Глобальні оголошення!

Як ви ставитеся до різних субкультур?

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Як ви ставитеся до різних субкультур?

Повідомлення гра з вогнем » 19 квітня 2011, 19:25

ЗІркаа розкажи про хіпі? бо у мене хіпі асоціюються з невимитою шведською сім'єю :crazy:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 19 квітня 2011, 19:33

Не те щоб погано,швидше з співчуттям і пересторогою,переважно зранені,закомплексовані люди ,які шукають себе,істину ,Бога там де їх нема .Це хибний шлях,я б не хотіла щоб мої діти навіть тимчасово на нього ступали.Тому мене не тішить що ці субкультури існують і невідомо як і в шо з часом можуть перерости.

lore1ei написав:
happymami, але все одно з гопами, з їхніми панятіями типу хто самий реальний, або хто вчора найбільше обстругався чи найцицькатішу тьолку завалив, сємками, матами, то ніхто не зрівняється!!!

дуже цікаве порівняння,а що третього не дано?нормальних молодих людей які ні туди ні туди не відносяться не буває?Хіба хтось казав що добре бути гопом чи краще бути гопом?мова ж не про них.

Я вважаю,що ця неформальність будь якої субкультури сама шо ні на єсть формальна ,їх можна впізнати ,розпізнати по зовнішньому вигляду звичках,притаманним рисам,а це вже певні рамки,форма.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 19 квітня 2011, 19:41

а я субкультуру розумію ширше :) і не бачу нічого поганого. до прикладу пласт чи сум - теж субкультура :)
ми з вами на цьому форумі теж можемо вважатися субкультурою. недаремно сектою обзивають :grin: :grin: :grin: а все тому, що у нас наразі є певні правила, звички, норми спілкування. напевно багато хто б хотів мати футболку з написом чи логотипом форуму, щоб всім "похвастатися" та показати свою приналежність до спільноти мамусь.

якщо моя дитина зацікавиться якимсь напрямком чи захоче відчути і демонструвати свою приналежність до якоїсь соціальної групи, я нічого не матиму проти, якщо ця група діятиме в певному морально-етичному просторі.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 квітня 2011, 19:52

гра з вогнем написав:ми з вами на цьому форумі теж можемо вважатися субкультурою. недаремно сектою обзивають :grin: :grin: :grin: а все тому, що у нас наразі є певні правила, звички, норми спілкування. напевно багато хто б хотів мати футболку з написом чи логотипом форуму, щоб всім "похвастатися" та показати свою приналежність до спільноти мамусь.

цікаво що це все написала асоціальна істота :lol: :lol: :lol:

я не люблю ніяких логотипів і ніякої приналежності ні до яких субкультур та організацій ,ніяких футболок мати не хочу.
Якщо я і вхожа в якийсь колектив,це тільки тому що його правила та звички крдинально не різняться з моїми.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 19 квітня 2011, 20:34

о, то я була (та й є напевне) "зранена,закомплексована людина ,які шукають себе,істину ,Бога там де їх нема ". гм, навіть не помітила :omg: :omg:
і нігті чорні були, і штани з матньою до колін (доречі були дуууже зручні коли ходила з пузіком), і ланцюг на поясі, і з байкерами каталасі, і на готі паті була і панк-концерти... :dance: :dance: :dance: правда до якоїсь окремої субкультури не відносилася. і музику різну слухала і читала різне... і не думаю шо в тому всьому втратила себе. а шукати себе продовжую і зараз, при чому вважаю це частиною мого розвитку :kiss:
те шо неформали закомплексовані люди :lol: :lol: :lol:
будь який рух виникав на противагу існуючому ладу. більшість субкультур які розвивалися в Україні то герої, надто в нас затуркане суспільство, щоб приймати якісь вияви особистості (то я про давніші часи говорю)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення happymami » 19 квітня 2011, 20:51

taranjka написав:те шо неформали закомплексовані люди :lol: :lol: :lol:

думаю неформали навпаки - надто розкомплексовані люди ;-) . адже чи закомплексована людина робила би шось із собою шоб виділятися з натовпу? Навпаки намагалася би злитися з сірою масою, імхо

