли бачиш бабую яка тягне вязку патиків(більшу за себе значно), бо зимою палити чимолсь треба, хіба вона заслужила всього цього після стількох років пахання ??? особисто я при першій нагоді хочу поїхати звідси, в країну де мені дозволять чесно працювати, де я буду платити податок(людський), а заходячи в магазин позволю купити всі необхідні продукти, а не вибирати!
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення krapk@ » 25 червня 2011, 16:35

Alisa написав:Може, й не спектакль, дуже вже всіх дістала ця жіночка :)

кого всіх? Мене не дістала, я навпаки, дуже тримаю за неї кулаки. Я не фанатка Тимошенко, але на мій погляд те що зараз відбувається в країні, то взагалі жесть. Саме коли вона була при владі, і я і мої батьки жили і харчувалися набагато краще. Кредити могли взяти і віддати і відпочити нормально. Зараз ж всі гроші тратимо фактично на харчування.
Alisa написав:П.С. Все йде до того, що на наступних виборах буде бюлетень з одним альтернативним кандидатом ;-)
-а ось це 1000%, вони знають, що все рано чи пізно закінчеться виграшом для неї-бо те що для них збиток то для людей поміч, але одна мета-недопустити до виборів. Дуже бажаю щоб їм це не вдалося. Щодо газу, то це ж не для населення той газ, для нас вистарчає того який ми самі видобуваємо, то все для промисловості, великого бізнесу. Того чого ціни ростуть, взагалі неясно. А тоді коли були ті угоди, то взагалі б наша промисловість лишилася без газу, якби не Тимошенко. Та і взагалі де тоді був президент наш любимий??? Все що він казав і зараз каже, що всі біда України це тимошенко. Ну, справжній мужчина.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей