retro48 написав:Останнім часом все частіше чую про под-системи від Vaporesso, зокрема про серію Xros. Планую замінити свій старий пристрій, тому хочу почути реальні відгуки. Чи справді вони варті уваги, як про це пишуть у рекламах? Цікавить якість затяжки, зручність у використанні, автономність акумулятора, а також наскільки довго служать картриджі. Хтось має досвід використання?
Особисто я користуюсь моделлю Vaporesso Xros 5 вже третій тиждень і можу підтвердити, що пристрій працює відмінно: чудова передача смаку, приємна на дотик поверхня, хороша автономність, яка дозволяє не турбуватись про заряд протягом дня. Також мені подобається, що він має магнітну фіксацію картриджів — нічого не хитається. До речі, у вейп шоп магазині Bambuk можна подивитись Vaporesso Xros 5
https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ , там є декілька кольорів на вибір, плюс консультанти можуть підказати, які саме картриджі краще підійдуть під ваш стиль паріння. Це зручно, якщо не хочеться замовляти наосліп. Ще один плюс — у комплекті часто йдуть два картриджі з різним опором, тож можна відразу зрозуміти, який підходить краще. Загалом для новачків користувачів Xros 5 — дуже вдала модель.