Я з продуктів то купила за вчора і позавчора по пачці різних круп, пачку солі і пляшку олії. Бо з тим всім, я просто не впевнена, що коли в мене скінчиться олія, і я піду в магазин, а вона в той день там буде. Я думаю, що на нас завжди наживаються, кожен крок є настільки економічно прорахованим, і та паніка, і той високий курс долара можуть спеціально так робити, щоб ми зараз по вже завищених цінах все скупили, а потім бац - долар впаде, ціни впадуть, а ми будемо сидіти обкладені мішками з гречкою по ціні вдвічі вищою, ніж та, що в магазинах. Я не кажу, що так є і буде, але як варіант. Бо оце все нагнітається недарма, це точно. Минулої весни було щось схоже, коли люди стояли в кілометрових чергах біля банкоматів, всі бігом знімали гроші, скуповували свічки і сірники, і т.д. І з валютою те саме, напевно. Зараз курс високий, ми все одно намагаємось перевести свої гроші у валюту, бо впевнені, що вона все одно буде рости, а тоді раптом буде якась інвестиція в країну і долар може обвалитись. І ми знову будемо сидіти з доларами, купленими по 30 грн, коли обміняти їх назад у гривні зможемо вже по 20 грн, наприклад.
Так що з тими всіма ділами вгадати важко. Треба буде ще тим жидом, щоб знати, як правильно зробити
Я тільки тішуся, що за минулий рік багато накупляла малій одягу з закордонних сайтів на розпродажах, і дещо завідома брала на виріст, а дещо просто було велике. І ще була така думка, що я якась як бабка стара, купую одяг на роки вперед, а тепер виявилось, що ті всі лахи таки пригодяться на цей рік. Вже добре. Але на все життя все одно ніколи не накопичиш.