Я теж колись була неформалкою. Але як і Таранька - не належала до жодної субкультури. Зато тепер маю купа знайомих реальних готів (навіть подружжя готів знаю не одне). Байкерів тернопільських капку знаю. Одного чи двох :lol: . Дівчинку-емо... Але тут реально данина моді. Нормальна дитина, яка тусується по комбайнових заводах тіко тому, шо так всі роблять. Знаю ше якихось людей, котрі сповідують екопідхід до життя повний. Екоторби, тільки лляний одяг, життя в екобудинках в п'ятихатках, танго, гітари, тощо. Не знаю, шо то за культура...
Про пласт... ну це не культура... Це організація, яка включає в себе елементи якихось культур. Зокрема нашої традиційної. Навряд чи пластунів можна віднести до субкультури. Адже в повсякденному житті вони не відрізняються від звичайних людей. Та й нема чітких приписів яку музику слухати, тощо... Шось таке
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 19 квітня 2011, 20:54

а хіба музика визначає субкультуру?
субкультуру визначає єдність, наприклад світогляду, планів, ясне діло що ця єдність може бути лиш поверхневою - нігті чорним мазюкати, а під тим нічого, ні поняття чо саме чорним, ні смислу. а може бути глибокою. внутрішньою, як ото у пластунів.

не кажи пластунів за версту видно і чути у самій звичайній компанії. мова, звички, поведінка.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 квітня 2011, 21:04

happymami написав:
taranjka написав:те шо неформали закомплексовані люди :lol: :lol: :lol:

думаю неформали навпаки - надто розкомплексовані люди ;-) . адже чи закомплексована людина робила би шось із собою шоб виділятися з натовпу? Навпаки намагалася би злитися з сірою масою, імхо

я допускала,що зараз всі мені кинуться доказувати ,що навпаки розкомплексовані.

а я таки буду наполягати,що закомплексовані ,і комплекси полягають в тому ,щоб волати і доказувати на весь світ ,подивіться я не сіра маса,я не такий як всі

тобто можна таким бути,так почуватись,але не обовязково нікому нічого доказувати ,бо це очевидно
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 квітня 2011, 21:30

з цих теперішніх емоготів знаю лиш одного ,депресивний сумний .якийсь ображений на весь світ хлопчик.Він також мені доказує,що він ні емо і не гот,еле має всі їх ознаки і довга гривка і вузенькі штанятка і марить голубими лінзами а також сумка та кеди конверс як мати бути.Хоча востаннє десь 3 роки тому я його памятаю хорошим,добрим ,життєрадісним хлопцем,з тонким почуттям гумору.Що сталось?Невідомо.інакше як данина моді,та поганий вплив такої компанії я собі пояснити не можу.Депресивні вірші та роздуми на клаптиках паперу.
Родители не понимают,никому до меня нет дела...
Та я в такому віці тільки й мріяла,щоб нікому до мене не було діла.
Задаю питання,в чому полягає те що родители не понимают,чого не понимают?
внятної відповіді отримати не можу.Розумію,що це заточена фраза,яку вони безкінечно товчуть між собою .Філософи млін...
Одіті ситі,байдикують,до роботи ніхто не заставляє ,от і лізуть дурні думки в голову .

а про неформалів за моїх часів зараз ще напишу
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 19 квітня 2011, 21:32

гра з вогнем ну, в багатьох субкультур музика невідємна частина, одна з ознак. багато субкультур формувалися на певному стилі музики
я не така як всі і цим довольна. мені не потрібно нікому це доводити, не бачу в цьому потреби. і якщо я "виділяюся серед сірої маси", то не заради того, щоб інші дивилися на мене як на папуаса, мені було б приємніше як би сприймали нормально. хтось хоче - будь ласка.
Перлинка, як ти можеш так категорично стверджувати, що закомплексовані? комплекс бути собою?

кстаті, от Шевченко, знаний піїт, також був у субкультурі - мочемордів. десь на початку 19 ст. була субкультура балагулів (аля байкери тіко на конях), пуристів (аля стітейджери)... і т.д. в історії завжди були люди, які не приймали рамок свого суспільства, йшли наперекір йому. тим самим вони показували на його недоліки, стимулювали зміни
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей